4.4.22

Πρόσωπα 2021 [10]


ΟΔΟΣ Πρόσωπα | Δημήτριος Σαββόπουλος
ΟΔΟΣ 30.12.2021 | 1108


Δημήτριος Σαββόπουλος  

το κοκαλάκι της νυχτερίδας



[+] Ο superstar των σταυρών προτίμησης μεταξύ των υποψήφιων στις εκλογές για τις Αρχές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης επιλέχθηκε αθρόα από τους φίλους και αναγνώστες της ΟΔΟΥ. Αφού στις εκλογές του 2019 ήλθε με σημαντική διαφορά πρώτος και συγκέντρωσε 6.582 με τον συνδυασμό “Αλλάζουμε πορεία” του Γιώργου Κασαπίδη με δεύτερη την κ. Δέσποινα Κοζατσάνη που συγκέντρωσε πάρα πολλούς επίσης σταυρούς, αλλά λιγότερους από τους μισούς (3.045) απ’ ό,τι ο ίδιος θεωρήθηκε περίπου φυσιολογικό να είναι αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, αλλά και να μείνει. 

Παρά το γεγονός ότι στα χρόνια που συμπληρώθηκαν εν τω μεταξύ τίποτε σημαντικό δεν έχει γίνει για την Καστοριά, εκ μέρους της Περιφέρειας, ο ίδιος πάντως κατόρθωνε να μένει δημοφιλής. Αποδεικνύει ο κ. Δημήτριος Σαββόπουλος ότι ανεξαρτήτως έργου ή ικανοτήτων, ορισμένοι μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας και ότι εκλογικά «γράφουν».

Είναι άλλωστε γνωστό ότι το όνομά του, ήδη και πριν τις περιφερειακές εκλογές του 2019, ακουγόταν ως υποψήφιος τόσο για τον Δήμο Καστοριάς όσο και για το Κοινοβούλιο με την Νέα Δημοκρατία. Ήδη δε φημολογούνταν επίμονα ότι οι στόχοι του τις επόμενες εκλογές υπερακοντίζουν το βεληνεκές της Περιφέρειας. Οπότε η καρατόμησή του από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη και η αντικατάσταση του από την δεύτερη σε σταυρούς, ιατρό κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, παρά το γεγονός ότι μοιάζει φυσιολογική, προκάλεσε έκπληξη. 

Όχι μόνο επειδή ήταν κάπως απότομη και για τον ίδιο όπως τουλάχιστον αφέθηκε να εννοηθεί, αλλά διότι έγινε ελαφρώς παρασκηνιακά. Δεδομένου ότι από μόνη της ως ενέργεια προϋποθέτει σχέση ή στυλ αποδοκιμασίας, και ότι ο περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Κασαπίδης, δέχεται επιρροές από συμβούλους και όχι μόνο, όπως ήταν φυσικό κέντρισε την περιέργεια των πολιτών. 

Για το ποια ή ποιος είχε λόγο να θέλει την καρατόμησή του. Ποιος επιχειρεί να κάψει τον Δημήτριο Σαββόπουλο στερώντας του την προβολή του αντιπεριφερειάρχη; Είναι μία, ένας ή πολλοί αυτοί που δεν τον ήθελαν στα πόδια τους; Αυτές και άλλες αρκετές είναι οι απορίες των αναγνωστών και φίλων της ΟΔΟΥ που τον υπέδειξαν. Και αναφορές σε συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα, για τα οποία ο νοών νοήτω.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Δεκεμβρίου 2021, αρ. φύλλου 1108.

79 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/4/22

    Ο κυρ-Χρήστος Πέτρα ήθελε Αντιπεριφερειάρχη την Δέσποινα από την Οινόη, το ίδιο και ο πρώην Νομάρχης Καστοριάς. Δέσποινα Αντιπεριφερειάρχης, Γιάνης Δήμαρχος, Νιονιος Αντιδήμαρχος, Μπάμπης Νοδε και Βασίλης Βουλευτής. Ποσοστό επιτυχίας 60%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22

      Έτσι ακριβώς είναι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22

      Για πες μας ποιους θα στηρίξουν στις επόμενες δημοτικές και βουλευτικές εκλογές για να ξέρουμε τι να αποφύγουμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22

      Γιάνη Νιονιο Ντασκα Δημοτικές. Βασίλη Φιλοθέη Βουλευτικές.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/4/22

    Ως Γεωπόνος του Δήμου Καστοριάς, ποια η γνωμοδότηση του για το τσιμενταρισμα της Natura Λεωφόρου Κύκνων πλησίον λίμνης...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22

      Η κτηματικη υπηρεσία τουμπεκί ψιλοκομμένο κι οι μπετονιέρες υπερωρίες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22

      Η κτηματικη είναι Παοκαρα και πήγαινε γήπεδο μαζί με το Γιάνη... Σιγά μη μαλώσουν για 10 μπετονιέρες τσιμέντο...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/4/22

    Θέλει να βάλει Βουλευτής με τη ΝΔ, η Μαρία όμως είπε ΟΧΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22

      Η Μαρία θα ξαναείναι Βουλευτής, μετά ετοιμάζει το γιο της (όπως ο Κουλης).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22

      Αποκλείεται να ξαναείναι η Αντωνίου βουλευτής. Αφού έχασε στις προηγούμενες εκλογές! Είναι δυνατόν να ξαναμπεί στην λίστα, αφού απέτυχε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22

      Θα είναι αποτυχία για τη Νέα Δημοκρατία να ξαναείναι η Μαρία υποψήφια. Ας βάλει για Δήμαρχος Νεστορίου..

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22

      Ούτε εκεί δεν έχει καμιά ελπίδα να βγει.
      Το μέλλον της είναι να επιστρέψει στο Δημόσιο....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/4/22

    Έδωσε τον λόγο του στον Γιάννη, κράτα με σε ένα γραφείο στο Σκαπερδειο, να μην κάνω τίποτα και θα σε στηρίξω στις ερχόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22

      Γεωπόνος στο Δήμο Καστοριάς... Ξεκούραστη δουλειά...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22

      Μην γραφετε οτι να ναι ορισμενοι,στο μανιακι ηθελε να παει οπου ηταν και πριν αλλα μεταφερθηκε αλλη υπηρεσια εκει και ειναι τωρα στο σκαπερδειο,κυριος σε ολα του,ο κοσμος εδειξε με την ψηφο του ποιον ηθελε αντιπ/ρχη αλλα οταν ακους τα απολιθωματα του παρελθοντος γνωστα σε ολη την καστορια και αποκρουστικα ε κανεις αλλαγη και οταν ερθει η ωρα της καλπης θα το πληρωσει ο κασαπιδης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22

      Ας πήγαινες στο Μαυροχώρι ή στο Τοιχιο ή στη Μεσοποταμία.... Οι αγρότες δεν επισκέπτονται το Σκαπερδειο... Έπεσες στην παγίδα του Γιάνη... Παραδέξου του κι άσε τους εγωισμούς...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22

      Τι κάνει ο γεωπόνος στο Σκαπερδειο σε γραφείο άνευ αντικειμένου; [....]

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/4/22

      [....] πηγαίνει στο Δημαρχείο ο γεωπόνος

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/4/22

    Δοσοληψίες με το Δημαρχείο τους τελευταίους μήνες;;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/22

      Ναι. Δεν επιστρέφεις Μανιάκοι, σου δίνω γραφείο στο Σκαπερδειο, αρκεί να με στηρίξεις στις ερχόμενες εκλογές. Ο κόσμος όμως δεν τρώει κουτόχορτο.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/4/22

    Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά, Mε πολιτικά πτώματα ασχολούμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22

      Το πολιτικό πτώμα κάνει τις προσλήψεις στο εργοστάσιο νερού στο Γράμμο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22

      τις προσλήψεις στο εργοστάσιο νερού στο Γράμμο τις κάνει ιδιώτης που τσεπώνει τα κέρδη με δημόσιο νερό.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/4/22

    Το 'χουμε ξαναδεί το έργο με πολλά πρόσωπα σε αντίστοιχες θέσεις, πέρασε, δεν ακούμπησε και επέστρεψε εκεί που ανήκει, καμιά έκπληξη, τα υπόλοιπα αφορούν μονάχα τα τοπικά κομματόσκυλα, όσους αποσκοπούσαν ή/και αποκόμισαν εν τέλη κάτι από την θητεία του σε προσωπικό επίπεδο και τους μονοκύτταρους εγκεφάλους που ψηφίζουν κάποιον επειδή τους χαιρετά στον δρόμο. Κατά την γνώμη μου κακώς συμπεριλήφθηκε στα «Πρόσωπα», δεν ήταν ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που παρήγαγε μηδενικό πολιτικό έργο για τον τόπο πέρα από low level εξυπηρετήσεις. Ίσως πάλι να άξιζε την θέση στην δεκάδα απλά ως υπενθύμιση της πολιτικής κενότητας και οραματισμού για τον ίδιο αλλά και για όσους τον ψήφισαν, το οποίο αποτελεί και τοπικό φαινόμενο, αλλά μέχρι εκεί. Το μόνο που είναι άξιο σχολιασμού καθαρά από κοινωνιολογική οπτική είναι η ασύμμετρη φιλοδοξία σε σχέση με την πορεία και τα πεπραγμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22

      για πρόσωπο θα ψήφιζα κάοποιον που έκανε κάτι για την πόλη ή την περιοχή. Δυστυχώς αδυνατώ να βρώ κάποιον που να έκανε κάτι αξιόλογο. Για μένα όλοι αξίζουν το βραβείο « φάτσσα της χρονιάς » .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22

      Για να κάνει κάποιος κάτι πρέπει ο ίδιος να έχει όραμα και να έχει δημιουργήσει στην ζωή του οπότε όλοι αυτοί οι αμακαδόροι.....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22

      Έγραψες ολόκληρο κατεβατο για να βγάλεις την προσωπική εμπάθεια σου; σίγουρα είσαι στο μπλοκ της πέτρας που επειδή σας έχει γραμμένους κάνετε πόλεμο εδώ και χρόνια,όμως είμαστε 7000 περίπου ψηφοφόροι του που σας έχουμε γραμμένους και εμείς, όλοι εμείς είμαστε άχρηστοι χωρίς μυαλό και ο μόνος που σε κόβει είσαι εσύ που γράφεις χαζομάρες, πολύ γέλιο έχεις ρε φίλε, συνέχισε ποιος ξέρει στο τέλος μπορεί να πείσεις τον εαυτό σου

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22

      Ήρθε πάλι ο απολογητής του τίποτα, φίλε τα έχουμε πει πολλάκις κατάντησες γραφικός. Για πιο «μπλοκ της πέτρας» μιλάς; Δεν έχω ιδέα τι εννοείς πραγματικά, κρίνω αποκλειστικά ως πολίτης τα δεδομένα και επιβεβαιώνομαι (δυστυχώς) για την κρίση μου και την επιλογή μου να μην στηρίξω με την ψήφο μου πολιτικούς αχυράνθρωπους και γίνω συνυπεύθυνος για την κατάντια του τόπου. Όσο για τους 7.000, και 27.000 να γίνετε αυτό δεν αλλάζει την ανυπαρξία οποιοδήποτε έργου στα τρία αυτά χρόνια, το μόνο που επιβεβαιώνει ότι μερίδα των πολιτών ψηφίζει με κριτήρια καφενείου ή καλύτερα κλίκας όπως στις μαθητικές εκλογές δεκαπενταμελούς. Πέρασαν τρία χρόνια ανυπαρξίας και ακόμα μιλάς για πόσους ψήφους πήρε κάποιος κάποτε, ξαναψηφίστε τον παιδιά και αυτόν και όλους τους άλλους δεν σας εμποδίζει κανείς αφού εσείς είστε ευχαριστημένοι και ούτως ή άλλος καθείς εφ'ώ ετάχθη σε αυτήν την ζωή. Κάνε μας την χάρη τώρα όμως που σας ενοχλεί και η κριτική, Ευρωπαίοι και δημοκράτες τρομάρα σας, και την συσχετίζεται με εμπάθεια, ούτε τον ξέρω ούτε με ξέρει ούτε θέλω να τον μάθω και να με μάθει, όπως αυτόν έτσι και για όλους τους άλλους, κρίνω για το έργο απέναντι στην κοινωνία, όχι αν εξυπηρέτησε τον εμένα, φίλο, συγγενή κλπ. Αυτά είναι για εσάς τους 7.000.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/4/22

      Αστο ρε μαγκα, γραφικος εσυ καταντησες με τις εμμονες σου, δηλ δεν ειναι κριτηριο η ψηφος μας και εισαι εσυ; ε ρε γελια, χαυρανθρωπος; ποιος το λεει; εσυ ο μπροστινος της πετρας που δεν την ξερεις κιολας, ανυπαρξια; σηραγγα, φυσικο αεριο, αναδασμοι, πυργος ελεγχου, κλπ, κλπ εμενα δεν με ενοχλει η κριτικη πολυ καλα κανεις και πρεπει ολοι να την δεχονται, αλλα ρε φιλε κουρασες με την εμμονη σου, δεν εισαι εσυ ο ξερολας και εμεις οι ασχετοι, 27000 δεν θα γινουμε αλλα κοντα στις 8500 σιγουρα και ασε τα δεν τον ξερω, τον ξερεις και καταλαβαμε τον ρόλο σου τοσο καιρο, αληθεια τα πιστευεις αυτα που γραφεις; αν ναι το προβλημα σου ειναι πιο σοβαρο, ακου να μας βγαζεις λιγους στην κριτικη και οπτικη μας 7000 κοσμο. Μεγαλε μονο εσυ εισαι γνωστης, χα, χα ,χα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος6/4/22

      Και ποιος το λέει ότι επιβεβαιώνεσαι; εσύ κάνεις κριτική εσύ βγάζεις συμπέρασμα για αυτά που γράφεις, γραφικός είσαι εσύ, πάντως το να νομίζεις ότι κάτι μας λες και θα σε πάρουμε στα σοβαρά είναι για γέλια, κράτα την γνώμη σου για σένα, δικαίωμα σου είναι αλλά δεν μας πείθεις και μην απαξιώνεις το κριτήριο μας ειδικά όταν είμαστε χιλιάδες φοβερέ σχολιαστή και καθαρέ κριτή.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος6/4/22

      Νάτο πάλι το πρωτοπαλίκαρο με την γκλίτσα για την υπεράσπιση του ανύπαρκτου ηγέτη.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος6/4/22

      Ανυπαρκτος εισαι εσυ και παντελως αδιαφορος,τι να κανουμε που τον θελουμε χιλιαδες και τον αγαπαμε κοντρα στο ρευμα του σοφου ΕΝΟΣ δηλαδη του εαυτου σου,ασε μας ρε στοκε.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος6/4/22

      μας βγήκε και άλλος πατέρας της σήραγγας την Κλεισούρας. Ο Ηγέτης. Καλά ρε παιδιά πόσους πατέρες έχει αυτή η σήραγγα; Αν ήταν άνθρωπος σίγουρα θα ρωτούσαμε τί επάγγελμα έκανε η μητέρα της

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος6/4/22

      Η σηραγγα ειναι καθαρα εργο της περιφερειας και γινεται απο δικους της πορους,εννοειται οτι ο Σαββοπουλος τα ετρεξε ολα με την συμφωνη γνωμη του Κασαοιδη,δηλ ποιος τα ετρεξε ρε φιλαρακι;ο τζηκαλαγιας;η αντωνιου; φυσικα ο Σαββοπουλος και μαλιστα με πολυ τρεξιμο γιατι ηθελε επικαιροποιησεις,απαλοτριωσεις συνεργασιες και με αλλες υπηρεσιες οπως το δασαρχειο φλωρινας,τα ξερω γιατι και εγω στο δασαρχειο ειμαι οποτε βρες αλλο εργο να τον χτυπησεις,εδω δεν σε παιρνει.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος6/4/22

      Άλλα λέει η θειά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου.

      Ρε φίλε στο ξαναείπαμε, κάνε μας την χάρη δηλαδή που νομίζεις ότι μιλάς με χαχόλους. Άσε τα μπλοκ και τους μπροστινούς της πέτρας γιατί στο ξαναλέω δεν ξέρω πραγματικά τι εννοείς, δεν με απασχολούν οι τοπικές εσωκομματικές ίντριγκες και πισώπλατες μαχαιριές. Παρακάτω που γράφει κάποιος τι εστί «μπλοκ της πέτρας» σε μέσες άκρες νομίζω ότι κατάλαβα ποιους φωτογραφίζει αλλά και πάλι καρφί δεν μου καίγεται. Σας έχουμε μάθει τους γαλάζιους τόσα χρόνια άλλωστε, είστε όλοι μαζί μέχρι την εκλογική νίκη, μετά ακονίζετε μαχαίρια για το μοίρασμα των καρεκλών και ρυθμίζετε τις μασέλες για αποδοτικότερο μασούλημα του κρατικού κορβανά. Η πολιτική σας σύμπνοια εξαντλείτε στο πρώτο exit poll, έχετε και εσείς φαίνεται τις συνιστώσες σας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελέ συντρόφια.

      Για να μην γκρινιάζεις λοιπόν θεωρώντας ότι στοχοποιούμε εσκεμμένα το κολλητάρι σου εξυπηρετώντας με αυτόν τον τρόπο δολοπλοκίες κάποιας «πέτρας» καλά θα κάνεις να ανατρέξεις σε παλαιότερα σχόλια για να δεις με τα μάτια σου ότι από την κριτική τόσο των ίδιων των άρθρων της ΟΔΟΣ όσο και των σχολιασμών από κάτω από τους αναγνώστες, κανείς δεν ξεφεύγει της σκληρής κριτικής.

      Όσον αφορά τα «έργα» που μας αραδιάζεις ξέχασες να μας αναφέρεις όπως έκανες και στο παρελθόν τις αποζημιώσεις των χαλαζοπτώσεων σε Πτελέα-Κρανοχώρι, ακόμα περιμένουν τις αποζημιώσεις οι κάτοικοι! Και τι να σου απαντήσει κανείς για τα υπόλοιπα που ανέφερες δεν χρειάζεται, η φυγή προς πάσα κατεύθυνηση των κατοίκων και η συνεπαγόμενη ερημοποίηση της περιοχής είναι η καλύτερη απάντηση στη μπουρδολογία σου. Προφανώς για αυτά δεν φταίει αποκλειστικά ο απελθών αντιπεριφερειάρχης, ίσα ίσα έχει το μικρότερο ποσοστό ευθύνης, όμως έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην απαξίωση της περιοχής και το συνολικό δούλεμα των κατοίκων και πολύ απλά μπαίνει στο στόχαστρο της κριτικής γιατί έχει κάτι άτομα σαν και εσένα να του ράβουν κοστούμι για μεγαλύτερα αξιώματα ενώ έχει αποδείξει ότι δεν έχει ικανότητες και όραμα για τον τόπο.

      Ζείτε στον δικό σας μικρόκοσμο, ασχολείστε με παιχνίδια εξουσίας όσο ο κόσμος υποφέρει και αυτό φάνηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του μπουμπούκου. Έχετε σχηματίσει φράξιες και παίζετε το δικό σας Game of Thrones ενώ εμείς απλά περιμένουμε στωικά την σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ από την απογραφή για τις εγκληματικές σας πολιτικές. Βίοι παράλληλοι υπό διαφορετικές συνθήκες, ζούμε στον ίδιο τόπο και ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά βάση αντιλήψεων.

      Ότι και να γράφεις υπερασπιζόμενος τον Σαββόπουλο, και κάθε Σαββόπουλο σε Δήμο, Περιφέρεια ή βουλευτικό θώκο, και 57.000 να γίνετε, τα πεπραγμένα σας θα μιλούν πάντα πιο δυνατά από την προπαγάνδα σας.

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος7/4/22

      Δηλαδη ολοι ειμαστε χαζοι και δεν καταλαβαμε την ανυπαρξια του και μονο εσυ το καταλαβες,ε αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η ψηφος μας δεν χειραγωγειται,και μυαλο εχουμε και βλεπουμε και μπορουμε να διακρινουμε τις ικανοτητες του καθενος,δηλ ολους μας μας περνας για βλακες;ποια προπαγανδα;καλα κανεις και εχεις την αποψη σου ομως δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραζει τοσο πολυ που εχουμε τοσος κοσμος την καλυτερη αποψη για τον Σαββοπουλο;ε εκει σιγουρα παιζει κατι προσωπικο σου,αυτο εμας δεν μας απασχολει,καλη συνεχεια στην κακοπροαιρετη κριτικη σου,σιγουρα παλι με μενος κατι θα γραψεις.

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος7/4/22

      Η σήραγγα φίλε έχει ιδιωτική χρηματοδότηση και εσύ θα πληρώνεις διόδια όπως θα πληρώνεις ακριβά και το αέριο του Μαρινάκη. Αλλά επειδή η ηλιθιότητα δεν έχει όρια τα βόδια αποθεώνουν τον ηγέτη.

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος7/4/22

      Ρε βοδι ποια ιδιωτικη χρηματοδοτηση;γιατι γραφεις οτι να ναι αφου εχεις βαθια μεσανυχτα,που τα ειδες τα διοδια;παλι ανακριβειες,αλλα ακομα και ετσι να ηταν που δεν ειναι προτιμω να πληρωνω διοδια και να πηγαινω με ασφαλεια που ξαναλεω δεν υπαρχουν διοδια παρα να μου βγαινει η ψυχη,εσυ αν πας θεσσαλονικη μην πας απο εγνατια πηγαινε απο παραδρομο,ρε τι ακουμε εδω μεσα,και ναι ειναι μεγαλος ηγετης και αυτο σε ποναει,τουβλο.

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμος8/4/22

      Ξαναεπεμβαίνω μιας και βλέπω ότι έχεις ξεφύγει τελείως και βρίζεις τον από πάνω που είπε κάτι για διόδια και ποσώς έχει σημασία αν αυτό είναι αλήθεια για την σήραγγα.

      Μόνος σου αναφέρεις πιο πάνω ότι είσαι στο δασαρχείο και αυτό τα λέει όλα. Πάρε τον ηγέτη σου αγκαλίτσα και άδειασέ μας την γωνιά που δεν χειραγωγείται η ψήφος σας, μας έπεισες. Την κολακεία πολλοί αγάπησαν, τους κόλακες και δη αυλοκόλακες ουδείς.

      Διαγραφή
    18. Ανώνυμος8/4/22

      είναι στο δασαρχείο λέει το παιδί, άλλος ένας βολεμένος στο δημόσιο που μας πουλάει μούρι όταν κρίνουμε τους ηγέτες του.

      Διαγραφή
    19. Ανώνυμος8/4/22

      Για την ταμπακερα για την μουφα δηθεν για διοδια δεν λετε τιποτα σας πειραζει που δουλευει ο αλλος στο δασαρχειο,λετε μια παπαρια για να κατηγορησετε και οταν καποιος αποδειξει το ψεμα σας το γυρνατε οτι δηθεν βριζει ενω εσεις μελι τρεχει το στομα σας,οσο και αν πονατε την δυναμη την εχει ο πολιτης με την ψηφο του και εκει τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα και δυστυχως για σας πολυ στεναχωρα,αν ψαχνεις στην καλπη την ψηφο σου αστα να πανε,αν ριχνοντας λασπη νομιζετε ορισμενοι οτι παιρνετε αξια αστα να πανε,παντως καλο πασχα και με την νικη αδερφια.

      Διαγραφή
    20. Ανώνυμος9/4/22

      Δεν κατάλαβες καλά φίλε. Όλοι οι δρόμοι στην Ελλάδα έγιναν με δημόσια χρήματα. Αλλά πληρώνεις διόδια,σκέφτηκες ποτέ γιατί; Μην μου πείς ότι πιστεύεις και την μπούρδα για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργήσει η κατασκευή της σήραγγας.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/4/22

    Ναι ναι είστε με τα καλά σας;;; Ο Σαββόπουλος πρώτος σε ψήφους θα στηρίξει τον κύριο τίποτα;;; Γιατί για να βάζει μόνο αρώματα και να κάνει βόλτες με το Yaris;;; Υπομονή κάνει ο κόσμος να τελειώσει η θητεία του και θα το δούμε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/4/22

    Σώστος ο πιό πάνω φίλος. Πολιτικοί τιποτάδες και μηδενάδες. Αξιόλογος σαν άτομο αλλά πράξεις μηδέν. Είναι μόλις εκλέγονται και διορίζονται να τους κάνουν ένεση μουδιάσματος......

    Πρεσβθτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22

      Απλά είναι προσγειωμένος και ταπεινός. Από έργο μηδέν. Οι άλλοι είναι υπερόπτες και αλαζόνες κι από έργο μηδέν.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος5/4/22

    Λόγος του είναι και τον παίρνει πίσω!!! Δεν υπέγραψε συμβόλαιο!! Την δουλειά του κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22

      Εγώ πάντως θέλω να τον δω υποψήφιο Βουλευτή τον Τάκη.... Θα χάσει τον ύπνο του ο Ζήσης κι η Μαρία...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/22

      Φιλε δεν τον βαζουν στην λιστα γιατι ξερουν οτι θα βγει πρωτος και με διαφορά,η πέτρα και εδω θελει να εχει λόγο,εβαλε την δεσποινα,πλεον στηριζει τον στρατηγο,μόνο την ΝΟΔΕ δεν μπορεσε να παρει παρα τον αγωνα που εκανε με τηλεφωνα.Ομως ξυπνησαμε και τους σιχαθηκαμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/4/22

      Θα φάνε καλά στις εκλογές.....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/4/22

      Η Πέτρα στηρίζει Δέσποινα αλλά και Γιάνη...Μη ρίχνεις άδικα λάσπη.... Διονύση Ντασκα και Στέλιο έγραφαν τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/4/22

      Ποιά είναι η Πέτρα ρε παιδια; Δώστε μας τα φώτα να ξέρουμε και εμείς τί ψηφίζουμε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/4/22

      Πέτρα είναι ένα γουναραδικο κολλητός του πρώην Νομάρχη, που νομίζει που ενίοτε χρηματοδοτεί γαλάζιες υποψηφιότητες που συνήθως τρώνε τα μούτρα τους, είτε σε Βουλευτικές είτε σε κομματικά όργανα... Προκειμένου να κόβουν τα κλαδιά έξω από το σπίτι του...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος6/4/22

      Αγέλαστος Πέτρα.....

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/4/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/22

    Ο Γιάννης θα πάρει πόδι... αυτό του αξίζει. Μηδέν έργο μόνο....!!! [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/4/22

    Σαββόπουλο θέλει ο κόσμος για δήμαρχο!!! Προχώρα είμαστε μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22

      Ένας είναι ο ηγέτης. Μα τί λέω, ΘΕΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22

      Ηγέτη, κάνε δικό σου πλανητικό κόμμα να σώσεις την υφήλιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/4/22

      Μακαρι να παει για δημαρχος,μακραν ο καλυτερος στην αυτοδιοικηση και ανθρωπινος χωρις ξυλινο λογο,οπου και να ειναι υποψηφιος θα βγει πρωτος και με διαφορά,οταν παιρνει 6600 ψηφους και η δευτερη 3000 δηλ παραπανω απο τους διπλασιους σε διαφορα ε οτι και να πει καποιος θα ειναι ανευ ουσιας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/4/22

      Ο λόγος του δεν είναι ξύλινος... Είναι ασ ουμε ξέρω γω...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/4/22

      Εγώ λέω να βάλει για Βουλευτής με Βελοπουλο...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος6/4/22

      Τι Δήμαρχος ρε φίλε κάτσε καλά, ο άνθρωπος δε μπορεί να συνυπάρξει με 11 συνυποψηφιους,θα συνυπάρξει με 160...;;; Αγύριστο Ποντιακό κεφάλι

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/4/22

    Ρε εχετε πλακα 2-3,μακραν ο καλυτερος ειναι οτι και να λετε,και μ 160 και με 260 μπορει να συνυπαρξει γιατι ειναι προσγειωμενος και αληθινος,παντως η εμμονη σας και το να νομιζετε οτι σας περνουμε στα σοβαρα εχει πλακα,γεια σου ΤΑΚΑΡΕ λεβεντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/22

      Ένας είναι ο Τάκης...της πλαζ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/22

      και με την μεγαλύτερη....
      την ... μύτη ενννοούσα

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/22

      ΤΑΚΑΡΕ; Αυτός ποιός είναι; Ο αδελφός του Bruce Lee;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/4/22

      Από πότε ρε παιδί ο αριθμός των ψήφων είναι κριτήριο για τη ποιότητα ενός πολιτικού;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/4/22

      Απο παντα,αν δεν εχει ποιοτητα ενας υποψηφιος γιατι να τον στηριζει ο κοσμος;αφηστε ρε τις βλακειες και τα κομπλεξ σας,ο δρομος για τον καθενα μας ειναι ανοιχτος,οποιος θελει βαζει υποψηφιοτητα,και τελικος κριτης εμεις οι ψηφοφοροι.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/4/22

      ωραία λογική. Δηλαδή όλοι οι 'δημοκρατικά' εκλεγμένοι πολιτικοί που κατέστρεψαν την χώρα ήταν ποιοτικοί επειδή τους ψήφισαν οι μάζες.
      Τότε γιατί βρίζεις ρε φίλε τους Γιάνηδες; Αυτοί δεν κέρδισαν εκλογές; Ή αυτό το κριτήριο ποιότητας ισχύει μόνο για τον ηγέτη σου;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/4/22

      Ο συγκεκριμένος Γεωπόνος ηγέτης ψήφισε και Κυριάκο και Γιάνη....

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος6/4/22

    Δημήτρη με τόσο γλύψιμο προκαλούνται και ερεθισμοί, έχε το νου σου.

    https://www.bepanthol.gr/el/proionta/mama-kai-mwro/bepanthol-baby-balm-gia-sygkama-mwrou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/4/22

    Πολύ θα ήθελα να βάλει υποψήφιος ώς ανεξάρτητος. Γιατί δηλαδή πάντα να καπελώνονται τα πάντα από τα κόμματα.
    Αφού έχει πέραση ας βγεί μόνος του να αγωνιστεί για τον τόπο του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/22

      Ας βάλει με Κραανιδιωτη-Τζημερο - Μπογδανο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/22

      Έξω από τα κόμματα κάνει πολύ κρύο. Και αυτό το γνωρίζει ο ηγέτης.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ