25.6.21

Λόγος & Αντίλογος



Κύριε διευθυντά,

Στις ηµέρες µας είµαστε µάρτυρες καταδίκης απτά δικαστήρια της εγκληµατικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.  Αυτή όµως η εγκληµατική οργάνωση είναι µικρή σε σύγκριση µε την πελώρια - γιγαντιαία «εγκληµατική οργάνωση» των μνηµονιακών κυβερνήσεων.  Η Χρυσή Αυγή ευθύνεται για τον φόνο του Φύσσα, για κάποιους ξυλοδαρµούς και για πολλές άλλες ανορθόδοξες δραστηριότητες. Η «εγκληµατική» όµως «οργάνωση» των Μνηµονιακών κυβερνήσεων ευθύνεται για πάνω από 5.500 αυτοκτονίες, για απώλειες κατοικιών και εισοδηµάτων, για φυγή στο εξωτερικό µεγάλου µέρους του νεανικού εργατικού δυναµικού καθώς και επιχειρήσεων, για κλείσιµο καταστηµάτων και για µεγάλη ανεργία. 

Ζούµε στο πετσί µας ένα τραγικό δυσβάστακτο εξευτελισµό, όπου οι ηττηµένοι του Β' Παγκοσµίου Πολέµου άλωσαν την πατρίδα µας και αντιµετωπίζουµε σήµερα υπαρξιακό πρόβληµα µε το ανυπέρβλητο - δυσβάστακτο θανατηφόρο χρέος, όπου όλος ο πλούτος µας είναι υποθηκευµένος. Μήπως δεν ευθύνεται για την δήθεν αυτοκτονία του Τσαλικίδη που απεκάλυψε ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Καραµανλή ή τις µίζες της Ζίµενς και την δραπέτευση του Χριστοφοράκου: Μήπως δεν ευθύνεται για την πυρπόληση και το κάψιµο µέσα στην τράπεζα; Για την δολοφονία των 2 παιδιών της Χρυσής Αυγής δεν γίνεται καµία αναφορά. Τυχαίο!...

Τιµωρήθηκε κάποιος για την τραγωδία στο Μάτι όπου κάηκαν ζωντανοί τόσοι άνθρωποι; Για το χρέος στραβοµάρα είχαν και δεν το έβλεπαν και αντί να το µειώνουνε το αυξάνανε; Για τον εξοπλισµό της Τουρκίας τόση κοινωνική σήψη και ανικανότητα είχαν και δεν αντιδρούσαν εγκαίρως; Πώς όµως να αντιδρούσαν όταν οι εγκάθετοί µας ζητούν από την Ευρώπη να επιβάλλουν κυρώσεις την στιγµή που εµείς αντί για κυρώσεις προµηθευόµαστε λεωφορεία, κλούβες της αστυνοµίας, κοντέϊνερς για κέντρα υποδοχής (hot spots) και άλλα από τον εχθρό µας την Τουρκία; «Θέλει Αρετήν και Τόλµη η Ελευθερία». 

Άκουσα στα αγγλικά την Χίλαρι Κλίντον να λέει προεκλογικά. Θα δηµιουργήσουµε «θετικές συµµορίες »! ... , όπως στην Βραζιλία και όπου δεν µπορούµε να επεµβαίνουµε µε τον νόµο θα επεµβαίνουµε µε αυτές. Η εγκληµατική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι µια στηµένη υπόθεση και θυγατέρα της μεγάλης «εγκληµατικής οργάνωσης» που ταλανίζει την χώρα µας. Τα ξένα κέντρα αποφάσεων, πρωτευόντως οι Γερµανοί, δίνοντας το χρίσµα στους χρήσιµους ηλίθιους, τα αγόρασαν  όλα. Αέρια, πετρέλαια, αεροδρόµια, λιµάνια, χερσαίες και θαλάσσιες συγκοινωνίες, µουσεία, ακίνητα, ως και το νερό µας. Η ελληνική δικαιοσύνη καταστάσα υποχείρια των µνηµονιακών κυβερνήσεων δεν µπόρεσε να αποσοβήσει όλα αυτά. 

Ο ελληνικός λαός όµως, πολύ σύντοµα θα δικάσει την συστηµική - αραχνοειδή αυτή «εγκληµατική οργάνωση». Τιµώρησε το ΠαΣοΚ κάνοντας το από παντοδύναµο αδύναµο να έχει λόγο στις πολιτικές εξελίξεις και µη αντέχοντας να κουβαλάει το φορτίο των µνηµονίων άλλαξε το όνοµά του. Επειδή όµως είχε κάποια ελαφρυντικά, όπως το ενιαίο αµυντικό δόγµα µε την Κύπρο και την αγορά των 5 τριακόσια δεν διαλύθηκε. Εξακολουθεί όµως να ολισθαίνει. Έδωσε πνοή στον πολιτικά «ζόµπι» Γεώργιο Παπανδρέου και µάλιστα ενισχυµένο µε τον αδελφό του Νίκο. Τι τους ήθελε! .. .Οι έλληνες πολίτες πολύ σύντοµα θα τιµωρήσουν µε την ψήφο τους την εγκληµατική αυτή µνηµονιακή οργάνωση.Το 2025 δεν θα υπάρχει κόµμα που να ονοµάζεται Ν.Δ. όποια µετάλλαξη κιαν κάνει. Ο ΣυΡιζΑ θα αποσυντεθεί εις τα εξ ων συνετέθη και την κρίση που βιώνουµε θα την αντιµετωπίσουµε µε ψυχραιµία που θα µας οδηγήσει στην ελπίδα, στην αναζωογόνηση και στην ανάκαµψη.
Ευχαριστώ για την Φιλοξενία. 

Ανέστης Σιδηρόπουλος 
Οινόη Καστοριάς - τηλ. 6979433128

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Νοεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1056

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ