31.5.21

Αστυνομικά μέγαρα Καστοριάς και Γρεβενών



Τις Περιφερειακές Ενότητες Καστοριάς και Γρεβενών επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και το υπό ανέγερση αστυνομικό μέγαρο Καστοριάς παρουσία της βουλευτή κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Κασαπίδη, του αντιπεριφερερειάρχη Καστοριάς κ. Δημητρίου Σαββόπουλου κ.ά., οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν την Άνοιξη του 2019 και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και σύντομα αναμένεται η Π.Ε. Καστοριάς, να αποκτήσει ένα σύγχρονο κτήριο, όπου θα φιλοξενεί με λειτουργική άνεση τους αστυνομικούς, το προσωπικό και τα οχήματα, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα.


Το αστυνομικό μέγαρο Καστοριάς

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των έργων και του αστυνομικού μεγάρου Γρεβενών, δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά την επίσκεψή του στα Γρεβενά, καθώς σε λίγους μήνες παραδίδεται και εκεί το νέο αστυνομικό μέγαρο.


Το αστυνομικό μέγαρο Γρεβενών


1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ