19.2.09

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε διευθυντά,

Διάβασα στην εφημερίδα σας στην στήλη ‘Κάποτε στην Καστοριά’ άρθρο συνεργάτη σας που αναφερόταν στην επαγγελματική μου δραστηριότητα που σχετίζεται με την κατασκευή των μηχανών σταματώματος. Αυτά που αναφέρει ο αρθρογράφος («στοχαστής») είναι όντως έτσι όπως τα περιγράφει και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την δημόσια αναγνώριση που μου γίνεται μέσω της εφημερίδας σας. Εγώ με την φαντασία μου και την επιμονή μου πράγματι κατόρθωσα και έφερα τις μηχανές αυτές, σε ένα επίπεδο, που είναι ανώτερο από τις εισαγόμενες, με συνεχιζόμενη προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. Είναι μια προσπάθεια την οποία ξεκίνησα από το 1985 και πέρασε από πολλά και δύσκολα στάδια, μέχρι να φθάσει στα σημερινά επίπεδα. Δεν είναι εύκολο πράγμα να ανταγωνισθεί κανείς μια ξένη μεγάλη επιχείρηση με τεράστια κεφάλαια, ώσπου να γίνεις ανταγωνιστικός και αποδεκτός.
Μολονότι την προσπάθειά μου αυτήν την αναγνωρίζουν πολλοί γουνοποιοί και τους ευχαριστώ γι’ αυτό, θα ήθελα όμως να έχω και την ανάλογη συμπαράσταση από τους φορείς του κλάδου, προκειμένου να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την απόδοση των μηχανών αυτών προς όφελος όλων μας. Θα πρέπει να καταλάβουν τόσο οι γουνοποιοί όσο και οι φορείς της γούνας ότι, όσο περισσότερη γνώση αποκτιέται στον τόπο μας τόσο το καλύτερο για τον κλάδο.
Εγώ αυτή την προσπάθεια την ξεκίνησα και την συνεχίζω από μεράκι και επιμονή να δημιουργήσω ένα προϊόν, το οποίο δεν έχει ευρεία κατανάλωση, προκειμένου να σπάσω το μονοπώλιο και τα κατάφερα παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω, καθότι είμαι ένας οικοτέχνης - βιοτέχνης με περιορισμένα κεφάλαια και περιορισμένη αγορά.Ελπίζοντας ότι η τοπική αγορά να εκτιμήσει την προσφορά μου και να με δικαιώσει σ’ αυτή μου την προσπάθεια, θέλω τελειώνοντας, ειλικρινά να σας ευχαριστώ και πάλι, για την ευχάριστη έκπληξη της αναγνώρισης, ευχόμενος συνάμα καλή επιτυχία και στην δική σας και των συνεργατών σας προσπάθεια.

Με εκτίμηση
Σάββας Προδρομίδης
Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 29.1.2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ