7.5.24

ΟΔΟΣ: Συνεχώς

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


Προκαλεί ερωτηματικά και θυμηδία, προπαντός όμως πλήττει καίρια την σοβαρότητα του Δήμου Καστοριάς...


Ύστερα από την προβολή (δημοσίευση φωτογραφίας σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας) με το... μόνιμα χριστουγεννιάτικα στολισμένο φυσικό έλατο ακριβώς μπροστά από το δημαρχείο Καστοριάς, που προκαλεί ερωτηματικά και θυμηδία, προπαντός όμως πλήττει καίρια την σοβαρότητα του Δήμου Καστοριάς και της αρμόδιας αντιδημαρχίας περισσότερο –θέμα για το οποίο οι επιχορηγούμενοι φορείς της... ανεξάρτητης διαφήμισης της σημερινής δημοτικής κατάστασης καν δεν φιλοτιμούνται να προστατεύσουν την δημοτική αρχή, ειδικά στην προεκλογική περίοδο που επιχειρεί ένα δικό της lifting, και αυτοί, όπως και οι έμμισθοι ειδικοί σύμβουλοι-δημοσιογράφοι που τρέχουν σε διάφορες λιτανείες για να... ξορκίσουν τις βροχές, αναγνώστες επικοινώνησαν και πάλι με την ΟΔΟ. 


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Δημαρχείο Καστοριάς, χριστουγεννιάτικος διάκοσμος 365 ημέρες τον χρόνο.


Τόσο για να υπογραμμίσουν την απορία τους για την αδιαφορία ακόμη και ως προς την ανάλωση (καταστροφή) του χριστουγεννιάτικου διακόσμου, ο οποίος κάθε χρόνο στοιχίζει πανάκριβα στον λαό της Καστοριάς, αλλά και σχολιάζοντας το γνωστό γεγονός, ότι τα νέα χριστουγεννιάτικα στολίδια που τοποθετήθηκαν για πρώτη φορά τα περασμένα Χριστούγεννα (2022) στις κεντρικές οδούς (φωτογραφία κορυφή) 11ης Νοεμβρίου και Κολοκοτρώνη, όπως γιρλάντες, φωτάκια και τα τα συναφή υπάρχουν παντού, σε δένδρα και εναέρια πάνω από τους δρόμους, σε κάθε στήλη φωτισμού, εμπνέοντας τον σαρκασμό ειδικά των επισκεπτών της πόλης που απορούν για το αν βρίσκονται στο Twilight Zone, αλλά και των δημοτών που διαπιστώνουν τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο σεβασμός στην περιουσία και την νοημοσύνη στην... νοικοκυρεμένη πόλη που... συνεχίζουν να ζουν.


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Μόνιμα στα δένδρα τα λαμπιόνια.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 5 Οκτωβρίου 2023, αρ. φύλλου 1193.


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/24

    Μην τα γράφετε αυτά γιατί τους δίνετε ιδέες και θα το κόψουν κι αυτό……

    Ημίαιμος Πρίγκηψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης6/5/24

    Σχετικά με τα λαμπάκια στα δέντρα δεν είναι τόσο εύκολο να βγουνε γιατί καταστρέφονται για τις γυρλάντες στους δρόμους παντού είναι μόνιμες και ανάβουν τις γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/24

    Είναι η ώρα για δουλειά. Οι νοικοκύρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/24

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/24

    Η Βυζαντινή Αρχόντισσα, κάνει Βυζαντινό Πάσχα, με δυτικότροπα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια. Oh, jingle bells, jingle bells!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Made in Kastoria6/5/24

    - Χριστός Ανέστη!
    - Αληθώς γεννάται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ