9.10.20

Πίσω




[...] H Καστοριά, ο «top παγκόσμιος τουριστικός προορισμός», επίσης η «Kastoria, covid-free zone», που σκανδαλωδώς ξόδεψε χιλιάδες ευρώ στις αρχές του καλοκαιριού για διαφημίσεις, για να είναι έρημη και σκοτεινή από τις 9 το βράδυ, τώρα ξόδεψε και χιλιάδες ευρώ για κάδους μόνο με καπάκι, σε εποχή πανδημίας, χωρίς πεντάλ ή άλλο μηχανισμό ανύψωσης πρακτικού και ασφαλούς ανοίγματος.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/10/20

    Η ξανθιά Πολιτευτης της ΝΔ πρώην ΠΑΣΟΚ βιάστηκε να γράψει εναντίον της Κοζάνης. Οι εξελίξεις την πρόλαβαν και δυστυχώς η Καστοριά είναι σε άσχημη κατάσταση με τον Covid 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/20

      Όλοι-όλες έγιναν υποστηρικτές της Καστοριάς και κριτικοί του fb σχετικά με Covid και lock down καφεστιασης.... Το πρόβλημα είναι πως οι συγκεκριμένες - συγκεκριμένοι έχουν θέσεις ευθύνης και είναι της Κυβερνήσεως....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/20

    Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά. Δεν έβαλαν μηχανισμούς για το καλό σας. Ανεβάζοντας το καπάκι θα κάνετε γυμναστική και θα σας πέφτει και η χοληστερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/10/20

      Αν θέλουμε να κάνουμε γυμναστική Άκη, γραφομαστε στο γυμναστήριο σου. Ως Αντιδήμαρχος περιμένουμε την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ