1.4.22

Δωρόθεος... Γρηγόριος... Σεραφείμ...


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Το γεγονός ότι 50 χρόνια (περίπου) από την μετακίνηση του μητροπολίτη Δωροθέου, ο δημόσιος λόγος και η κριτική του όχι μόνο για το στίγμα του στην διάρκεια του αυταρχικού καθεστώτος, αλλά προπαντός για την διασύνδεση του ονόματός του και της μνήμης του με τα αριστουργήματα της Καστοριάς που εξαφανίστηκαν, αποτελεί ταμπού. Ακόμη και σήμερα.

Συγκρίσεις & συνειρμοί

ΟΔΟΣ 10.2.2022 | 1113


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/22

    Στην Σιάτιστα χτίζεται καινούργιο Επισκοπειο-Σπιτι.... Και μην πει κανείς πως χτίζεται με χρήματα Σιατιστινων δωρητών.... Ο λαός της Μητρόπολης Καστοριάς ξέρει λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/22

      Με τέτοια οικονομική ύφεση και τ αδέρφια χτίζουν καινούριο σπίτι. Προκαλούν την κοινή γνώμη.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/22

      Άσε μπρέ συ να καμματίσουν μπρέ και οι κτιστάδες να γιομόσουν 'άσπρα' οι ντουρβάδες τους μπρέ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/22

    Ο Άγιος Καστορίας( ευλογείτε...) ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η λειτουργία στην Χρυσή λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοιού..!!!
    Κι εγώ που νόμιζα ότι στην εκκλησία δεν κολλάς κορονοιό αλλά θεό κατά το γνωστό τσιτάτο των θεουσών. Είναι σαν τα τσιτάτα της αριστεράς. Και οι δύο το ίδιο αυτιστικοί....

    Σαρδανάπαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/22

      τώρα τί σχέση έχει η αριστερά με την εκκλησία ένας θεός ξέρει.
      Ενταξει, το μπέρδεμα των μπουτιών είναι εθνικό άθλημα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/4/22

      έχασε την ευκαιρία ο Ζήσης για σέλφυ μετά συζύγου. Αλλά δεν πειράζει, η εβδομάδα ήταν πολύ παραγωγική ότι αφορά τα σελφυ. Τους είδαμε παντού. σε μνημεία, σε παρουσιάσεις, σε σχολεία ......, μόνο να δουλεύουν δεν τους είδαμε.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ