18.10.20

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Η Ν.Δ. για μία ακόμη φορά βλάπτει την Καστοριά»

Η κυβέρνηση της ΝΔ ψήφισε στη βουλή την προώθηση για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ (ολόκληρο το δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας – μέσης και χαμηλής τάσης), της ΔΕΠΑ Υποδομών (όλο το δίκτυο φυσικού αερίου σε όλη την Ελλάδα) και της ΛΑΡΚΟ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει άμεση προτεραιότητα την πώληση της δημόσιας περιουσίας προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων και βλάπτει σοβαρά το δημόσιο συμφέρον.

Οι ιδιωτικοποιήσεις του ΔΕΔΔΗΕ, της ΔΕΠΑ Υποδομών και της ΛΑΡΚΟ είναι ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις, καθώς μειώνουν τα εργαλεία ενεργειακού μετασχηματισμού που έχει η χώρα και εκχωρούν την εκμετάλλευση του μεταλλευτικού πλούτου. 

Ειδικότερα για την Καστοριά, η πώληση της ΛΑΡΚΟ θα οδηγήσει στην ανεργία πολλούς συμπατριώτες μας. Η δε ιδιωτικοποίηση του φυσικού αερίου βάζει τέλος στην ελπίδα για φθηνό καύσιμο που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.

Είναι ξεκάθαρο πως η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για το κοινωνικό σύνολο αλλά την ενδιαφέρει πως θα εξασφαλίσει κέρδη για 4-5 ιδιωτικές εταιρίες εις βάρος της κοινωνίας.

Η Π.Ε. Καστοριάς για μια ακόμη φορά βγαίνει χαμένη από την κυβέρνηση της ΝΔ. Και δυστυχώς σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ στην Καστοριά σιωπά και στηρίζει τις κυβερνητικές επιλογές εις βάρος της Καστοριάς. Γιατί ως γνωστό είναι πρώτα Νεοδημοκράτες και μετά Καστοριανοί.


Ολυμπία Τελιγιορίδου

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ