5.12.12

Είπαν:

Χθες με σκυλόβρισε ένας αστυνομικός της Δημοτικής αστυνομίας. Επίσης έγινα μάρτυρας Δημοτικός αστυνομικός να μπαίνει ανάμεσα στους μπαντιερατόρους και να του πέφτει η σημαία στο κεφάλι μόνο και μόνο να τους μαζέψει, για να περάσει το αυτοκίνητο φίλου του, διότι ο κύριος έπινε καφέ απέναντι. Ήταν αντίθετοι σε ότι λέγαμε. Μου κούνησε το δάκτυλο και με απείλησε να μου πάρει τις πινακίδες, επειδή σταμάτησα ένα λεπτό να δώσω στην κυρία Κίτσου ένα σημείωμα.
Συγνώμη που τα λέω αλλά θα είναι άγιος ο πολιτικός εκείνος που θα πάρει την πολιτική ευθύνη, για να αρθεί η μονιμότητα για να μπουν κάποιοι άνθρωποι στην θέση τους και να κάνουν την δουλειά τους. Όταν τους προστίθεται μία εργασία να την κάνουν με αυταπάρνηση για το καλό της πόλης τους, τους βρήκαμε απέναντι και προσπάθησαν να μου ασκήσουν εξουσία, δεν μου έχει ασκήσει εξουσία ο πατέρας μου. Ήταν αγενέστατος. Υπάρχουν δέκα που φορούν στολή και δεν είναι δυνατόν να ασκήσουν εξουσία πηγαίνοντας κόντρα στην αρχή. Η Δημοτική Αστυνομία όπως άλλωστε είθισται πρέπει να δέχεται τις διαταγές της αρχής αλλιώς καήκαμε. Καταλύονται τα πάντα.

Βασίλης Αναστασίου
σκηνοθέτης



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6-9-2012, αρ. φύλλου 656


Σχετικά κείμενα:

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/12/12

    Είναι αυτή επιχειρηματολογία ή κενολογία (βλ. κενοδοξία);
    Εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα για τη σχέση με τον πατέρα του; Σε ποιους απευθύνεται ο άνθρωπος; Προσάπτει απρέπεια σε "ένστολους" ενώ ο ίδιος ωρύεται φορώντας τον μανδύα του σκηνοθέτη;
    Είπαμε να είμαστε φιλόξενοι, όχι να μας κάτσουν και στο σβέρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/12

    Δηλαδή κύριε σκηνοθέτα, είστε εκτός νόμου θέλατε να δώσετε…. σημείωμα στην κυρία Κίτσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/12

    Εμείς με αυταπάρνηση για το καλό της πόλης μας, εσύ για το καλό της τσέπη σου. Για πές μας πόσα σε πλήρωσε η Μισκία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/12

    Γιατί λέει "με σκυλόβρισε" ;
    Σκύλος ήταν ο άλλος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/12

    Όχι (αγαπητέ Νο 4). Εδώ μιλάμε για τη ...βρύση απ΄όπου πίνει νερό ο σκύλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ