26.1.14

ΟΔΟΣ: Αντιδικίες



Μεταξύ συμβιβασμού, υποχώρησης και παραίτησης εξελίσσονται οι αντιδικίες των δύο συμπολιτών που είναι κατηγορούμενοι στα ποινικά δικαστήρια, από τον οκ. Δημ. Αβραμοπουλος, υπουργό Εθνικής Αμύνης. Υπενθυμίζεται ότι οι συμπολίτες Σ.Λ και Γ.Μ βρέθηκαν στο στόχαστρο του κ. Αβραμόπουλου εξ αιτίας σχολίων τους στο διαδίκτυο σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο μιας κουβέντας μεταξύ φίλων, η οποία όμως διέρρευσε.
Έτσι ο υπουργός δηλώνοντας θιγμένος υπέβαλε μήνυση κατά των ανωτέρω για συκοφαντική δυσφήμηση και άσκησε αγωγή απαιτώντας το ιλιγγιώδες ποσό 500.000 ευρώ, για την ηθική του βλάβη. Όχι όμως για τον εαυτό του, αλλά για να τα δωρήσει στην συνέχεια, στο… νέο νοσοκομείο Καστοριάς, που ουδέποτε έγινε. Τέτοια ανωτερότητα.
Τελικά και οι δύο υποθέσεις (ποινική – αστική) αναμένονταν να συζητηθούν σήμερα και εκτιμάται ότι δεν είναι απίθανη η συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 10 Οκτωβρίου 2013, αρ. φύλλου 710

Σχετικές αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ