12.8.16

Συνάντηση για το Γηροκομείο

Στο επισκοπικό μέγαρο της Καστοριάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του μητροπολίτη, των δύο βουλευτών Καστοριάς, του αντιπεριφερειάρχη, του δημάρχου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς και εκπροσώπου του Γηροκομείου στην οποία εξετάστηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσουν να ξεπεραστούν ζητήματα που προκύπτουν από την λειτουργία του ιδρύματος.
Αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία και να ενεργήσουν από κοινού, έτσι ώστε το Γηροκομείο  να μπορέσει να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο του και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Η Μαρία Αντωνίου ζήτησε την στήριξη όλων στις «άοκνες προσπάθειες» του μητροπολίτη Καστοριάς «ο οποίος αυτή τη στιγμή επωμίζεται ένα τεράστιο βάρος στις πλάτες του» όπως δήλωσε.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Απριλίου 2016, αρ. φύλλου 831.


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/8/16

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/8/16

    Πλακα μας κανουν? Να βαλουν απο το μισθο τους. Μηνας μπαινει, μηνας βγαινει. Του κοσμου τα χρηματα βγαζουν! Λιγο τσιπα στις δηλωσεις τους. Δεν ειμαστε Ιθαγενεις! Και λιγο ντροπη που απευθυνονται στο Λαο να βοηθησει. Σε μια περιοχη με τη μεγαλυτερη ανεργια. Παντεσπανι. Παντεσπανι θα φαμε […...]! Για να μη βαλετε το χερι στη τσεπη σας και μειωθει ο παχυλος μισθος σας. Λιγο τσιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ