4.4.22

Στην Γη


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ο ίδιος ο υπουργός, αντέδρασε με ειρωνείες (!) απέναντι στον κόσμο. Για να αποστομώσει, τις διαμαρτυρίες των πολιτών… επικαλέστηκε ότι ο ίδιος πέραν της βουλευτικής αποζημίωσης, που είναι από μόνη της παχυλή και παράγει αξιακά πολιτικά παχύδερμα αδιαφορίας, δεν εισπράττει παρά «μηδέν» ευρώ όπως χαρακτηριστικά δήλωσε για υπουργική αποζημίωση. Και έτσι με μιας, με αυτή την απάντηση τα προβλήματα όλα λύθηκαν. Οι κάτοικοι της Καστοριάς, πείστηκαν ότι είναι και ο Άδωνις ένας σαν κι αυτούς.

της Επαγγελίας

ΟΔΟΣ 17.2.2022 | 1114


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/22

    Όσο τον περιβάλλουν και τον γλείφουν τοπικοί κομματικοί βολεμένοι και έμμισθοι, δεν πρόκειται να δει προκοπή ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/22

    Ίσως ο πιο ειρωνικός-προκλητικός από το 1974 και μετά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/22

    Δυστυχώς οι φωνές διαμαρτυρίας στην Καστοριά ήταν λίγες....Οι περισσότεροι δε βλέπουν αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και Super Market...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/22

    Νανογιλέκα για το κρύο και το πακέτο των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων για να διαβάζετε όταν θα σας κλείσουν το ρεύμα μπέτσκες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/22

    Και μετά μας φταίνε οι ξένοι.
    Ρε μνημόνια μέχρι να παγώσει η κόλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ