19.11.21

Camp


ΟΔΟΣ_εφημερίδα_της_Καστοριάς


[...] Ώσπου η απραξία έγινε κανόνας και αρετή η... τιμιότητα. Ο καλός δεν κρίνεται από το έργο του, αλλά από τις προθέσεις του, το παράστημά του. Και βέβαια από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πια, δεν υπάρχουν τουλάχιστον ως τώρα αληθινά ξεχωριστοί.

Οι εκλεγμένοι του camp

ΟΔΟΣ 23.9.2021 | 1096


9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/11/21

    Στον σταθμό τηλοψίας γουέστ τσάννελ ή (αγγλιστί West Channel..) ο γιάνης ( βαρουφάκειος απαίτηση το ένα νί..)δήλωσε ότι θα ξανα είναι υποψήφιος καθότι η ομάδα του δουλεύει σκληρά, πραγματοποιείται σημαντικό έργο και το οποίο πρέπει να ολοκληρωθεί....μμππρρ....

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/21

    Ενώ αυτοί που μας κυβερνούν θα μας σώσουν από την βαρουφάκιο καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/11/21

      Η διαφορά μας έγκειται στο ότι ενώ εγώ σχολίασα ένα τετελεσμένο γεγονός εσύ εκφράζεις απέλπιδα προσδοκία. Συνεπώς η περίπτωση σου χρήζει καλύτερη ανάγνωση και ορθότερη επεξεργασία αυτών που διαβάζης. Τόσο απλά....

      Έρρωσθε και οι......

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/11/21

      μμππρρ ... αυτό τί σημαίνει φίλτατε, τετελεσμένο γεγονός;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/11/21

      Αυτοί που μας διαβάζουν βγάζουν τα συμπερασματά τους.
      Για περαιτέρω ανάλυση πίσω στα θρανία....

      Έρρωσθε οι μη...

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/11/21

      Πες το ανοιχτά ρε φίλε ότι δεν γουστάρεις τον Βαρουφακη να τελειώνουμε αικαι ην κρύβεσαι πίσω από δήθεν σχόλια για τετελεσμένα γεγονότα. Για να μιλάς για θρανία υποθέτω ότι πέρασες δεκαετίες σε σχολεία και πανεπιστήμια, αλλιώς το πίσω στα θρανία είναι για σένα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/11/21

      Ευτυχώς δεν είμεθα φίλοι. Άλλωστε επιλέγω επιλεκτικά τις φιλίες μου και μάλιστα αυστηρώς μεταξύ μη ασπαλάκων κομματικών ανθυποκομματιδίων οκνηρών 'ηγετίσκων'.
      Πάντως αυτήν η εμμονή σου υποστηρίξεως του γλόμπου αρχηγίσκου σου καθίσταται ψυχοπαθολογική και χρήζει της αμέσου παραπομπής σου σε νευρολόγο ίσως και ψυχιάτρου. Εκτός δε εάν πληρώνουν ικανοποιητικά το κάθε σχόλιο οπότε έχεις την αμέριστη συμπάθεια μου στον αγώνα του βιοπορισμού σου. Είθε....

      Έρρωσθε και οι με ένα Νί..

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/11/21

      Το φίλε είναι τρόπος του λόγου που χρησιμοποιείται συχνά στην ΟΔΟ. Να με φυλάγει ο θεός, που έλεγε η γιαγιά μου από τέτοιες φιλίες. Η αγένια και η υπεροψία μερικών δεν έχει όρια όταν κάποιος τολμήσει να εκφράσει άλλη γνώμη. Θεωρείται, αγράμματος, ψυχοπαθής, κομματόσκυλο, νηστικός κλπ. Κύτταξε τα μούτρα σου στον καθρέφτη κύριε πριν γράψεις κάτι. Η ταπεινοφροσύνη είναι αρετή.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/11/21

      Μας κατάλαβε ο κύριος. Εκτός από την αμέριστη συμπάθεια χρειαζόμαστε και οικονομική ενίσχυση.
      https://www.vivapayments.com/web2?ref=1567194968172602
      .

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ