4.4.22

Στην Γη


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ο ίδιος ο υπουργός, αντέδρασε με ειρωνείες (!) απέναντι στον κόσμο. Για να αποστομώσει, τις διαμαρτυρίες των πολιτών… επικαλέστηκε ότι ο ίδιος πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης, που είναι από μόνη της παχυλή και παράγει αξιακά πολιτικά παχύδερμα αδιαφορίας, δεν εισπράττει παρά «μηδέν» ευρώ ό-πως χαρακτηριστικά δήλωσε για υπουργική αποζημίωση. Και έτσι με μιας, με αυτή την απάντηση τα προβλήματα όλα λύθηκαν. Οι κάτοικοι της Καστοριάς, πείστηκαν ότι είναι και ο Άδωνις ένας σαν κι αυτούς.

της Επαγγελίας

ΟΔΟΣ 17.2.2022 | 1114


5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/4/22

  Όσο τον περιβάλλουν και τον γλείφουν τοπικοί κομματικοί βολεμένοι και έμμισθοι, δεν πρόκειται να δει προκοπή ο τόπος μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/4/22

  Ίσως ο πιο ειρωνικός-προκλητικός από το 1974 και μετά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4/4/22

  Δυστυχώς οι φωνές διαμαρτυρίας στην Καστοριά ήταν λίγες....Οι περισσότεροι δε βλέπουν αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και Super Market...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος4/4/22

  Νανογιλέκα για το κρύο και το πακέτο των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων για να διαβάζετε όταν θα σας κλείσουν το ρεύμα μπέτσκες μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος7/4/22

  Και μετά μας φταίνε οι ξένοι.
  Ρε μνημόνια μέχρι να παγώσει η κόλαση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ