16.11.21

Αδιαφορία




[...] Κανείς δεν αναρωτήθηκε πόσο πρακτικά χρήσιμο ή και επιστημονικά αναγκαίες είναι οι περί συνταγματικότητας απόψεις που διαδίδονται, πόσο έβλαψαν όλα αυτά στην κακή επιδημιολογική κατάσταση της Καστοριάς, ούτε καν πόσο συνταγματικό, άρα και νόμιμο, ως προς την διάκριση των εξουσιών και την θεμελιώδη πολιτειακή οργάνωση είναι να αποφαίνεται επίσημα περί της συνταγματικότητας ο κάθε ερασιτέχνης.

Αδιαφορία για το κοινό καλό
Το προσωπικό έναντι του κοινωνικού συνόλου

ΟΔΟΣ 30.9.2021 | 1097


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/11/21

    Το πρόβλημα δεν είναι ότι ένας ερασιτέχνης στο καφενείο μιλάει για αντισυνταγματικά μέτρα όπως κάνει και με την εντεκάδα του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ στο ντέρμπυ του Βορρά, αλλά ότι μία κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την πανδημία για να περάσει αντισυνταγματικά μέτρα, για να μην πώ μέτρα που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν θα μπορούσε να περάσει σε κανονικές συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ σε τι διαφερεις απο αυτους στο καφενειο? Και εσυ για συνταγματικοτητα και μη διαπραγματευεσε. Η σιωπη λοιπον ειναι το μεγαλο μυστικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/11/21

      "Η Λετονία απαγορεύει στους ανεμβολίαστους βουλευτές να ψηφίζουν και περικόπτει τους μισθούς τους"
      Κατάλαβες;

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/21

    δηλαδή θέλεις να μας πείς ότι όλα τα μέτρα που πάρθηκαν είναι συνταγματικά; Ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Χρυσοχοιδης .... δημοκράτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ