4.5.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητή ΟΔΟΣ, 

Πρόσεξα τις προηγούμενες ημέρες, ότι για τα προκλητικά αυθαίρετα (πισίνα, αποθήκες κοκ) της οικογένειας που κάνει το πολιτικό κουμάντο, οι άλλες εφημερίδες, και κυρίως αυτή η εφημερίδα που παριστάνει την επαναστατημένη, με αποκλειστική όμως προτίμηση και στόχο τους πολιτικούς που χάνουν τις εκλογές, κατάπιαν την είδηση. Κοινώς, έχασαν την λαλιά τους. Κι’ ας έχουν μια γλώσσα «να», όταν είναι να προσκυνήσουν αυτόν που προσκυνούν.
Μάλιστα, απ’ ό,τι αντιλήφθηκα, η επαναστατημένη για να αποπροσανατολίσει ξέθαψε από τα αρχεία της ξεχασμένες ιστορίες χωρίς κανένα ίχνος επικαιρότητας.

Είναι γεγονός ότι συγκεκριμένοι αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς σαν αγελάδες: Τους «αρμέγουν» συχνά, και με αδιαφανή μέσα, όσο καιρό είναι στην εξουσία, όπως έκαναν με τους Νεοδημοκράτες.  Και όταν χάσουν τις καρέκλες τους, τους χρησιμοποιούν σαν στόχους, για να αρμέξουν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τους επόμενους κυβερνώντες Και νομίζουν κι’ από πάνω ότι, ο κόσμος δεν τους έχει πάρει είδηση, ή τρώει κουτόχορτο. Γι’ αυτό βασικά δεν απόρεσα και τόσο που κρύφτηκαν σχεδόν όλοι. Αν είχε αυθαίρετο άλλος, και ιδίως κάποιος τέως κυβερνητικός από την Νέα Δημοκρατία, να δεις που «τραγωδία» θα το ανεβοκατέβαζαν, και πρώτος και καλλίτερος ο βουλευτής του ΠαΣοΚ.

Ο οποίος λογικά θα έπρεπε να προβληματίζεται για τον τόοοσο σεβασμό (στα όρια του τρόμου) που προκαλεί στα τοπικά ΜΜΕ, και δεν τόλμησαν να αφιερώσουν ούτε μια αράδα γραμμές για τα αυθαίρετα. Αν για την πιο συνηθισμένη νεοελληνική στραβοτιμονιά (οικοδομικές αυθαιρεσίες, έστω κι αν είναι και πισίνα, και μάλιστα πολιτικού) λούζει τόσος κρύος ιδρώτας τους φορείς της ενημέρωσης και της κριτικής στην Καστοριά, φαντάσου τι θα συμβεί για κάτι αληθινά σοβαρό, που να αφορά τον διακεκριμένο πολιτικό.

Ο αμετανόητος Νεοδημοκράτης


Η ΟΔΟΣ ευχαριστεί τον ανώνυμο αναγνώστη για τις παρατηρήσεις του, έστω κι’ αν οι χαρακτηρισμοί του δεν απηχούν απαραίτητα τις απόψεις της εφημερίδας για πρόσωπα, τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, και τις σχετικές καταστάσεις. 


1 σχόλιο:

  1. Φίλε αμετανόητε, πολύ δύσκολα να βρεις δημοσιογράφους στην Καστοριά με την σωστή έννοια του όρου και όχι αυτήν που επικράτησε τα πολλά χρόνια τελευταία.
    Ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι σκληρός κριτής όπως όλοι μας απέναντι κυρίως στους πολιτικούς και όχι γλείφτες του κάθε ξεφ... πολιτικού για να πάρουν κανα ξεροκόμματο και αν δεν πάρουν τότε προσπαθούν τάχα να τους κάνουν κριτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ