2.3.15

Στην μνήμη της Ελένης Τσαδήλα




Η έλλειψη ενός Πνευματικού Κέντρου το μεγάλο παράπονο της Ελένης Τσαδήλα


της Γιάννας Λούσιου, εφημ. Σέντρα | West channel

Μια μεγάλη παρακαταθήκη στα πολιτιστικά πράγματα άφησε πίσω της η Ελένη Τσαδήλα, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Αλλά και ένα μεγάλο …παράπονο για την έλλειψη ενός Πνευματικού Κέντρου στην περιοχή μας, που ήταν όνειρο ζωής για την ίδια. Αυτή η έλλειψη στάθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης, αφιερωμένης στη μνήμη της Ελένης Τσαδήλα, που πραγματοποίησε η αντιδημαρχία Πολιτισμού, με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 ημερών από το θάνατό της.

Στην εκδήλωση, που είχε τίτλο «Ο Κοινωνικός Ρόλος του Θεάτρου», το «παρών» έδωσαν φίλοι και συγγενείς της αξέχαστης Ελένης, ενώ ομιλητές ήταν η Ελένη Δημοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και ο εκδότης της εφημερίδας ΟΔΟΣ, Παναγιώτης Μπαϊρακτάρης, στενός φίλος της εκλιπούσας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τέλος, ανακοινώθηκε η συνεργασία του δήμου Καστοριάς με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, οι λεπτομέρειες της οποίας θα καθοριστούν στο άμεσο μέλλον.


Ιδιαίτερη η συγκίνηση του εκδότη Παναγιώτη Μπαϊρακτάρη στην εκδήλωση για την Ελένη Τσαδήλα (video)

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/3/15

    Η Καστοριά ακόμη φτωχότερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/3/15

    Υπάρχει άλλη πόλη στην Ελλάδα, χωρίς Πνευματικό Κέντρο, χωρίς Αίθουσα Εκδηλώσεων, Θέατρο?
    Όχι!!!!
    Αυτό αποδεικνύει ποιοι μας διοίκησαν τόσα χρόνια. Από πρασινογαλάζιους βουλευτές και βουλευτίνες μέχρι δήμαρχοι και δημαρχίνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ