14.7.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε Διευθυντά,

Η δωρεά των δέκα στρεμμάτων στην «Πέτρα» προς την Μητρόπολη με απόφαση κατά πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία Νέου Γηροκομείου, όπως είναι γνωστό, έχει απρόσμενα μία συνέχεια:
Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την επιθυμία (προφορικά) να μην αποδεχτεί την δωρεά που ο ίδιος ζήτησε, εξ αιτίας των δυσμενών σχολίων, σύσσωμου του τοπικού Τύπου της Καστοριάς.

Κρίνεται θετικότατη η απόφασή του αυτή, την οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα την οριστικοποιήσει με γραπτό το αίτημα του, που θα αποστείλει στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Γιατί το αίτημά του για την δωρεά προς τον Δήμο, έγινε γραπτό. Και το γραπτό με το γραπτό ακυρώνεται.
Άλλωστε οι Λατίνοι έλεγαν Scripta manent, Verba volant (τα γραπτά μένουν, τα λόγια πετούν).

Δεν μπορεί όμως κανείς να αμφισβητήσει πώς είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, ο Σεβασμιότατος να μην τηρήσει τον λόγο του.
Ας μας συγχωρεθεί λοιπόν η άποψη που διατυπώσαμε για την γραπτή επιβεβαίωση κι ας έχουμε την ευχή του. Τον διαβεβαιώνουμε δε πως είναι πάρα πολλοί οι απλοί άνθρωποι που χειροκροτούν αυτήν του την απόφαση, οι οποίοι και πιστεύουν ακράδαντα με τις ικανότητες που διαθέτει, θα βρει άλλον τρόπο να πραγματοποιήσει την επιθυμά του για την δημιουργία νέου σύγχρονου Γηροκομείου.

Ένας φανατικός Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ