15.1.15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 15.1.2015 | 771

Ο απολογισμός 


Η  συνδιοργάνωση του Δήμου Καστοριάς, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ενός σωματείου με αινιγματική κυριαρχική εμμονή σε μονοσήμαντα πολιτιστικά δρώμενα με Σλάβους, της δήθεν μουσικής εκδήλωσης στην πλατεία Κουμπελίδικης, ως προεόρτιο των Καρναβαλιών, είναι γεγονός που προκάλεσε δυσμενέστατα σχόλια για την δυσφήμηση. Αλλά και την εικόνα ενός ολόκληρου Δήμου να παρασύρεται από ένα σωματείο σε βαθμό αφοσίωσης και προσχώρησης σε θέσφατες επιλογές του, αμφιλεγόμενες, στην καλύτερη περίπτωση. 

Διαβάστε επίσης:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
-Ο πολιτικός θίασος και πάλι επί σκηνής

ΡΟΥΛΑΣ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ:
-Κάποιες σκέψεις γύρω απ’ τη σύγκρουση

Λόγος & Αντίλογος
Μενέλαος Μπατρίνος:
-«Δημιουργία ηρώων»

ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΑΓΓΟΥ:
Τα καλά παιδιά είναι κακά παιδιά 

Λόγος & Αντίλογος
Ο τακτικός άτακτος αναγνώστης σου:
-Ερντογάν

ΟΔΟΣ: 
-Σοβαρά ερωτηματικά

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: 
-Στην κοπή της βασιλόπιτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) της Καστοριάς 

-Από διαπραγματευτή σε διαπραγματευτή

Λόγος & Αντίλογος
Λάζαρος Νικηφορίδης: 
-Ορθοδοξία και ελληνική κοινωνία

-Βιεννέζικη παιχνιδιάρικη οπερέττα

Λόγος & Αντίλογος
Αναγνώστης:
-Βυρων-ικόν, Πολυδωρ-ικόν και πολυτον-ικόν

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
-Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική

-Κουπόνι προσφοράς 1+1 για την Εύθυμη Χήρα

-Οι υποψήφιοι

-Σύλλογος Καστοριανών «Ο Άγιος Μηνάς»

...και άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 15.1.2015 | 771

30 σχόλια:

  1. Σ.Ε.15/1/15

    Μπράβο στην ΟΔΟ, που τόσο διακριτικά και με τόσο ιδιαίτερο τρόπο αποχαιρέτισε σήμερα ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας της Καστοριάς, τη Νένη, που ως το τέλος αγωνιζόταν για την πολύ αγαπημένη της πόλη. Μακάρι να την αγαπούσαν τόσο κι οι άρχοντές της κι όλοι εμείς οι πολίτες της! Η Νένη ήταν ολοζώντανο κύτταρο αυτής της πόλης, αληθινή μαχήτρια, κι έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στον πολιτισμό της. Η μνήμη της θα 'ναι αιώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιμόζα η αισχυντηλή16/1/15

    Μπράβο στη Ρούλα Ζουπανιώτη που άρχισε να αρθρογραφεί στην "ΟΔΟ"!
    Μας λείπει όμως από το μπλογκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/15

    Επειδή έτυχε κατά λάθος να πέσει στα χέρια μου το τελευταίο φύλλο της κίτρινης εφημερίδας σας, θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα "Απολογισμός", νομίζω ότι βγάζετε πολύ κακία για το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, όσο για τα γραφόμενα δε ξέρετε τι λέτε. Τα Ραγκουτσάρια του 2015 ήταν από τα καλύτερα που έχω ζήσει τα τελευταία 20 χρόνια που ζω στην Καστοριά. Όσο για το Βαλκανικό Πανηγύρι που έγινε στην Κουμπελίδικη, το οποίο δεν παρακολούθησα ζωντανά αλλά μέσο ίντερνετ είδα βίντεο και φωτογραφίες νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι πολιτισμού και μουσικής κουλτούρας.
    Παρακαλώ όπως δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. VaLantis P18/1/15

    “Worst experience.

    Απαράδεκτη οργάνωση κ ενδιαφέρον απο το Δήμαρχο κ τον Κόσμο. Σε μια καθαρή γενικώς απο χιόνι πόλη, χωρίς γενικώτερα προβλήματα τις συγκεκριμένες μέρες, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να καθαρίσει μικρά διάσπαρτα κομμάτια πάγου απο τον Κεντρικό δρόμο του Καρναβαλιού, τη Μητροπόλεως και τα πεζοδρομιά της, που σε ένα γενικώς χωρίς πρόβλημα απο χιόνι δρόμο, αυτές δρούσαν ως μικρές παγοπαγίδες για τον κόσμο.

    Ούτε ο δήμαρχος ούτε κανείς μαγαζάτορας που νοιαζόταν μόνο για το κέρδος ενδιαφέρθηκε να καθαρίσει τα λίγα εκατοστά πάγου μπροστά απο το μαγαζί του. Κόσμος γλύστραγε κ χτύπαγε κ μηχανές φωτογραφικές αξίας, καταστρέφονταν.

    Πολλές προχειρότητες κ καμία πληροφόρηση για τίποτα, λες κ τα Ραγκουτσάρια ήταν σχολικό πάρτυ που δεν ενδιέφερε το σύνολο της Καστοριάς.

    Απο εκεί κ πέρα, παρέες με Ρομά αγενέστατους μουσικούς, παίζανε 3,4 γνωστούς κ τετριμμένους βαλκανικούς ρυθμούς κ ομάδες μασκαράδων με άρματα την ημέρα της παρέλασης. Τίποτα διαφορετικό κ κρίμα γιατί η Καστοριά είναι ωραία πόλη.

    VaLantis P
    Αθήνα, Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κοινή γνώμη πάει περίπατο!18/1/15

    Τα τελευταία 20 χρόνια ζεις στην Καστοριά, έτυχε κατά λάθος να πέσει στα χέρια σου το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας και έχεις κατασταλαγμένη άποψη για την ΟΔΟ ;
    Σαν πολύ οιηματίας φαίνεσαι κι εσύ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/1/15

    Πρόσεχε ρε φίλε Νούμερο 4, μη πέσεις κατά λάθος σε καμιά τρύπα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/1/15

    @ Σε αυτόν που ζει τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας
    Καλώς νιώθεις ό,τι νιώθεις φίλε με τα βουλγάρικα. Ουδείς σε μέμφεται γι' αυτό. Κράτησε όμως τα βουλγάρικα στο σπίτι σου, κι άσε μας ήσυχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/1/15

    Στον κιτρινιάρη, που "κατά λάθος", όπως γράφει, έπεσε στα χέρια του, το τελευταίο φύλλο της ΟΔΟΥ (για τον "απολογισμό''): Αν ήσουν καλοπροαίρετος, θα σου απαντούσα φίλε, ότι σε δικαιολογώ κατά ένα μέρος, αφού όπως και ο ίδιος γράφεις, κατοικείς εδώ, μόνο τα τελευταία 20 χρόνια. Και έτσι δεν έχεις ιδέα, παρά πλήρη ΄άγνοια για το Καρναβάλι της Καστοριάς.
    Αλλά εσύ είσαι κιτρινισμένος και βαλτός από πάνω ως κάτω και κάνεις μπαμ.Πρώτα γιατί γράφεις για κάτι που δεν σου πέφτει λόγος και δεν γνωρίζεις: την παράδοση της Καστοριάς. Γράψε μας και συ για το χωριό σου, να σου κάνουμε τον έξυπνο για την παράδοσή του. Δεύτερο γιατί κατηγορείς την ΟΔΟ για "κιτρινισμό" Κίτρινο είναι το μάτι σου, το αυτί σου και το χέρι σου μάλλον. Και για να μην στεναχωριέσαι μ' αυτά που γράφει η ΟΔΟΣ αν δεν συμφωνείς κατά το δικαίωμά σου μ' αυτά, διάβαζε ρε συ τα άλλα blogs και τα μμε που είναι με όλες τις εξουσίες διαχρονικά, τις τσέπες και τα χέρια απλωμένα.
    Κατά τα άλλα ταιριάζει στην περίπτωσή σου, το "ήλθαν τα άγρια" ή το "έλα παππού μου". Στο καλό λοιπόν και άλλη φορά να προσέχεις τις εφημερίδες που κατά λάθος διαβάζεις κιτρινιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ΟΔΟΣ παρακαλεί τους αναγνώστες, ειδικά όταν υποστηρίζουν τις θέσεις της εφημερίδας να χρησιμοποιούν πιο ήπιες εκφράσεις στα σχόλιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/1/15

    Φίλε εκεί στο νούμερο 4 μια χαρά τα λες αλλά δυστυχώς ο τόπος βρίθει από ξενοφοβία και εθνικισμό. Σύμπτωμα βλέπεις της κρίσης. Εγώ πάντως που ζώ από τότε που γεννήθηκα εδώ πέρασα επίσης υπέροχα. Τώρα αν έπαιζε μουσική ο γουμενισσιώτης ή ο σκοπιανός κλάιν μαιν. Ρε συνέλθετε ρε κάνει προπαγάνδα ο καυμένος από τα σκόπια με το νταούλι; Αυτός κάνει προπαγάνδα ή "εμείς" με τις εμμονές μας; Ξεκολλάτε η μουσική ενώνει.Και το καρναβάλι είναι ναι μεν έθιμο αλλά είναι ΔΥΝΑΜΙΚΟ και όχι στατικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/1/15

    @11
    Άλλος Συριζαίος μας την έπεσε! Σας έκαψε τα μυαλά, τόσο Μπρέγκοβιτς!
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ τελικά είναι στο αίμα μερικών. Πώς να το κάνουμε! Το αίμα νερό δε γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηλίου φαεινότερον18/1/15

    Βρε παιδιά; Τι μανία με το καρναβάλι της Καστοριάς σας πιάνει; Γιατί θέλετε να επηρεάσετε κατά το δοκούν το έθιμο; Και το Άργος έχει καρναβάλι (όχι ραγκουτσάρια;). Και το Μαυροχώρι, και το Τοιχιό και η Μεσοποταμία. Γιατί τέτοια εμμονή ΜΟΝΟ για την Καστοριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/1/15

    Στον 11ο κάποια ερωτήματα:
    -Η Καστοριά βρίθει από εθνικισμό; Ή τα Σκόπια;
    -Εμείς διεκδικούμε; Ή αυτοί;
    -Εμείς είμαστε οι εθνικιστές; Ή αυτοί;
    -Δεν κάνει ο "καημένος" ο Σκοπιανός οργανοπαίχτης προπαγάνδα, αλλά κάνουμε εμείς;
    -Εμείς έχουμε τραγούδια για την "σκλαβωμένη κόρη Μακεδονία";
    -Εμείς έχουμε τραγούδια για τον "Σλάβο Μεγαλέξανδρο";
    -Δηλαδή εμείς κάνουμε προπαγάνδα με τη "Νέτα του Φασούλα";
    Έλεος, έλεος και πάλι έλεος!!!!!
    Και αφήστε την καραμέλα περί "Η μουσική ενώνει". Μας πρήξατε με αυτό. Όχι δεν θα ενωθούμε. Η "τριτοχωμημένη" "Μακεδονία" θα παραμείνει ως έχει.
    Όσο και να χοροπηδάτε, δεν υπάρχει Solun! Ούτε Kostur!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος18/1/15

    ## δεν υπάρχει Solun! Ούτε Kostur!##

    ...are you sure?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/1/15

    Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα νομίζω ότι πολλοί διακατέχεστε από το σύνδρομο, αλησμόνητες πατρίδες. Φτάνει ποια στο 2015 ζούμε, μη κυριαρχείστε από μίσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος18/1/15

    1ον: Μιας και ανέφερες περί Καστοριάς τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε πρώτοι σε ανεργία και επίσης πρώτοι που βγάζουμε στις εθνικές εκλογές ΝΔ (και όχι δεν έχω ταμπέλα όπως λέει ο άλλος Συριζαίου και γιατι να έχω)
    2ον: Ξέρεις πολύ καλά αν διαβάζεις ιστορία καθόλου πως ο 2ος Π.Π. ξεκίνησε γιατί ο στρατιωτικός στην Γερμανία έπερνε λιγότερα λεφτά από όσο κοστίζει μια ζάντα αλουμινίου. Τι εκάναν; Το γυρίσαν στον εθνικισμό. Εδώ στην Ελλάδα μας τα ποσοστά της Χ.Α. σου λένε κάτι;
    3ον: Η μισή Καστοριά ψωνίζει στα Μπίτολα και δεν το σχολιάζω παραπάνω.
    4ον: Δεν ονειρεύονται κάποιοι ακόμα να πάρουν πίσω την Κωνσταντινούπολη κτλπ.; Και εγώ μαζί τους αλλά ξέρεις τι σημαίνει αυτό; ΠΟΛΕΜΟΣ με όλες τις συνέπειες τους.
    5ον: Η διαφορά του πολιτισμένου Έλληνα με τον σκοπιανό είναι ότι ευτυχώς κάποιοι εξ΄υμών είναι πολιτισμένοι και εξωστρεφείς.
    6ον: Θεωρείς ότι η απόφαση για το όνομα της Φύρομ περνάει από το δικό σου και το δικό μου χέρι ή από το Σαμαρούλη που βγάζεις με ισχυρή πληοψηφία Καστοριανέ; Ή μήπως περνιέσαι για παντοδύναμος πλανητάρχης ώστε να επηρεάζεις τέτοια ζητήματα;

    Και ναι "φίλε" μου δεν είαι καραμέλα αλλά μια μεγάλη αλήθεια η μουσική και γενικά η τέχνη και ο αθλητισμός μας ενώνει. Βάλτα με αυτούς που ψηφίζεις ή δε ψηφίζεις και όχι με τον απλό Καστοριανό που δύο μέρες το χρόνο περνάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/1/15

    δεν θελω να στεναχωρήσω τον 16@
    αλλά ... εχω εδω έναν χάρτη-προβοκάτορα...
    και δεν βλέπω -ΣΧΕΔΟΝ-κανένα ελληνικό όνομα...

    https://smerdaleos.files.wordpress.com/2014/12/ioannina.jpg

    "O χάρτης είναι Αυστροουγγρικός του 1904. Οι περιοδευτές που τον έφτιαξαν έγραψαν τα τοπωνύμια όπως τα άκουσαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/1/15

    Είναι εκπληκτικό!!!! Για έναν σχολιαστή πιο πάνω, οι Καστοριανοί είναι εθνικιστές που θέλουν να χορεύουν "Τον μπερντέ"!!!! Και θέλουν τα δικά τους τραγούδια και παράδοση!!!! Ενώ οι Σκοπιανοί είναι οι καημένοι που ζητούν φιλία επειδή τραγουδούν για τον "Σλάβο" Μεγαλέξανδρό "τους"!!!!! Τέτοιες ιδέες ανέβασαν στα ύψη την Χρυσή Αυγή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/1/15

    @11
    Ναι ρε φίλε. Εμείς οι Έλληνες κάνουμε προπαγάνδα, όχι οι Σκοπιανοί!!!!. Εμείς θέλουμε τα Σκόπια και την Ιστορία τους. Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε Σλάβοι και διεκδικούμε οτιδήποτε Σκοπιανό και Βαλκανικό.
    Εμείς είμαστε οι εθνικιστές και προπαγανδιστές. Όχι αυτοί. Η αλήθεια να λέγεται, κι ας είναι πικρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/1/15

    Πρώτον ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Και άλλοι χάρτες κυκλοφόρησαν και πιο πρόσφατα. Αλλά θα σου συνιστούσα να κάνεις το εξής: Σκύψε (όχι πολύ γιατί είναι και επικίνδυνο) πίσω από μια νταλίκα από τα σκόπια και δές την πινακίδα της. Ναι φίλε μου συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και αν ψάξεις στο youtube θα δείς και θα ακούσεις ότι διεθνώς με την ανοχή της κυβέρνησής μας πήραν την ονομασία. Αλλά το εύκολο για σένα είναι να τα βάλεις με τον καρναβαλιστή(γιατί αυτό κάνεις).
    Εσύ μπορείς να χορέψεις και να τραγουδήσεις τον μπερντέ σου. Σε κατηγόρησε κάποιος; Θα σου πεί κανείς τίποτα; Γιατί όμως θες και οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο με εσένα; Αναρωτιέμαι μάλλον κάποιο θεματάκι έχεις. Ο κόσμος διασκέδασε με ότι έπαιξε οι υπόλοιποι γιατί δεν πήρατε τις ορχήστρες σας να διασκεδάσετε; Και αν το κάνατε τι σας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι;
    Το ποιός είναι φασιστής φαίνεται στο διάλογο καθαρά. Το ποιός επίσης τα βάζει με τους συμπολίτες του επίσης. Αλλά ως εδώ κουράζομαι να συζητώ με ανθρώπους που τους λές η μουσική ενώνει και αυτοί καταλαβαίνουν ότι εννοείς οτί ενώνει γεωγραφικά. ΤσαγκαροΔευτέρα, την καλημέρα μου και καλά να είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/1/15

    Με ποιο δικαίωμα ρε φίλε έρχεσαι και θέλεις να επιβάλεις την σλάβικη παράδοσή σου στην ελληνική μου παράδοση; Αν αυτό δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ, τότε τι είναι;
    Πρέπει να ντρέπεσαι που δικαιολογείς τον ΦΑΣΙΣΜΟ των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/1/15

    Γράφει κάποιος: "Από αυτά που διαβάζω εδώ μέσα νομίζω ότι πολλοί διακατέχεστε από το σύνδρομο, αλησμόνητες πατρίδες. Φτάνει ποια στο 2015 ζούμε, μη κυριαρχείστε από μίσος"
    Μίσος; Εμείς οι Έλληνες;
    Βρε φίλε, μήπως να πιεις έναν αρμόζμο να συνέλθεις από το πολύ αλκοόλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/1/15

    Σε αυτόν που γράφει και κατηγορεί έμμεσα για ξενοφοβία και εθνικισμό: Helloοοο!! Δεν είναι ξενοφοβία να εμποδίζεται ο εμπλουτισμός των καρναβαλιών με Πατρινά, Βενετσιάνικα, Βραζιλιάνικα και γενικά Δυτικά στοιχεία; Και είναι ξενοφοβία το αντίθετο; Helloooo!! δεν είναι "εθνικισμός" να μαγαρίζονται τα καρναβάλλια αποκλειστικά με βαλκανοειδή μουσικά αποβράσματα και ειδικά σκοπιανά που εκτελούν προγραμματισμένη προπαγάνδα, και είναι εθνικισμός να υποστηρίζεις το καρναβάλι ως ξεφάντωμα γιορτής χωρίς αποκλεισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/1/15

    "Εσύ μπορείς να χορέψεις και να τραγουδήσεις τον μπερντέ σου. Σε κατηγόρησε κάποιος; Θα σου πεί κανείς τίποτα; Γιατί όμως θες και οι υπόλοιποι να κάνουν το ίδιο με εσένα; Αναρωτιέμαι μάλλον κάποιο θεματάκι έχεις".

    Αν εσύ έρθεις στην γιορτή ΜΟΥ που κάνω στο σπίτι ΜΟΥ, και μου επιβάλλεις ως οικογενειακό έθιμο τα δικά ΣΟΥ έθιμα και τα δικά ΣΟΥ ακούσματα, στο δικό ΜΟΥ σπίτι, στην δική ΜΟΥ γιορτή, στα δικά ΜΟΥ έθιμα, στα δικα ΜΟΥ ακούσματα, έχω εγώ θεματάκι;;;;!!!!
    Και από πάνω να διεκδικείς και το σπίτι ΜΟΥ ως δικό σου, και την οικογένειά ΜΟΥ ως συγγενείς σου!!!!
    Έλεος φίλε Μιλοσόσκι!!! Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος19/1/15

    Όπα εκδηλώθηκες βλέπω. Σε είχα περάσει για κάποιον άλλο. Αλλά αφού είσαι ο ιδιοκτήτης της πόλης μας χίλια συγνώμη. Αφού είναι έτσι κακώς ο κόσμος κάνει ότι θέλει. Πολύ δημοκράτη σε κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φυσικά ιδιοκτήτες της πόλης δεν είναι οι Σκοπιανοί!19/1/15

    Πού το είδες ρε φίλε ότι δημοκρατία είναι να δέχεσαι να επιβουλεύονται την πατρίδα σου??? Δηλαδή έπρεπε να αφήσουμε τον Χίτλερ (σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) να καταλάβει την Ελλάδα, ή τους Τούρκους την Κύπρο;
    'Η δεν θεωρείς ότι οι Σκοπιανοί δεν επιβουλεύονται την πατρίδα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος19/1/15

    "(...) 'Η δεν θεωρείς ότι οι Σκοπιανοί δεν επιβουλεύονται την πατρίδα μας? "

    Δύο αρνησεις κάνουν μια κατάφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος19/1/15

    Τα βρήκαν σκούρα οι Ουρανοτοξότες και δεν τους βγήκε το σχέδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/1/15

    Η προπαγάνδα των Σκοπιανών, στη καρδιά της Καστοριάς, πλέον! Αλλά δε θα τους βγει! Εδώ δεν είναι [...........]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ