3.6.21

Λόγος & Αντίλογος



Για να γνωρίζεις τι σου ετοιμάζουν!
Οδικός χάρτης του άμεσου μέλλοντος

Καστοριά 17.11.2020

Φάση 2 σε δευτερεύοντες περιορισμούς κατ’ οικον σε κυλιόμενη βάση, ξεκινώντας πρώτα με μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και επεκτείνοντας προς τα έξω. Αναμένεται έως τον Νοέμβριο του 2020.

■ Κατασκευή εγκαταστάσεων απομόνωσης σε κάθε επαρχία και επικράτεια. Αναμένεται έως τον Δεκέμβριο του 2020.

■ Οι καθημερινές νέες περιπτώσεις  Covid-19 θα αυξηθούν πέρα από την ικανότητα των δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων των θανάτων που σχετίζονται με το  Covid μετά τις ίδιες καμπύλες ανάπτυξης. Αναμένεται στα τέλη Νοεμβρίου 2020.

■ Πλήρης και συνολικός τριτεύων περιορισμός κατ’ οίκον (πολύ αυστηρότερη από τους περιορισμούς της πρώτης και δεύτερης φάσης κύλισης). Αναμένεται στα τέλη Δεκεμβρίου 2020 - αρχές Ιανουαρίου 2021

■ Μεταρρύθμιση και επέκταση του προγράμματος ανεργίας για μετάβαση στο πρόγραμμα καθολικού βασικού εισοδήματος. Αναμένεται έως το πρώτο τρίμηνο του 2021.

■ Προβλεπόμενη μετάλλαξη  Covid-19 ή  και μόλυνση με δευτερογενή ιό (αναφέρεται ως  Covid-21) που οδηγεί σε ένα τρίτο κύμα με πολύ υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας και υψηλότερο ποσοστό μόλυνσης. Αναμένεται έως τον Φεβρουάριο του 2021.

■ Οι καθημερινές νέες περιπτώσεις νοσηλείας  Covid-21 και θανάτων που σχετίζονται με  Covid-19 και Covid-21 θα υπερβαίνουν τη χωρητικότητα των ιατρικών υπηρεσιών. Αναμενόμενο Q1 - Q2 2021.

■ Θα εφαρμοστούν βελτιωμένοι περιορισμοί κλειδώματος (αναφέρονται ως Third Lock Down). Θα επιβληθούν πλήρεις ταξιδιωτικοί περιορισμοί (συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων και των πόλεων). Αναμενόμενο 2ο τρίμηνο 2021.

■ Μετάβαση των ατόμων στο καθολικό πρόγραμμα βασικού εισοδήματος. Αναμένεται στα μέσα του 
2ου τριμήνου του 2021.

■ Προβλεπόμενες διακοπές της αλυσίδας εφοδιασμού, ελλείψεις αποθεμάτων, μεγάλη οικονομική αστάθεια. Αναμένεται αργά το 2ο τρίμηνο του 2021.

■ Ανάπτυξη στρατιωτικού προσωπικού σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές καθώς και σε όλους τους μεγάλους οδικούς άξονες για τη δημιουργία ταξιδιωτικών σημείων ελέγχου. Περιορίζονται τα ταξίδια και η μετακίνηση. Παρέχεται υλικοτεχνική υποστήριξη στην κάθε περιοχή, Περιφέρεις και Δήμους. Αναμένεται έως το 3ο τρίμηνο του 2021.

Για να αντισταθμιστεί ουσιαστικά μια οικονομική κατάρρευση σε διεθνή κλίμακα, η κάθε κυβέρνηση πρόκειται να προσφέρει στους πολίτες της μια πλήρη ελάφρυνση του χρέους. Η κυβέρνηση θα προσφέρει την εξάλειψη όλων των προσωπικών χρεών (στεγαστικά δάνεια, δάνεια , πιστωτικές κάρτες κ.λπ.) για τα οποία θα παρέχεται όλη η χρηματοδότηση από το ΔΝΤ στο πλαίσιο του προγράμματος που θα γίνει γνωστό ως Παγκόσμια Επαναφορά Χρέους. 

Σε αντάλλαγμα για την αποδοχή αυτής της συνολικής «συγχώρεσης» χρέους, το άτομο θα χάσει την ιδιοκτησία οπουδήποτε και όλων των περιουσιακών στοιχείων του για πάντα. Το άτομο θα πρέπει επίσης να συμφωνήσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα εμβολιασμού  Covid-19 και  Covid-21, το οποίο θα παρέχει στο άτομο απεριόριστα ταξίδια και απεριόριστη διαβίωση ακόμη και υπό πλήρη περιορισμό (μέσω της χρήσης ταυτότητας με φωτογραφία που αναφέρεται ως Global Health Pass).

Ποιος θα γίνει ο ιδιοκτήτης των κατασχεθέντων περιουσιακών στοιχείων και περιουσιακών στοιχείων σε αυτό το σενάριο και τι θα συμβεί στους δανειστές ή τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, «το πρόγραμμα World Reset θα χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες»;;; Θα επισέρθουν ΟΛΑ στην Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΟΗΕ και λοιπούς παγκόσμιους οργανισμούς απαλλοτρίωσης των περιουσιών των νέο-δούλων του πλανήτη. 

Τι θα συμβεί σε άτομα εάν αρνηθούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα World Debt Reset ή στο HealthPass ή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και η απάντηση είναι πολύ ανησυχητική. 

Όσοι αρνηθούν θα ζήσουν πρώτα υπό τους περιορισμούς κλειδώματος επ’ αόριστον. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς οι περισσότεροι θα μεταβούν στο πρόγραμμα διαγραφής χρέους, αυτοί που αρνηθούν να συμμετάσχουν θα θεωρούνται κίνδυνος δημόσιας ασφάλειας και θα μετεγκατασταθούν σε εγκαταστάσεις απομόνωσης. Μόλις δεχτούν αυτές τις διευκολύνσεις, θα τους δοθούν δύο επιλογές: ή θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα διαγραφής χρέους και θα απελευθερωθούν ή θα μείνουν επ' αόριστον στην εγκατάσταση απομόνωσης υπό το καθεστώς ταξινόμησης ως σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια υγεία και θα κατασχεθούν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ολόκληρη η ατζέντα θα προχωρήσει ανεξάρτητα από το ποιος συμφωνεί ή όχι. Όλα τα έθνη θα έχουν παρόμοιους χάρτες πορείας και ατζέντες. Αυτά είναι τα σχέδια τους.

Για αυτούς που νομίζουν ότι αυτά είναι ιστορίες αχαλίνωτης πραγματικότητας, έχουν δίκιο! Είναι πληροφορίες από συνεδριάσεις τις Καναδικής κυβέρνησης.

Ο νοών νοείτω! 

Μηνάς Μαντόπουλος Κωστάρας
πρώην σύμβουλος σε χρηματοπιστωτικά 
ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδας
Πρώην καθηγητής Πανεπιστήμιου εντός και εκτός
Και ευελπιστεί... νυν άνθρωπος

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Νοεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1055

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/21

    Κινδυνολογίας το ανάγνωσμα για το τράβηγμα της προσοχής.
    Ανάξιο σχολιασμού παντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/21

    ΦΑΕΘΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/21

    Οι τρεις δήμαρχοι δεν μπορούν να φανταστούν μια τέτοια προσέγγιση (που θα πρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό, έστω για μία τιμητική διάκριση και επιβράβευση στο πρόσωπο του σπουδαίου ομογενή μας); Και εν πάσει περιπτώσει μια τέτοια κίνηση, όλοι οι επαΐοντες του τόπου θα πρεπε να την είχαν ήδη θέσει ως κορυφαία προτεραιότητα στις εποχές που ζούμε.



    Κύριοι και Κυρίες, εσείς που έχετε κάποιο ρόλο στα «πράγματα» της Καστοριάς: ΨΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΟΠΟΥΛΟ! ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ! ΣΥΓΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ! ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/21

      Αν έχεις τάλιρα έχεις και το φάρμακο. Όλα τα άλλα είναι αερολογίες. Ο Γιανκόπουλος είναι επιχειρηματίας και δεν δωρίζει φάρμακα. Τα πουλάει και καλά κάνει. Τα περί καστοριανού παππού τα ακούω βερεσέ.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ