1.1.08

Φωτογραφία της χρονιάς 2007


Πρόκειται ομολογουμένως για την φωτογραφία της χρονιάς.

Ο αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Συμεών Κουμπάνης, εμφανώς αμήχανος να προσπαθεί να φωτογραφηθεί ψύχραιμος μαζί με τις «καλλονές» ώστε να επιτελέσει έτσι μια ακόμη θυσία στον βωμό του θεσμικού καθήκοντος.

Ήταν το καλοκαίρι του 2007 όταν διοργανώθηκε αυτή η «κορυφαία» πολιτιστική εκδήλωση οικολογίας, γούνας, τουρισμού και πολιτισμού, με σκοπό να σώσει την λίμνη!

Θα ήλπιζε κανείς ότι, μετά την «εμπειρία» αυτή του καλοκαιριού πως οι παράγοντες του Δήμου, θα ήταν στο εξής πιο αυστηροί σε επιλογές που εκφράζουν αισθητικά την Καστοριά.

Να όμως που προστέθηκε το happening, «δρώμενο» melo δραματικό γεγονός της πλατείας Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη την 22-12-2007, όπου δυο λαλούσαν και δυο χόρευαν, για να διαφημίσουν –υποτίθεται- το καρναβάλι της Καστοριάς, για να αποδειχτεί ότι θέλουν ακόμη πολύ δουλειά αυτοί που διαχειρίζονται την συλλογική σοβαρότητα.


Σχετικό κείμενο: "Safe the water"

Σχετικά με τα Πρόσωπα της Χρονιάς:

5 σχόλια:

  1. Το Ζουζούνι27/8/12

    Κάποιος έχει κέφια και όρεξη για πλακίτσες...
    Πώς αλλιώς βγήκε στην επιφάνεια αυτή η φωτογραφία μετά από τέσσερα χρόνια;
    Ζουζούνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα27/8/12

    Η ανάρτηση φαίνεται ότι ανέβηκε στο ίντερνετ 1/1/2008! Το γράφει πάνω πάνω. Απλώς εσύ άργησες τέσσερα χρόνια να την διαβάσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ζουζούνι27/8/12

    Χριστίνα
    Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Φυσικά και διάβασα την ημερομηνία και δεν αναφερόμουν στην είδηση. Πώς βρέθηκε στις Δημοφιλείς Αναρτήσεις του τελευταίου διαστήματος απόρησα. Είμαι εγώ "αργόστροφος" ή κάποιος άλλος "χρυσοδάκτυλος";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/13

    Giati eksafanisthke h foto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Λόγω τεχνικού προβλήματος η φωτογραφία δεν εμφανιζόταν για ένα χρονικό διάστημα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ