29.3.22

Στην Γη


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Oι επίσημοι έδειξαν ότι οι υπήκοοι, ο λαουτζίκος, θα όφειλαν να υποδεχθούν τον υπουργό της κυβέρνησης, που δεν έχει κάνει ακόμη απολύτως τίποτε για την Καστοριά, μετά Βαΐων και κλάδων. Σαν να μη πέρασε μια μέρα από το 2019! Βαλκανικό και τριτοκοσμικό ταυτόχρονα το σκηνικό.

της Επαγγελίας

ΟΔΟΣ 17.2.2022 | 1114


27 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/22

    Οι επίσημοι βγήκαν φωτογραφία με τον Υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/3/22

      Όπως εμείς με την Τούνη ή κάπως έτσι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/3/22

    Η Μαρία ο Ζήσης,η Δέσποινα κι ο Γιάνης νοιάζονται μόνο για την επανεκλογή τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/3/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/3/22

    Καραμέλα έχουν κάνει τους Ακροδεξιούς της Ουκρανίας οι ΦασιστοΑριστεροί της Ελλάδας που υποστηρίζουν τη βάρβαρη εισβολή Πούτιν. Ενώ είναι ξεκάθαρο, ότι υπάρχει ένα κόμμα στην Ουκρανία σαν τη Χρυσή Αυγή. Σε αντίθεση με το δικό μας φασισταριό δηλαδή της Ψωροκώσταινας, το δικό τους έχει 2% (δεν μπαίνει Βουλή, το δικό μας είχε 10% και ήταν στην Βουλή), έχει 1700 εγγεγραμμένα μέλη, και έχει και κάτι καραγκιόζηδες (σαν τους δικούς μας) με σημαίες και στρατιωτικές στολές (τους Αζοφ) που είναι 700 άτομα. Αυτό δεν κάνει την Ουκρανία νεοναζί, ούτε το Ελληνικό φασισταριό κάνει όλους εμάς τους Έλληνες φασίστες. Όλα τα υπόλοιπα είναι γκεμπελικη προπαγάνδα για καθυστερημένους Ρώσους και για αμόρφωτους Έλληνες.
    Σημείωση: Ο σημερινός πρόεδρος της Ουκρανίας μην ξεχνάμε εξελέγη με ποσοστό 73% από το λαό του και από το 2000 η χώρα έχει ΕΚΛΕΞΕΙ 6 προέδρους, στην άλλη πλευρά (του χλιμήτζουρα) τόλμησε να πεις ότι αντιπολιτεύεσαι και πάρε παράδειγμα ότι 20 και πλέον χρόνια εκλέγεται ο ίδιος χλιμητζουρο - ντα -ντας όπως ακριβώς και στην… ελεύθερη Βόρεια Κορέα ο άλλος π@π@ρ@ς, αναρωτηθείτε για τις δημοκρατικότατες ελεύθερες διαδικασίες που έχουν αυτά τα κράτη υπερασπιστές... της... Δημοκρατίας κατά τα άλλα, και παράλληλα οι ΦασιστοΑριστεροί Έλληνες λατρεύουν τέτοιους είδους απάνθρωπους δυνάστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/3/22

      όταν απαγορεύεις φίλε τους πολίτες να μιλάνε άλλες γλώσσες εκτός από χωριάτης είσαι φασίστας.
      όταν αμολάς τάγματα φασιστών για να τρομοκτατούν τις μειονότητες είσαι τρομοκράτης.
      όταν έχεις τα λαθραία εισοδήματα σε λογαριασμούς στο Παναμά (Pandora Papers) είσαι διευθαρμένος.
      όταν εξυπηρετείς ξένα συμφέροντα κάθε άλλο παρά πατριώτης είσαι.
      όταν, όταν, όταν .....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/3/22

      Ο Κολ και η Μέκελ ήταν 15 χρόνια καγκελάριοι, άρα η Γερμανία είναι δικτατορία. Ωραία λογική το παιδί.
      Και κοκκορεύεται για τις ΄δημοκρατικότατες ελεύθερες διαδικασίες΄ πολίτης χώρας που την έχουν κυβερνήσει μόνο οικογενειακές δυναστείες.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/3/22

    Άχου το μωρέ, ήρθε το ακραίο κέντρο που ντρέπεται να πει ότι είναι αμερικανονατοικόδουλη ακροδεξιά να μας κάνει ντα που δεν καταδικάζουμε μόνο τον Πούτιν.

    Ήρθαν οι δημοκράτες που δεν έχουν βγάλει κουβέντα τόσα χρόνια για τον Τζούλιαν Ασάντζ και πολύ δημοκρατικά κλείνουν δημοσιογραφικά μέσα για να μας προστατέψουν από την προπαγάνδα της Ρωσίας επειδή η δική τους είναι καλύτερη, ξέρουν αυτοί καλύτερα για εμάς.

    Η «δημοκρατική» Ουκρανία από το 2015 έχει θέσει σε απαγόρευση πολιτικά κόμματα, διεξάγει διαρκές πογκρόμ εναντίον των ρωσώφωνων σε όλη την Ουκρανική επικράτεια με αποκορύφωση τους βομβαρισμούς και θανάτους αμάχων από το 2014 μέχρι και σήμερα σε Ντονμπας και Λουχάνσκ, το κάψιμο 100 ζωντανών ανθρώπων στην Οδησσό, σφάξιμο με ξιφολόγχες σε έγκυες γυναίκες από τα φασισταριά του Αζόφ τα οποία ο Ζελένσκι ενέταξε στην εθνοφουρά της Ουκρανίας και πόσα άλλα ακόμα. Αλλά είναι μόνο 2% και εμείς γκεμπελιστές, καθυστερημένοι και αμόρφωτοι επειδή θυμόμαστε ποια ήταν η αντίστοιχη αντίδραση του άλλου πόλου στην κρίση των πυραύλων της Κούβας. Όποιος έχει γερό στομάχι ας ανοίξει τον παρακάτω σύνδεσμο για να δει με τα μάτια του τι κάνει 8 χρόνια το «2% της Ουκρανίας» στους ίδιους της του πολίτες: https://thepressproject.gr/rosikos-fakelos-egklimata-polemou-sto-ntonbas/

    Και εν τέλη τι ψάχεντε όλοι όσοι ζητάτε μονομερή καταδίκη του πολέμου; Κλιμάκωση ή αποκλιμάκωση; Γιατί αποκλιμάκωση στέλνωντας πολεμικό υλικό και καταδικάζοντας μόνο την μία πλευρά, ομολογουμένως την επιτιθόμενη, δεν γίνεται, άρα θέλετε γενίκευση του πολέμου.

    Λέμε ΟΧΙ στον πόλεμο, τόσο απλά. Δεν παίρνουμε το μέρος κανενός πολεμοχαρή φασίστα, ούτε τον αμερικανόδουλων νεοναζί της Ουκρανίας, ούτε τον φασίστα ψευτοτσάρο της Ρωσίας. Αυτοί όμως που σιγοντάρουν τον πόλεμο και ανάβουν φιτίλια από το 2014 ακόμα, έχουν όνομα όσο και αν δεν σας αρέσει να ακούγεται.

    Άμα δεν είσαι ικανοποιημένος με το παραπάνω να πας να κάνεις παράπονα στους χορηγούς σας τους εφοπλιστές που σας πληρώνουν το ενοίκιο των γραφείων του κόμματος που χρωστά πανω από 300 εκατ. € και που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν μπίζνες με τους Ρώσους, να κουβαλάνε πετρέλαιο και αέριο από τον φασίστα Πούτιν εν καιρώ πολέμου και έχουν μάλιστα τρελά κέρδη από αυτό την ίδια στιγμή που και εσύ μαζί με όλους τους υπόλοιπους πληρώνεις απίστευτα ποσά για την ίδια ενέργεια που κατανάλωνες και πριν από 5 χρόνια, δεν μπορείς να εξάγεις τα προϊόντα σου όπως του κλάδου της γουνοποιίας ή του πρωτογενή τομέα κλπ. οπότε αναγκαστηκά φτωχοποιείσαι, ενώ η γειτονική Τουρκία αναλαμβάνει ρόλο διαμεσολαβητή τηρώντας ίσες αποστάσεις και αναβαθμίζεται καθημερινά στην γεωπολιτική σκακιέρα. Η κατά τα άλλα απομονωμένη Τουρκία όπως ταϊζετε την (καλή) προπαγάνδα σας στα ντουγάνια που σας πιστεύουνε ακόμα.

    Όσο και να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω ο ελληνικός λαός έχει απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει και απόδειξη για αυτό η χθεσινή λαοθάλασσα στην αντιπολεμική συναυλία στα Προπύλαια. Δεμένοι στο άρμα που τάχα μου νοιάζεται για την ειρήνη ενώ παράλληλα τρίβει τα χέρια του από τα κέρδη πολεμικών εξοπλισμών, της αποκλειστικής διάθεσης του πανάκριβου LNG, της διαλογής προσφύγων ανάλογα με το χρώμα του δέρματος και των ματιών, της δακρύβρεχτης αντιπολεμικής προπαγάνδας ενώ βρέχει λεφτά να κάτσετε μοναχούλια σας, κεντρώοι της βούρτσας.

    Αλήθεια, θυμάσαι πιο ελληνικό κόμμα αδελφοποιήθηκε το 2011 με το κόμμα το Πούτιν «Ενωμένη Ρωσία» και παραμένει αδελφοποιημένο την στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες παρά τις κυρώσεις που ψηφίζει και τα όπλα που στέλνει στους Ουκρανούς χωρίς να ρωτήσει κανέναν; Μάντεψε.
    https://www.2020mag.gr/politics/4675-adelfopoiisi-kai-mnimonio-synergasias-tis-nd-me-to-komma-tou-poytin-video

    Αυτά τα λίγα για να ξέρουμε ποιοι είναι Πουτινάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/3/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22

      Το μόνο έργο που μπορεί να κάνει, είναι να προκαλεί την κοινή γνώμη...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/3/22

    Μπράβο Κίμωνα Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια... Κι αν πει κανείς κακό για μας να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/3/22

      Κι εγώ που νόμιζα πως καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Ωραίο παράδειγμα δείχνει. Δήμαρχε να τον χαίρεσαι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/22

      Ή βία είναι μόνο κομμουνιστική.
      Η δικιά μας η βία είναι δίκαιη και απαραίτητη για την ελευθερία των λαών, τών αρειανών και των εξωπλανητικών.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/22

    Ναι στην κακοποίηση των γυναικών.... Ωραίος... Τα ισοπέδωσε όλα στο FB του ο θεσμικός παράγοντας της Κάστρο πολιτείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22

      Κάθε κρατικοδίαιτο νεοφιλελέ μπουλούκι έχει και τον μπογδανολαγό της για να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από το πλιάτσικο των απευθείας συμβάσεων, τις πελατειακές σχέσεις κολλητών και κουμπάρων και το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας. Όσο τους δίνεται σημασία και αξία τόσο επιβραβεύετε τον ρόλο που επέλεξαν να παίζουν, μαύρισμα στις εκλογές και απαξίωση στην κοινωνική και οικονομική ζωή αξίζουν μονάχα τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22

      Ο νεοφιλελες Κιμ τα έβαλε με τον Αρχηγό Κυριάκο

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/4/22

    Πρόεδρε του FB κοίτα να κάνετε κάνα έργο κι άσε τις μπάτσες του Γουίλ Σμιθ τρομάρα [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/4/22

    Έργα τέλος .. ότι έκαναν έκαναν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/22

      μπάαα έκαναν έργα; πές μας ένα για δείγμα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/22

      Δηλαδή ποιά έργα έκαναν......;;;;;!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/22

      Πάρκο Σκύλων και Υπαίθριο γυμναστήριο

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/4/22

      Ας τους ψηφίσουν οι κυράδες με τα σκυλάκια που κάνουν γυμναστική στο Υπαίθριο γυμναστήριο

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/4/22

      Η χαρά του ηδονοβλεψία....

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/4/22

      Να το εγκαινιάσει η Ειρήνη με το κολάν...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/4/22

    Για την διαχρονική κατάντια της αρχόντισσας πρέπει να βγούν σε αφίσσες τα πρόσωπα όλων αυτών που την έφτασαν εδώ που την έφτασαν με την ένδειξη: Καταζητούνται με επικήρυξη άνευ αμοιβής και να κολληθούν στην είσοδο της πόλης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ