5.8.21

Η δημοτική ζωή


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Όμως, καθώς φαίνεται η δημοτική σύμβουλος τα ήθελε και τα έπαθε, πηγαίνοντας γυρεύοντας, διότι ακολούθησε η… «αποστομωτική» απάντηση, όχι από το γραφείο «τύπου» του Δήμου ή του δημάρχου με τους πολλούς συμβούλους, αλλά από τον ίδιο τον συνδυασμό, ώστε η ευθύνη του δελτίου τύπου (ή «ρύπου» κατ’ άλλους) να σκεπάζει το σύνολο της ομάδας συμβούλων και εκλεγμένων και να διαχέεται σε όλους.

Ο φραστικός και ουσιαστικός 
κατήφορος της δημοτικής ζωής

ΟΔΟΣ 22.7.2021 | 1089


47 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/8/21

    Ποια Δημοτική Σύμβουλος....;;; Τι συνέβη...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/21

    Στην ορθογραφία 10 όπως και στην Ώρα για χρυσοδουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/21

    Ήρθε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Δημαρχείο και τον υποδέχτηκε ο αντιδήμαρχος σκουπιδιών! Που μαυρίζουν ο Δήμαρχος και ο αθλητισμού, παλικάρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/8/21

      Σίγουρα καράφλιασε o ολυμπιονίκης με τους κοιλαράδες που το υποδέχτηκαν. Μπράβο στον πρωταθλητή αλλά αυτά δεν είναι για εμάς. Εμείς πρωταθλητές στην μάσα. Εμείς ανήκουμε στο ΣΦΥ, όπως έλεγαν οι τσιχλομαγκες της δεκαετίες του 70.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/8/21

      Και μόνο άντρες μεσηλικες. Που πήγαν οι ωραίες γυναικείες παρουσίες του Δημαρχειου; Διακοπές κι αυτες;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/8/21

      Πήγαν να βοηθήσουν στις φωτιές...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/8/21

      Μη διαμαρτύρεστε ο Πρόεδρος μίλησε στο ραδιόφωνο Μπαμπά - Κόρης μέσα από το καράβι.... Αφήστε τους να ξεκουρασουν, τόσο κουράστηκαν με την υπόθεση Λατομείου....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/8/21

      Απλώνουν λάδι για μαύρισμα στους άντρες....

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/8/21

      Πήγε στο Δημαρχείο ο Ολυμπιονίκης κι ο άλλος έλειπε στα μπάνια....

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος7/8/21

      Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου διακοπές. Ο Δήμαρχος διακοπές; Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού; Δε λες που είναι δίπλα το γυμναστήριο και πετάχτηκε 2 λεπτά...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/21

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Στέφανο Ντούσκο, είχε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης.

    Λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρυσό Ολυμπιονίκη κωπηλασίας, Στέφανο Ντούσκο. Ο Δήμαρχος οποίος βρίσκεται εκτός Καστοριάς, είχε μαζί τους ιδιαίτερα θερμή επικοινωνία, συγχαίροντας τον για την τεράστια επιτυχία που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/8/21

      Αφού τον άφησε η ρεσεψιόν να μπει μέσα, πάλι καλά να λέτε....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/8/21

      Τηλεφωνική υποδοχή του Ολυμπιονίκη... Έπρεπε να τον πάρει στο Viper βιντεοκληση να δούμε τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του Αρχοντα....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/8/21

      Για ποιο λόγο να επισκεφτεί το Δημαρχείο γειτονικού Νομού ο Γιαννιώτης Ολυμπιονίκης, εφόσον έλειπε ο Δήμαρχος;;; Τι επικοινωνιακα ξεφτιλικια είναι αυτά κύριοι Πρόεδροι των Ναυτικών Ομίλων;;; Προσβαλατε τον Ολυμπιονίκη, δεν το καταλάβατε;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/8/21

      Με ξένα κόλλυβα..... Και όλα αυτά επειδή έχει καστοριανη γκόμενα; Φανταστείτε τι θα έκανα αν ήταν του ΝΟ Καστοριάς. Θα έβγαζαν selfie μαζί του όλη την εβδομάδα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/8/21

      Χάθηκε να έχει Καστοριανή γκόμενά κι ο Αντετοκουμπο....;;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/8/21

      Έβγαλε και η ομορφομπεμπεκα δημοσιογράφος της περιοχής

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος8/8/21

      Απλά ήρθε ο Ολυμπιονίκης για ένα καφεδάκι με την Καστοριανή κοπέλα του, κι οι Πρόεδροι των Ομίλων τον πήραν απ το χέρι να τον πάνε στο Δημαρχείο για να δείξουν την αγάπη τους στο Δήμαρχο, με αποτέλεσμα να εκθεσουν τον Ολυμπιονίκη... Με την μη προγραμματισμένη ανούσια επίσκεψη τους.... Σα να πηγαίνεις επίσκεψη σε γιορτή χωρίς να σε καλέσουν κι ενώ λείπει ο Εορτάζοντας....

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος8/8/21

      Τώρα με ολυμπιονίκες θα ασχολείται; Έκανε ένα Coitus Interruptus για να βγει στα μίντια του τάλιρου και συνέχισε την συνεδρίαση με την σύμβουλο.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος8/8/21

      Αφού δεν συνδέεται στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, με κάποιον πρέπει να συνδεθεί εκεί μέσα

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος9/8/21

      coitus interruptus σημαίνει διακοπτόμενη συνουσία.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/8/21

    Κάποτε η Καστοριά αποτελούνταν από άρχοντες και μία έμφυτη ευγένεια και καλλιέργεια ενώ της τελευταίες δεκαετίες από.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/8/21

      Αγένεια θράσος εκδικηκοτητα

      Διαγραφή
    2. Λία8/8/21

      Γιατί δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε αυτό. Άν είναι έτσι όπως λέτε πώς προέκυψαν μόνο κοινωνικά κατακάθια καί βρωμερά διαπλεκόμενα υποκείμενα ; Διότι δεν είναι μόνο οι του Δημαρχείου χάλια αλλά καί η πλειονότητα του κόσμου της Καστοριάς .

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/8/21

      Αγαπητή Λία είπες επιτέλους την μεγάλη αλήθεια που όλοι γνωρίζουμε αλλά δυσκολευόμαστε να αρθρώσουμε γιατί αν το κάνουμε την επομένη ο κύκλος μας θα έχει περιοριστεί στο 1/3 στην καλύτερη σε μια πολύ μικρή κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται για όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας ενός ανθρώπου, από την εργασία, τα φιλικά τραπέζια και πάει λέγοντας.

      Προσωπικά αυτό κάνω αλλά δεν το συνιστώ γιατί είναι βαριά η καλογερική, όποιος έχει στομάχι να είναι στην απ' έξω αλλά να κρατά την συνείδηση του καθαρή ας το πράξει αλλά να ξέρει ότι θα του κοστίσει τα πάντα. Αξίζει; Για μένα ναι, κάποιος μπορεί να το μετανιώσει, αλλά όπως και να το κάνουμε ο σιωπών συναινεί.

      Αυτή είναι η αλήθεια για την πλειονότητα του κόσμου της Καστοριάς ανεξαρτήτου ηλικίας και τονίζω το τελευταίο γιατί κάποτε ελπίζαμε στις νέες γενιές αλλά δυστυχώς οι γονείς και οι παππούδες το μόνο που κατάφεραν είναι να δημιουργήσουν φωτοτυπίες του εαυτού τους με όλα τα θετικά και αρνητικά, κοινώς, κοινωνική πρόοδος μηδέν και απεναντίας οπισθοδρόμηση στα ζωώδη υποσυνείδητα κομμάτια της ανθρώπινης φύσης. Όποιος ακόμα πιστεύει ότι αυτά είναι υπερβολές κοροϊδεύει πρωτίστως τον εαυτό του αλλά τον ζηλεύω γιατί ακόμη δεν έχασε την ελπίδα του.

      Για να προλάβω τους θιγμένους, δεν το παίζω έξυπνος ούτε κατέχων την αλήθεια, αλλά μέρος αυτής της δουλοπρεπής, εγωκεντρικής, μισανθρωπικής και γενικότερα εχθρικής στην κριτική και ανεξάρτητη σκέψη κοινωνικής σούπας δεν ψήνομαι να γίνω.

      Οι αξιοπρεπείς άνθρωποι εγκατέλειψαν αυτόν τον τόπο καιρό τώρα και πλέον μείναμε μόνοι να ζούμε ανάμεσά τους. Ανάμεσα σε ανθρώπους που βάζουν ένα κόμμα πάνω από τον τόπο και τους συμπολίτες τους, που θεωρούν τον φτωχό υπεύθυνο της φτώχειας του, επιβραβεύουν την ανηθικότητα και τον πλουτισμό με κάθε τρόπο, αναρριχώνται κοινωνικά, εργασιακά κλπ. χωρίς κόπο και προσωπική εξέλιξη αλλά με μηχανορραφίες, πολιτικές εξυπηρετήσεις κ.ο.κ., που παρακαλούν για μια θέσης εργασίας σε super market τους τοπικούς βουλευτές... σταματώ εδώ γιατί αυτή η λίστα είναι ατελείωτη.

      Διαγραφή
  6. Αυτονόητη επισήμανση:

    Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι σε καμμιά απολύτως περίπτωση δεν συμφωνεί απαραίτητα ούτε με την φρασεολογία, ούτε με την βασιμότητα πραγματικών ισχυρισμών που περιλαμβάνουν τα σχόλια που δημοσιεύονται.

    Καλεί τους αναγνώστες σε επιφυλακτική ανάγνωσή τους και για έλεγχο των σχολίων που δεν πρέπει να εκλαμβάνονται όλα ως αληθή.

    Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά.


    * * *

    Επίσης η ΟΔΟΣ παρακαλεί τους σχολιαστές να συγκρατούν τα σχόλιά τους, να τοποθετούνται επί της ουσίας των αναρτήσεων, να αποφεύγονται προσωπικά σχόλια και προσβολές ακόμη και σε ανώνυμους σχολιαστές και να είναι πιο κόσμιοι στις εκφράσεις τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/8/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/8/21

    Τι πολιτική ξεφτίλα ζούμε, πρόεδρος [....] να δημοσιεύει στο Facebook άθλιες αναρτήσεις χαϊδεύοντας την ακροδεξιά και παριστάνοντας τον ισαποστάκια τις ώρες που κατακρίνεται πανελλαδικώς το κόμμα που σε άλλες περιπτώσεις υποστηρίζει λυσσαλέα. Αφού δεν έχουν έργο να παρουσιάσουν μας δείχνουν το ποιόν τους κάθε φορά που ανοίγουν το στόμα τους. Άσε την ανίκανη αντιπολίτευση πρόεδρε, σας φτύνει όλη η χώρα, δεν βρέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/21

      ΄Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς και στέλεχος της Ν.Δ,απαιτεί από τους δημοσιογράφους,όταν κάποιος πεθαίνει και είναι πάνω από ογδόντα χρονών, να καταγράφεται πως πέθανε από γηρατειά…και όχι από Κορωνοϊό!!!

      Γιατί λέει έτσι γινόταν παλιά…

      Τρισάθλιοι κομματικοί οσφυοκάμπτες!!!΄΄

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/21

      Όλη η Ελλάδα βρίζει τη Νέα Δημοκρατία κι αυτός νομίζει μιλάει στο καφενείο και πρέπει να τον ακούσουν χιλιάδες....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/21

      Φέρεται σαν Ειδικός Συνεργάτης σε Βουλευτικό γραφείο ΝΔ Καστοριάς με τις αναρτήσεις του. Ξεχνάει πως είναι Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, να ασχοληθεί με τα του Δήμου. Με το Λατομείο πχ

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/8/21

    Στο πρώτο θετικό σχόλιο για το οτιδήποτε στην Οδό θα κάνω πάρτι. Κομπλεξικό ανώνυμα τρολάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/8/21

      Είπε ο ακομπλεξαριστος επώνυμος αναγνώστης σχολίων. Όταν έρθουν τα θετικά σχόλια θα είσαι άνεργος, μην βιάζεσαι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/8/21

      Μαθημενοι οι αναγνώστες της Οδό στην στοχοποιηση. Εσύ στην κριτική;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/8/21

      Πρέπει να βρεθεί ένας αξιόλογος πολιτικός αντίπαλος και να πάτε σπίτια σας. Πραγματικά μας έχετε κουράσει.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/8/21

      Ενώ εσύ φίλε ακομπλεξαριστη ιδιοφυϊα. Ούστ!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/8/21

      Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια περιορίσου στο Facebook του Ζήση και την Μαρίας. Εδώ ο καθένας γράφει ότι θέλει.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/8/21

      Και η ανεργία καλή είναι. Θα έρθω για δανεικά από σένα. Υποθέτω είσαι σε payroll για κάθε εξυπνάδα σχόλιο που αναρτάς.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/8/21

      Να έρθεις σε περιμένουμε στην ομάδα μας. Έχεις καλή εμπειρία και δουλεύεις και υπερωρίες. Τα λέμε σε δυο χρόνια με την καρτούλα του ΟΑΕΔ ενεργή.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/8/21

      Οι μάγκες ξερουν να τα περνουν χωρίς να δουλευουν ενώ οι βλάκες πρέπει να γλύφουν τα κομματικά στελέχει μπας και πέσει κανενα ψίχουλο.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος10/8/21

      Με πανάρχαιο payroll πληρώνουν οι φθηνοί ψευτοκαπιταλιστες της συντηρητικής παράταξης. Οι σωστοί καπιταλιστές, όπως o Πουτιν πληρώνουν σε Bitcoin. Μας τα στέλνει σε έναν κρυφό λογαριασμό στην Κύπρο και από εκεί τα φέρνουμε στην Καστοριά για το καφεδάκι μας. Το έπιασες κορόιδο;

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος10/8/21

    Το ύφος του Προέδρου FB δε μοιάζει με του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/21

      Αν σταματήσει να βάφει τα μαλλιά του, θα μοιάζουν και σε εμφάνιση... Αν και ο δικός μας κάνει και λίγο χιούμορ (ειρωνικό)...

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/8/21

    Βαψομαλλιάδες όλου του νομού ενωθείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/8/21

    Πάντως ειλικρινά τόσα χρόνια διαβάζω την Οδό, τέτοια Γιούχα από τους αναγνώστες προς την δημοτική αρχή και τοπικούς άλλους αξιωματούχους, δεν έχει ξαναπέσει......είναι ειλικρινά ακατόρθωτο πως μπόρεσαν να αποτύχουν σε λιγότερο από δύο χρόνια...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ