10.11.21

"δ"


Απρίλιος 2021. Μετάλλαξη "δ" στην Ινδία: 
Θεοσεβούμενοι κοινωνούν στον Γάγγη.


Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Από το "κουταλάκι" της κοινωνίας, για όποιον δεν πιστεύει, μπορεί να σου μεταδοθεί σαλμονέλα ή σιγκέλλα, όχι πάντως κορωνοϊός. Φέτος την Μεγάλη Πέμπτη κοινώνησα».

* * *

[...] Οι πιστοί Ινδουϊστές ακράδαντα υποστηρίζουν ότι από καμιά νόσο, λοίμωξη, μικρόβιο, ιό, ασθένεια, δεν κινδυνεύουν αν πιουν νερό, εάν λουστούν, χορέψουν, ενώσουν τα δάκρυά τους στον Ιερό ποταμό Γάγγη. Αυτά, ότι δηλαδή οι πιστοί Ινδοί πίνουν το μολυσμένο νερό του Ιερού Γάγγη, χωρίς να ασθενούν απαραίτητα όλοι, είναι σε όλους γνωστά. Και προφανώς θα είναι και στο πολιτικό προσωπικό της Καστοριάς, πόσο μάλλον στον βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια και λόγω της επιστημονικής του ιδιότητας.

Δέλτα όπως πίστη

ΟΔΟΣ 22.7.2021 | 1089



Η «αγάπη» των «μαχητών του Χριστού», είναι τόση, ώστε στην περίπτωση του καθηγητή της πνευμονολογίας καταριούνται τον ίδιο και τα παιδιά του, να έχουν την ατυχία της Φ. Γεννηματά. Πιο τζιχάντ, δεν γίνεται. Έτσι ο κ. Ζ. Τζηκαλάγιας περιορίζεται σε «ήπιες» παρεμβάσεις για την «αναμνηστική» δόση.

Δέλτα όπως επιστήμη

ΟΔΟΣ 4.11.2021 | 1101


Σχετικά:  "εδώ".

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/11/21

    Το ωραίο θα ήταν να μαθαίναμε εάν ο Ζήσης συνεχίζει να κοινωνεί των αχράντων μυστηρίων με το κουταλάκι.
    Ίσως είναι κι αυτός ένας από τους θιασώτες του δόγματος ότι η εκκλησία έχει τα δικά της φάρμακα που έλεγε κι μια ψυχή.....

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/11/21

      Ο Ζήσης για το σέλφι κάνει τα παντα. Θα συνεχίσει να κοινωνεί με το κουταλάκι, να φιλάει το χέρι του ρασοφόρου και την εικόνα του Αγίου και άμα λάχει θα [....] της Μαντόνα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/21

    Είναι κρίμα να κάνει κανείς τέτοιες δηλώσεις! Πόσο μάλλον ένας βουλευτής! Πόσο, ακόμη χειρότερα, ένας ιατρός. Τη στιγμή που ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ συμπολίτες μας!!!!ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!!! Και κάποιοι λαϊκίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/11/21

      Πολυ Ευαγγελατο βλεπεις.Βλαπτει

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/11/21

    Σήμερα στην Εκκλησία ο Βουλευτής φορούσε μάσκα!!!
    Κολλάει μέσα στον Οίκο του Θεού κορωνοϊό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/21

      Αν κολλάει λέει....!!!
      Μόνο μυαλό δεν κολλάει δυστυχώς..

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ