29.11.08

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Ευλογείτε, με λένε ...... θέλω να σας ρωτήσω κάτι: μήπως γνωρίζετε που υπάρχει «Αγίασμα του Αγίου Χαραλάμπους»; Θα σας πω πως το είδα στον ύπνο μου (ελπίζω να ήταν από τον Άγιο Χαράλαμπο κατά παραχώρηση Θεού το όνειρο γιατί ρώτησα και μου είπανε καλύτερα να μην τα πιστεύω τα όνειρα γιατί παίζει «παιχνίδια» ο άλλος) όταν είχα πάει να κάνω τάμα στο Άγιο στης Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου των Αγίων Μετεώρων που έχουν και την Κάρα του Αγίου Χαραλάμπη.

Λοιπόν η εικόνα που είδα στον ύπνο μου ήταν πως πήγα να πιω από το Αγίασμα του Αγίου, το Αγίασμα ήταν πετρόκτιστο με τσιμέντο (ένα κτίσμα και για τις δύο βρύσες) όπως στις πλατείες των χωριών, είχε δυο βρύσες, από αριστερά ήταν με σωλήνα που έτρεχε συνέχεια και από αυτή πήγα να πιω και δεξιά ήταν άλλη μια με κόκκινη βάνα (χειροκίνητη) που ήταν κλειστή και από πάνω από αυτές τις δύο βρύσες υπήρχε οριζόντια πινακίδα που έγραφε «Αγίασμα Αγίου Χαραλάμπους».

Αν γνωρίζετε κάτι για αυτό, αν το έχετε δει επικοινωνήστε μαζί μου γιατί έχω μια λοιμώδη ασθένεια και ζήτησα βοήθεια από τον Άγιο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.»
Έχω διαβάσει πως στη Ζούζουλη Καστοριάς υπάρχει Αγίασμα του Αγίου Χαραλάμπη και εξωκκλήσι του, μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ανδρέας Τσακνόπουλος
andreas_tsaknopoylos@hotmail.com

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 06.11.2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ