3.7.21

Λόγος & Αντίλογος




Κύριε διευθυντά,

Ως γνωστόν η Γερµανία, η ηττηµένη του Β' Παγκοσµίου Πολέµου, πολύ γρήγορα ισχυροποίησε την οικονοµία της, αρχικά µε το µάρκο και αργότερα µε το ευρώ και έτσι κυριάρχησε στον χώρο της  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν ξέχασε ποτέ, ότι η Ελλάδα καθυστέρησε τον Χίτλερ στην εκστρατεία του κατά της Ρωσίας και πως ήταν η πρώτη χώρα που επέτυχε νίκη κατά του συµµάχου της τής Ιταλίας. Διαχρονικά κατείχετο από κόµπλεξ κατωτερότητος έναντι του οικουµενικού ελληνισµού, γι’ αυτό και ο γερµανός Φαλµεράϊερ υποστήριξε, πριν από τους δύο  παγκοσµίους πολέµους ότι εµείς  δεν είµαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, θεωρία που κατερρίφθη εκτός από τον  Παπαρηγόπουλο και από τις εξελίξεις. Οµοίως η Γερµανία, χωρίς να ρίξει ούτε µια τουφεκιά, υποστηρίζοντας τα συµφέροντά της, φρόντισε να βγάλει το άχτι της και άλωσε την Ελλάδα στην κυριολεξία, χάρις στους αθεράπευτα διεφθαρµένους που τοποθετούσε ως ανδρείκελα εντολοδόχους της. 

Αναφέροµαι κυρίως στους δύο τελευταίους στην συσκευασία ενός, «Μητσο-Τσίπρα», όπου ο µεν  Μήτσος διαστρέφοντατ το ερώτηµα του δημοψηφίσματος, υποστήριξε το «ναι» στην Ευρώπη, δηλ. «ναι» στο μνηµόνιο γιατί η Ευρώπη επέβαλε το μνηµόνιο, οποία απάτη! ο δε Τσίπρας γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα παίζει αυτός το νταούλι και οι άλλοι θα χορεύουν και έχοντας στο µπροστινό µέρος του µυαλού του ότι δεν θα έσκιζε το μνηµόνιο, όπως υποστήριζε, εξελίχθηκε στον µεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα των νεωτέρων χρόνων. 

Γνωστή άλλωστε και η ειρωνική του δήλωση «Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέραµες;» όπου µίλησε στον πληθυντικό για να εξαπατήσει το ακροατήριο ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ενστερνίζεται την άποψή του. Ο Ερντογάν όµως τον διέψευσε. Που να ζητήσει συγνώµη ο απατεώνας. Άραγε υπάρχει έλληνας δηµοσιογράφος που να ρώτησε τον Τσίπρα εάν παραδέχθηκε το λάθος του; Παλαιότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πεί  το «Mea culpa». Οι «Μητσο-Τσίπρας»εφαρµόζουν στρατηγική ήττας του ελληνισμού. Αφού πρόδωσαν την Μακεδονία µας, προχωρούν τώρα στον λαθροαποικισµό αντικαθιστώντας τον πληθυσµό της πατρίδος µας µε απατεώνες εισβολείς χαρακτηρίζοντάς τους ως κακόµοιρους µετανάστες. Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι πολύ γρήγορα αυτοί θα γίνουν πλειοψηφία ενώ εµείς θα είµαστε µειοψηφία. Το δείχνουν οι αριθµοί. Η Ελλάδα δεν διέτρεξε τέτοιο κίνδυνο ούτε επί οθωµανικής κατοχής. 

Η Γερµανία βλέποντας ότι ο Γεώργιος Παπανδρέου που µας έβαλε στο μνηµόνιο και ατένιζε προς την παγκόσµια διακυβέρνηση (δικτατορία), ότι εξεδιώχθη από το ΠαΣοΚ κλωτσηδών φρόντισε να  αλλάξει το διπολικό σύστηµα Ν.Δ - ΠαΣοΚ µε το σύστηµα Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ για να συνεχίσει έτσι να µας παίζει µονότερµα, δίνοντας το χρίσµα στον «Μητσο-Τσίπρα». Αποτέλεσµα, το αντελήφθησαν οι Πασοκτσήδες και έτρεξαν κατά 70% περίπου στις τάξεις του ΣυΡιζΑ και σχηµάτισαν κυβέρνηση. Κατά τα άλλα φαίνονται ότι τσακώνονται. Στην πράξη όµως συνεργάζονται σε όλα, στα αντισυνταγµατικά, στα αντιδηµοκρατικά στα ανελεύθερα µέτρα και σε όλα τα σκάνδαλα. Ψήφισαν κατά αντισυνταγµατικό τρόπο τα μνηµόνια χωρίς καν να τα διαβάσουν. 

Οι «Μητσο-Τσίπρα» είναι αδίστακτοι πολιτικά και ικανοί για όλα. Κατήντησαν την Ελλάδα την πιο διεφθαρµένη χώρα, την πιο πλούσια, αλλά συγχρόνως και την πιο πτωχή γιατί ο πλούτος µας µεταφέρθηκε σε ξένα κέντρα. Είναι η µόνη χώρα στην Ευρώπη που όλος ο πλούτος της έχει υποθηκευθεί και θα χρωστούµε συνέχεια ένα µέρος του εισοδήµατός µας σ’ αυτά τα ξένα κέντρα. Αφού µας άλωσε η Ευρώπη κινδυνεύουµε τώρα να αλωθούµε και από την νέα οθωµανική αυτοκρατορία. 

Ανέστης Σιδηρόπουλος 
Οινόη Καστοριάς - τηλ. 6979433128


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 3 Δεκεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1057.




6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/7/21

    ΝΔ ΠΑΣΟΚ και Σύριζα εξυπηρετούν συμφέροντα Γερμανικά.... Ότι διατάξει η Μερκελ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/21

    Τα παραπονά σας κύριε Σιδηρόπουλε στο εκλογικό σώμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/21

      Το εκλογικό σώμα είναι εμβολιασμενο...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/21

    Ναί είδα και πρίν που δεν ήταν τι φρούτα ψήφιζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/7/21

      Συνταγματικό τόξο μαζί με ΚΚΕ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/21

    Μας μένουν ακόμα o Βελλοπουλος και o Βαρουφακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ