13.4.22

Ολιγάρχες;


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Ολιγάρχης της περιοχής Σιάτιστας, σαν κι αυτούς της Ρωσίας. Μόνο που ολιγάρχης της γούνας, σέρνει από τον γιακά τον έλληνα πρωθυπουργό.

Ολιγάρχες;

Η κατάφωρη περιφρόνηση της Καστοριάς, συνεχίζεται και κλιμακώνεται. 

[Ζάχαρη και μέλι]

ΟΔΟΣ 7.4.2022 | 1119


11 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/4/22

  Ο πρωθυπουργός έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, κι όχι με Γιάνηδες και Ακηδες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/4/22

   Φυσικά, οι Ζήσηδες, οι Μαρίες και η αποστολή όπλων σε εμπόλεμες χώρες είναι σοβαρότερα πράγματα.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/22

   Η Μαρία έβαλε μια κοπελίτσα πριν καιρό να παίρνει τηλέφωνα και να ρωτάει πόσα άτομα είστε στην οικογένεια;; Από το γραφείο Μαρίας Αντωνίου τηλεφωνώ. Πλέον σταμάτησε μ αυτά που άκουγε !!!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος15/4/22

  Ο Γιάνης πήγε με το Yaris Τούμπα κι έχασε η Παοκάρα....Καταστροφικός και γκαντέμης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος15/4/22

  Υποδεχθήκαμε τον πανελληνίως πασίγνωστο για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας επί 18μήνες κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, ως Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας σήμερα. Ζήσης Βογατσικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/4/22

   Αντί να στέλνει σκουριασμένα όπλα στην Ουκρανία θα μπορούσε να πάει ο ίδιος στην Ρωσία να παίξει ξύλο με τον Πούτιν. Τσάμπα μάγκας σελέβριτι.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/22

   Δεν πήγε η κυρά σύζυγος βουλευτή στο αεροδρόμιο να το υποδεχτεί όπως έκανε την τελευταία φορά που ήρθε ο τσαμπουκάς για να μας προσβάλει;

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος16/4/22

   Συνάντηση γιγάντων (όλοι κατω του 1,60 μ) στην υποδοχή του γίγαντα υπουργού. Μία συμβουλή για τις κυρίες την ΝΔ που θα σπεύσουν να τον συναντήσουν. Μην φοράτε ψηλοτάκουνα, όπως η κυρά σύζυγος βουλευτή και είστε ψηλότερες από αυτούς. Μη τους δημιουργήσουμε και ψυχολογικό πρόβλημα και παραιτηθούν. Τους χρειαζόμαστε !!!!!
   Αν φύγουν αυτοί δεν θα έχουμε να γράφουμε σχόλια.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/4/22

   Θα 'χουν να γράφουν οι συγγενείς των 18.000 που χάθηκαν αβοήθητοι, στην καλύτερη περίπτωση σε ένα ράντσο και με έναν αναπνευστήρα.

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/4/22

   Στην κυριολεξία ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ πεθαίνουν οι Έλληνες στο ΕΣΥ. Τα Ελληνικά Νοσοκομεία, οι γιατροί τους και το νοσηλευτικό προσωπικό (φυσικά με πολλές πολλές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν δυστυχώς τον κανόνα), είναι οι χειρότεροι από όλες τις γνωστές Τριτοκοσμικές Δημόσιες Υπηρεσίες και τους Δημοσίους Υπαλλήλους στη Μπανανία Ελλάδα.

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος15/4/22

  Έχασε ο τίτλος του δημάρχου την αξία του.... ηθοποιός σημαίνει φως...ως εκεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ