21.4.21

Πρόσωπα 2020 [1]


ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020 | Ιωάννα Λούσιου


Ιωάννα Λούσιου  

ούτε Γιάννα Αγγελοπούλου ούτε Πάπισσα Ιωάννα



[-] Σύμφωνα με την λαϊκή παροιμία, «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει». Όμως όταν επινόησε ο "θυμόσοφος" ελληνικός λαός το απόφθεγμα, δεν είχε υπολογίσει ότι κάποια στιγμή θα υπήρχε ανάγκη, στην Καστοριά, να υπάρχει η παροιμία «Γιάννα πίνει και Γιάννα κερνάει» ή «Γιάννης κερνάει και Γιάννα πίνει».

Φυσικά ο λόγος δεν αφορά την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, ούτε την Πάπισσα Ιωάννα που φέρεται να κατέλαβε τον παπικό θρόνο με το όνομα Πάπας Ιωάννης Η΄, για κάποια χρονική διάρκεια κατά τη περίοδο του Μεσαίωνα πριν από τον επίσημο Πάπα Ιωάννη Η΄(872-882). Η Καστοριά έχει όμως την δική της Γιάννα και Ιωάννα, δηλαδή την κυρία Ιωάννα Λούσιου. 

Έτσι η εκδοχή «Γιάννης κερνάει Γιάννα πίνει» στο πρόσωπό της βρίσκει μια σημαντική δικαίωση. Με την έννοια ότι η γνωστή εκφωνήτρια των δελτίων ειδήσεων του τοπικού καναλιού που προπαγανδίζει τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο και τις ψεκασμένες ελαφρώς ρωσίζουσες θεωρίες του μαζί με κηραλοιφές και αυτοκρατορικά νάματα, ασφαλώς και αποζημιώνεται για τις πολύτιμες υπηρεσίες της προς τον δήμαρχο Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη. Που κίνησε γη και ουρανό για να την έχει δίπλα του, από την αρχή της ανάληψης της δημοτικής αρχής από τον ίδιο. 

Η Ιωάννα Λούσιου, έγινε γνωστή και αναγνωρίσιμη στην Καστοριά λόγω της πολυετούς παρουσίας της στην ενημέρωση. 

Όταν ο προηγούμενος δήμαρχος Ανέστης Αγγελής ανακοίνωσε ότι θα ζητούσε προστασία από τα Δικαστήρια για τους εκβιασμούς μεμονωμένους ή όχι, εκ μέρους συγκεκριμένων τοπικών δημοσιογραφικών κύκλων και παραγόντων, η Ιωάννα Λούσιου ήταν από αυτούς που διατράνωσαν την αντίθεση και την πολεμική της στην… απόπειρα «φίμωσης» του τύπου, όπως χαρακτηρίζονταν τότε η προσπάθεια κάθαρσης του κόπρου του Αυγείου από τους φορείς της ενημέρωσης, που συσπειρώθηκαν για να αντιμετωπίσουν τον Ανέστη Αγγελή που σύντομα υποχώρησε.






Όμως η σχέση της με τον σημερινό δήμαρχο Καστοριάς δείχνει να είναι παλιότερη, ουσιαστική και λειτουργική. 

Όταν ο Ιωάννης Κορεντσίδης ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών είχε γραμματέα την κ. Γιάννα Λούσιου η οποία ήταν ταυτόχρονα η παρουσιάστρια στο δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό που κάνει προπαγάνδα κάθε βράδυ για τον κ. Βελόπουλο. 

Κανείς –εκτός από τους ίδιους– δεν γνωρίζει πόσο παλιότερη είναι η συνεργασία και επικοινωνία τους και ως πού εκτείνεται η συνεννόησή τους. 

Σημασία έχει ότι με το "καλημέρα σας" της νέας δημοτικής αρχής (που κατά κοινή ομολογία άρχισε ήδη να γκριζάρει), ο δήμαρχος Καστοριάς έψαχνε τρόπο να την τοποθετήσει κάπου.

Όπως έχρισε σύμβουλό του εργάτη απορριμματοφόρου που προσέλαβε ο ίδιος, έτσι και η κυρία Γιάννα Λούσιου αρχικά προσλήφθηκε σύμβουλος στην πολύπαθη και καταχρεωμένη ΔΕΥΑ Καστοριάς, προκειμένου να την ξεχρεώσει και να την εξυγιάνει με τον πρόεδρο της κ. Πέτρο Τόσκο. 

Ο οποίος στην συνέχεια όταν δεν σώζει την ΔΕΥΑ Καστοριάς, συνομιλεί και με την Ιστορία του Βυζαντίου, καταστρώνοντας σχέδια για την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης και την Κόκκινη Μηλιά.

Στην συνέχεια αφού η σύμβαση της Ιωάννας Λούσιου φαίνεται να απορρίφθηκε ως μη νόμιμη, ο δήμαρχος Καστοριάς... προκήρυξε αμερόληπτο και αντικειμενικό διαγωνισμό... για την πρόσληψη ειδικού συμβούλου στα θέματα επικοινωνίας, τύπου και σχέσεων με τα ΜΜΕ «ώστε να προβάλλεται κατάλληλα» το μεγάλο έργο του. 

Και ω του θαύματος, αξιοκρατικά και ισότιμα, έπεσε εξ ουρανού η ειδική σύμβουλος κ. Ιωάννα (Γιάννα) Λούσιου, που κέρδισε αξιοκρατικά με την αξία και το σπαθί της την θέση στο πλευρό του τέως προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών του οποίου ήταν γραμματέας. Τέτοια σύμπτωση.

Και από τότε εγκαταστάθηκε στο γραφείο του δημάρχου Καστοριάς μαζί με δύο άλλες κυρίες, όλες εκπροσώπους του κάποτε λεγόμενου ασθενούς φύλου. 

Από εκεί διευθύνει σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που της ανέθεσε ο δήμαρχος το μεγάλο έργο της σωστής πληροφόρησης. 

Εκτός από το ότι όταν προσέρχεται, όπως λένε οι κακές γλώσσες πέριξ του γραφείου, μόνο που δεν ακούγεται το «εγέρθητι», η ίδια φέρεται να εξελίσσεται σε ένα από τα 2-3 πιο στενά πρόσωπα – συνεργάτες που τον επικουρούν, μιας και δεν τα προλαβαίνει όλα ο δήμαρχος. Το ότι δεν προλαβαίνει, είναι ένα γεγονός. Ευτυχώς έχει την Γιάννα όμως.

Μαζί με αυτή την κατάσταση οι δημότες της Καστοριάς έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν ότι δεν χρειάζονται εκλογές και άλλες περιττές διαδικασίες, αλλά ένα μικρόφωνο ή μεγαλόφωνο, για να θεωρείσαι εξ ορισμού κατάλληλος να δίνεις λύσεις και να προτείνεις για τα προβλήματα του τόπου και ότι η ίδια, ένας ακόμη μεγαλοκαρχαρίας του χώρου της ενημέρωσης, 2 ακόμη κυρίες των τιμών και 1-2 σύμβουλοι του Δήμου Καστοριάς, είναι συνθήκες ικανές για όλο αυτό το θαύμα που συντελείται.



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Ιανουαρίου 2021, αρ. φύλλου 1062.



 
ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020 | 7.1.2021 | 1062

Πρόσωπα τα οποία σε τοπικό επίπεδο καθόρισαν το ασθενές και ασθμαίνον στίγμα της Καστοριάς το 2020 και τα οποία φιλοτέχνησαν την κατάσταση που θα παραδοθεί το 2021.

ΟΔΟΣ: "Πρόσωπα 2020"
7.1.2021 | 1062


* * *


ΟΔΟΣ: Ώρα για δουλειά | 14.1.2021 | 1063

[...] Σήμερα στην Καστοριά, μετά την κυκλοφορία του ετήσιου φύλλου της ΟΔΟΥ για τα πρόσωπα του 2020, στα οποία στην κορυφή των αρνητικών κρίσεων φιγούραραν οι Ιωάννα Λούσιου του καναλιού του κόμματος Βελόπουλου και ο Ιωάννης Κορεντσίδης, όπως και ο Πέτρος Τόσκος ο «Σώπασε Κυρά Δέσποινα», ξεχύθηκαν για μια ακόμη φορά οχιές στερημένοι, με νοσηρά και εξωπολιτικά επιχειρήματα, σε βάρος προσώπων....

14.1.2021 | 1063


Σχετικά:

61 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/4/21

    Κουμπάρα κουμπάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/4/21

    Πως και πως περιμένει η καημένη η Βούλα να πάρει σύνταξη, τόσα χρόνια εκεί μέσα, πρώτη φορά την εξόρισαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/4/21

    Ρίχνει και πόρτα στους πολίτες - ψηφοφόρους λες και είναι Πορτιερ [....] σε Club της Μυκόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/4/21

      Δημοτικοί Σύμβουλοι από τους 19 δεν μπορούν να μπουν μέσα.... Μόνο 4 έχουν ελεύθερη είσοδο... 3 Αντι και ο Προ....

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/4/21

    Άραγε αν βάλει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος μπορεί να πάρει 100 ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/4/21

    Αγαπητή οδός δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε με τόσο άσχημο τρόπο
    Ένα δημόσιο πρόσωπο.. υποδηλώνει κάτι άλλο...
    Στην προκειμένη περίπτωση [….] δεν έχει ξαναπεράσει από τον πολιτικό βίο... απλά έχουμε μείνει άναυδοι.. γεμάτοι απορία και έντονο προβληματισμό,!!!???;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος21/4/21

    Από που πληρώνεται ο φωτογράφος θα μας πει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/4/21

    Τρελό χαρακτήρισαν τον τύπο που μπήκε στην Εφορία με το τσεκούρι. Να δούμε πόσοι άλλοι τέτοιοι θα βρεθούν όσο η πείνα και η ανέχεια θερίζει και κάποιοι πουλάνε τρελίτσα και υφάκι στους πολίτες που τους πληρώνουν τον μισθό χωρίς να έχουν εκλεγεί ποτέ από τους ίδιους και τοποθετήθηκαν με εξόφθαλμες αδιαφανείς διαδικασίες. Δεν έχουν όλοι ίντερνετ να ενημερώνονται από τα στημένα ρεπορτάζ για το έργο(;) της δημοτικής αρχής για να επαναπαύονται. Κάποιος θα σπάσει κάποια στιγμή και θα τρέχουν να φύγουν από τα παράθυρα, όπως μπήκαν άλλωστε. Κανέναν δεν ενδιαφέρει τι παλιές προσωπικές οφειλές έχει ο νυν δήμαρχος για να πράττει αυτά που πράττει, άλλωστε η διαφθορά και οι εξυπηρετήσεις ημέτερων ήταν πάγια τακτική στον κλάδο από τον οποίο προέρχεται. Αυτό που ενδιαφέρει τους πάντες όμως είναι η σκέψη ότι στο ΦΠΑ που πληρώνουν για να πάρουν μια φραντζόλα ψωμί για αυτούς και τα παιδιά τους, αν μπορούν να το πράξουν πλέον έτσι πως έχει φτάσει η κατάσταση, μέρος καταλήγει και στο μισθό τέτοιων περιπτώσεων. Θέμα χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21

      Και που'σαί ακόμα,αλλά δεν πειράζει ας συνεχίσουν οι διορισμοί στο δημόσιο και οι αυξήσεις φόρων για την πληρωμή των αργόσχολων και θα καλοπεράσουμε κι άλλο....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/21

      Σωστός.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αδιάφθορος21/4/21

    Διεφθαρμένοι Καστοριανοί καλά να πάθετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/21

    [....] μια ωραία ατμόσφαιρα. Οι δημοτικοί υπάλληλοι γνωρίζουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21

      Ειδικά η κυρία που πηγαίνει μετά τα απογεύματα.... Και αλλάζει σακούλες στους κάδους των γραφείων.... ;-)

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/21

    Πρώτη φορά Δήμαρχος επισκέφτηκε τους χώρους φιλοξενίας αδέσποτων (Φώτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/21

      Αφού ξεκίνησε κάποιο μεγάλο έργο που να πάει.... Αδέσποτο [....]

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/4/21

      Αντιγράφει τον "Μωυσή" που πήγες στο καταφύγιο της Ηλιούπολης ο καημένος τι να κάνει και αυτός. Άντε να δούμε πότε θα κάνει και τίποτα σοβαρό για τα αδέσποτα εκτός από στημένα ρεπορτάζ που προσπαθούν να ισιώσουν το τσαλακωμένο ίματζ του [....] οικογενειάρχη. Π.χ.: https://fouit.gr/2021/04/21/o-giannis-korentsidis-konta-sta-adespota-foto/

      Διαγραφή
    5. Μάρθα (Μάρθα Βούρτση)22/4/21

      Ήρθε!
      Δεν μίλησε!
      Μας άκουσε!
      Ω! Μεγαλειότατε!

      Ελλάδα-Ισπανία-Τουρκία-Συμμαχία-Νώε

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος21/4/21

    Δήμαρχε στην είσοδο της πόλης στο Hotel Καστορ, ΔΗΝΑΚ, δίπλα στους γύψινους κύκνους, έχει 8 Ελληνικούς Ποιμενικούς (τσομπανοσκυλα) να πάει ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος με το Nissan Navara να τα συλλέξει και να τα πάτε στο κέντρο φροντίδας αδέσποτων. Βγάλτε και φωτογραφίες αν θέλετε μετά μαζί με δελτίο τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/21

      Στη Χλοη να δεις τι γίνεται στον κόμβοκαι στην παιδική χαρά επικυνδινες καταστάσεις

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/4/21

      Στην Χλόη, δίπλα ακριβώς από τους δημοτικούς λαχανόκηπους, στην είσοδο για τους κήπους που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την παιδική χαρά, κάποιοι έχουν φτιάξει αυθαίρετες κατασκευές μέσα στο δάσος κάτω από τους κήπους και κρατάνε εγκλωβισμένα σκυλιά. Πάνε τους πετάνε λίγη τροφή (συνήθως σκέτα ψωμιά) και μπορεί να τα αφήνουν εκεί δεμένα δεκάδες ώρες, ίσως και αρκετές μέρες. Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια και κανένας δεν κάνει τίποτα. Εκτός του ότι πρόκειται για παράνομες-αυθαίρετες κατασκευές, συνιστά κακοποίηση των ζώων και εστία μόλυνσης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/4/21

      Και γιατί δεν ειδοποιείτε την αστυνομία;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/4/21

      Να πάτε στην Αστυνομία και στην Πολεοδομία

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/4/21

      Αν μένατε στην περιοχή θα γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι που εσείς λέτε ότι έχουν "εγκλωβισμένα" ζωα τα έχουν καλύτερα και από τα ίδια τους τα παιδιά!!αν δεν έχεις χώρο αλλά έχεις όλη την αγάπη και την θέληση να έχεις σκυλιά τότε εγώ αυτό δεν το βρίσκω κάθε άλλο παρά αγάπη!όσον αφορά τα ψωμιά που λέτε καλύτερο θα ήταν να πηγαίνατε να φάτε μαζί με τα σκυλιά γιατί σίγουρα καλύτερο φαγητό θα είχε απ' ότι τρώτε εσείς!!τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/4/21

      Θα μπορούσαν συμβολικά οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος να ιυοθετησουν από 1 αδέσποτο σκυλί. Σύνολο 41 σκυλιά. Με χαρτιά εμβόλια και εγγραφή στο μητρώο. Θα ήταν συμβολική κίνηση ουσίας και αγάπης. Κι από 1 οι Ειδικοί Συνεργάτες.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/4/21

      Η Ειρήνη έχει σκυλάκι οικοσιτο...

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος24/4/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος24/4/21

      @"Αν μένατε στην περιοχή..."

      Είναι αυθαίρετες ή δεν είναι οι κατασκευές; Τα σκυλιά σας είναι εμβολιασμένα, τσιπαρισμένα και στειρωμένα; Δεν έχετε χώρο στις αυλές σας στις εργατικές κατοικίες που όλες έχουν αυλές και είπατε να στήσετε αυθαίρετα παραπήγματα-φυλακές μέσα στο δάσος; Ξέρουμε πολύ καλά πόσο "σαν παιδιά σας" αντιμετωπίζετε τους σκύλους και τις γάτες στην συγκεκριμένη περιοχή, τα περιστατικά δηλητηρίασης από φόλες εκεί κάθε τρεις και λίγο το επιβεβαιώνουν άλλωστε.
      Αν τα αγαπούσατε πραγματικά θα τα είχατε στο σπίτι σας, μέσα ή στην αυλή σας, όχι αλυσοδεμένα σε σιδερένια κλουβιά στην μέση του δάσους. Για σας τα συγκεκριμένα ζώα είναι απλά άλλο ένα εργαλείο για να κάνετε το "χόμπι" σας το κυνήγι και τίποτα περισσότερο.
      Αφού δεν συνιστά κακοποίηση η κράτησή τους σε αυτές τις αυθαίρετες κατασκευές τότε σας προκαλώ να αναρτήσετε κάπου φωτογραφίες και να προωθήσετε έτσι περήφανα την φιλοζωΐα σας από τις συνθήκες διαβίωσής τους σε αυτές. Τέλος, επειδή είστε εριστικός/εριστική, κοινώς πουλάτε και [....] από πάνω, και σίγουρα δεν πρόκειται να προβείτε σε δημοσίευση των παραπάνω καλά θα κάνετε να επιληφθείτε το θέματος γιατί θα προβώ λίαν συντόμως σε επώνυμη καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ, τοπικό εισαγγελέα και τα τοπικά φιλοζωϊκά σωματεία..

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος22/4/21

    Το χθεσινό δημοσιογραφικο δελτίο ήταν πολύ αστείο.... Χάρισε άφθονο γέλιο.... Πραγματική ηθική συμπαράσταση στα ζωντανά που περιθαλπτονται στο καταφύγιο μακριά από τις οικογένειες τους.... Χίλια μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/21

      Φροντίδα Αγάπη Θαλπωρή Συντροφικοτητα στ' Αδέσποτα τα έχουν αναγκη

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/21

      Τα αδέσποτα είναι οι πράξεις των ανθρώπων. Κάποτε όταν θα σοβαρευτούμε ώς κοινωνία και κράτος,τα καταστήματα που πωλούν κατοικίδια θα έχουν μητρώο ελεγχόμενο από τις αρχές για την προέλευση τους και τις πωλήσεις αυτών(αγοραστές,ποσότητες,κλπ) και επίσης οι κάτοχοι τους τήρηση μητρώου.
      Έτσι περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο που δεν μας τιμά καθόλου...

      Έρρωσθε κυνικοί και μη

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/4/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος22/4/21

    ,που...α μπάλα και τραμπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/4/21

    Να δεις που Μεγάλη Τετάρτη, ο Γιάνης θα επισκεφθεί για φωτογράφηση τη λαϊκή αγορά και θα βγάλει ανακοινώσει ο Σάββας Πρόεδρος των λαικατζηδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/4/21

      1.01 δίνει βάζω στοίχημα μισό βουνό χαλίκια....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/4/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/4/21

      Ανατροπή... άσο ημίχρονο διπλό τελικό.... σίγουρο είναι γιατί τα έχει [....] τα χαλίκια

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/4/21

      Χάσατε το στοίχημα. Πήρε με σειρά τα μοναστήρια. Και μετά απορούμε για την διάδοση του κορονοϊού

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος23/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/4/21

    Τροχαίο ατύχημα με αδέσποτο σκυλί στην είσοδο της πόλης.... Μήνυση στους υπεύθυνους και αποζημίωση κύριοι...Οχι μόνο φωτογραφίες και κορδωματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/4/21

      Γουρλής σαν τον Κυριάκο.... 1500€ ζημιά...

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος23/4/21

    Οι αναγνώστες της Οδού είναι τόσο αντικειμενικοι και διαβασμένοι που είχαν μιλήσει για συλλογή αδέσποτων σκύλων στην είσοδο της πόλης..
    Εκεί στο Μέγαρο διαβάστε μας να ξεστραβωθειτε...Για το καλό του τόπου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/4/21

    Πήγε να τσιπάρει τον Άκη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος24/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/4/21

    Οι φωτογραφίες του δημάρχου με τα σκυλιά και τους δήθεν εθελοντές είναι επίσης [....] και χωρίς καμία άδεια λειτουργίας. Κρατάνε τα σκυλιά φυλακισμένα, δεν τα δίνουν σε υιοθεσία γιατί έτσι βγαίνει καλό μεροκάματο, είναι μια μικρή οικογενειακή μπίζνα που θα έπρεπε εδώ και καιρό να την ξηλώσει ο εισαγγελέας. Ο δήμαρχος τα ξέρει αυτά άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/4/21

    Διαθέτει άραγε νομικό σύμβουλο ειδικό συνεργάτη ο δήμαρχος Καστοριάς; Γιατί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ προσέλαβε για κάθε ενδεχόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λία28/4/21

    Φούλ τσιγάρο η Λ[....] στο μπαλκόνι έξω από το γραφείο δημάρχου
    Τα απογεύματα βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/4/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/4/21

    Αυτό ακριβώς άξιζε στην πόλη των αμόρφωτων γουναράδων. Να τους διοικεί μια [....] από την Εορδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/4/21

    Φίλε, μας είπες αγράμματους. Μας αδικείς. Δεν ξέρουμε τι είναι το κυβικό μέτρο, αλλά οι γνώσεις μας περί σταματούρας, μπάντας, χορδά, λαγάρας και μινκ είναι απέραντες. Όλα τα αλλά είναι λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ