4.2.14

ΟΔΟΣ: 1+1 για την Rusalka



Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για την Rusalka του Antonín Leopold Dvořák

  ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD OUT  
Η προσφορά 1+1 των 30 εισιτηρίων (για 60 άτομα) έχει εξαντληθεί. Λόγω αυξημένης ζήτησης και κατόπιν συνεννοήσεως με την αντιδημαρχία Πολιτισμού του δήμου Καστοριάς, δημιουργείται ένας δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 13,00 ευρώ ανά άτομο αντί 18,00, μαζί με το κουπόνι της ΟΔΟΥ. Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr, εφημερίδα ΟΔΟΣ Μητροπόλεως 4, β’ όροφος. Και στην αντιδημαρχία Πολιτισμού τηλ. 2467029630.
Οι 30 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638 και e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 36,00 ευρώ στην τιμή των 18,00 ευρώ.
Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 726 της Πέμπτης 6.2.2014) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Κανονική τιμή εισόδου: 18,00 ευρώ.
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ



Η Renée Fleming, ερμηνεύει την πρώτη της Live in HD παράσταση με έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της, της ερωτοχτυπημένης γοργόνας Ρουσάλκα στην εξαίσια μελωδική όπερα του Dvořák.
Ο Yannick Nezet Seguin διευθύνει ερμηνευτές που περιλαμβάνουν τον Piotr Beczala στον ρόλο του ωραίου πρίγκιπα που η Ρουσάλκα λαχταρά να κατακτήσει, την Dolora Zajick στον ρόλο της μάγισσας του βάλτου Γιεζιμπάμπα, την Emily Magee στον ρόλο της Ξένης Πριγκίπισσας, την αντίζηλης της Ρουσάλκα, και τον John Relyea στον ρόλο του Πνεύματος των Νερών, του πατέρα της Ρουσάλκα.

Διευθυντής ορχήστρας: Yannick Nézet-Séguin
Ρουσάλκα: Renée Fleming
Ξένη Πριγκίπισσα: Emily Magee
Γιεζιμπάμπα: Dolora Zajick
Πρίγκιπας: Piotr Beczala
Πνεύμα των Νερών: John Relyea

Σκηνοθεσία: Otto Schenk
Σκηνικά: Günther Schneider-Siemssen
Κουστούμια: Sylvia Strahammer
Φωτισμός: Gil Wechsler
Χορογραφία: Carmen de Lavallade
Τιμή εισόδου: 18,00 ευρώ.


"Το τραγούδι του φεγγαριού" 
από την τελική πρόβα στις 20.1.2014


Αίθουσες προβολής: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, Μυτιλήνη: Δημοτικό Θέατρο, Κύπρος: Θέατρο "Ριάλτο", Καστοριά: Αμφιθέατρο ΤΕΙ, Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, Κέρκυρα: Φιλαρμονική Εταιρεία "Μάντζαρος", Λουτράκι: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, Πρέβεζα: Πνευματικό Κέντρο, Ρέθυμο: Σπίτι Πολιτισμού.





Σχετικές παραπομπές:

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/14

    Από τα "Ραντεβού στα Γουναράδικα", θα το κάνετε "Ραντεβού στην Όπερα"...!!!
    Να εξαντλούνται τα εισιτήρια προσφοράς για την όπερα, σε αυτό τον παρακμιακό τόπο που ζούμε, ποιος το περίμενε?
    Μπράβο σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουνοφόρο...6/2/14

    @Ανώνυμος 1

    Άκου! Για σένα!
    http://www.youtube.com/watch?v=aQKY9q4v3zE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ