31.8.16

Είπαν:





Γιορτάζουμε σήμερα τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την παλιγγενεσία του έθνους μας. Οι πρόγονοί μας διάλεξαν αυτήν την ημέρα, η οποία είναι σημαδιακή, γιατί πολεμούσαν για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία.
Εγώ σήμερα, από αυτό το βήμα θέλω να καταγγείλω σκοτεινούς κύκλους οι οποίοι προσπαθούν να αλλοιώσουν τον ελληνικό πληθυσμό. Ξεκινάνε το νέο παιδομάζωμα, έχουμε χάσει όλα τα παιδιά στο εξωτερικό. Προσπαθούν να κατεβάσουν τα σύμβολά μας, από τις σημαίες, από τις αίθουσες, στο τέλος θα μας αφήσουν ένα πανί μπλε και άσπρο. Αυτά τα καταγγέλλω και εφιστώ την προσοχή σε όλους να επαγρυπνούμε για να μπορέσουμε όταν πρέπει να αντιδράσουμε.

Σωτήριος Αδαμόπουλος
αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς


* * * 

Νομίζω ότι οι τοποθετήσεις μας, ο αγώνας που κάνουμε για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, το σχέδιο που έχουμε καταθέσει και είναι ήδη σε εξέλιξη και λειτουργία νομίζω ότι αποδεικνύει την ευαισθησία, μιλάμε για ανθρώπους, για ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Νομίζω ότι οι δηλώσεις Αδαμόπουλου, σε καμία των περιπτώσεων, όχι μόνο δεν είναι αποδεκτές, αλλά νομίζω ότι ο κύριος Αδαμόπουλος πρέπει να εξηγήσει τι εννοούσε. Οι δηλώσεις είναι καταδικαστέες, δεν το συζητάμε. Έτσι όπως τις είδα και εγώ τις δηλώσεις του, δεν είχα χρόνο να τον δω – ζήτησα να μιλήσω μαζί του-  έτσι όπως άκουσα τις δηλώσεις του, νομίζω ότι είναι καταδικαστέες.

Θεόδωρος Καρυπίδης
περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας 


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 31 Μαρτίου 2016, αρ. φύλλου 829

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ