4.7.21

Λόγος & Αντίλογος




Κύριε διευθυντά, 

Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να απαντήσουμε στην τελευταία θρησκευτική καμπάνια των Αριστερών και κομματικών βουλευτών, οι οποίοι εμφανίζονται τελευταίως στις τηλεοράσεις μένεα πνέοντες κατά της Θεοτόκου Παναγίας. Γνωστό το θέμα. Οι ένοπλες εθνικές δυνάμεις στο δύσκολο έργο της αποστολής των η οποία φθάνει μέχρι της αυτοθυσίας, έχει και προστάτη έξω από τις δυνάμεις της τον Θεό και την Θεοτόκο, μητέρα των πάντων.

Αυτό που μας κάνει να αντιπαραθούμε με τις αποδοκιμασίες των Αριστερών πάντοτε συμφεροντολόγων και αντιδραστικών σε κάθε εθνικό και πατριωτικό, είναι η συνεχής τους μουρμούρα, αλλά και οι πράξεις του. Όμως ποιοι πρόδωσαν την ονομασία του Μακεδονικού χώρου; Ποιοι πολέμησαν εναντίων της χώρας από το 1942 ως τι 1950; Ξεσηκώθηκαν οι πιο γνωστοί και κράχτες της συμφωνίας του Μακεδονικού της μεγαλύτερης  προδοσίας από συστάσεως του γένους των Ελλήνων. 

Πώς μπορούμε να μην αντιδράσουμε σ’ αυτά τα πρόσωπα, που δυστυχώς πολλοί είναι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων; Και να τους πούμε ότι όταν προδίδουν το χώμα που πατούν, το οποίο λέγεται Πατρίδα, είναι δυνατόν αυτοί να είναι και συγκροτημένοι, να έχουν επίγνωση τι κάνουν; Ακριβώς δίπλα στο πατριωτικό είναι και οικογένειές τους. Πιστεύουν στον Τσίπρα για να ξαναβγούν βουλευτές για το ψωμάκι τους και ας πάει στο διάολο η χώρα που τους ανέδειξε. Ιδιαίτερα για τους αντιδραστικούς επιστήμονες στις αξίες του κράτους και τα εθνικά και εκκλησιαστικά θέματα, πρέπει να γνωρίζουν τούτο: Η χώρα μας από της συστάσεώς της πιστεύει σε μια ύπαρξη υψηλή και αυτή εκφράζεται με κάθε τρόπο. Ο αρχαίος Όμηρος λέγει:  Από θεού άρχεσθαι. 

Για τους γιατρούς, όπως ο Παπαχριστόπουλος, είναι ο Κώος  ο Ιπποκράτης και όχι ο Τσίπρας. Οι δικηγόροι έχουν τον Σωκράτη πατριώτη με τους νόμους τους κράτους. Από πού ζει σήμερα η Ελλάδα, η Αθήνα; Από τον ιερό Βράχο και τον Παρθενώνα του αρχαίου πιστού Έλληνα κι όχι του σημερινού αριστερού συμφεροντολόγου!

Όσο κι αν πολεμάτε τις αξίες της πατρίδος θα έχετε μόνο ηχηρή αντίδραση από τον θρησκευόμενο λαό μας. Ο οποίος θα σας κατηγορεί ως συμφεροντολόγους, ικανιούς και για  ακόμη χειρότερα. Όταν δεν ξέρει ποιον να πιστεύει στη ζωή του είσαι άξιος για όλα. Αυτό κάνετε τώραμ αγνοώντας ηθελημένα αυτά που πιστεύουν οι ολοκληρωμένοι και πολιτικά ιστάμενοι της πλειοψηφίας, όπως μας δίδαξαν οι αρχαίοι πρόγονοι, αλλά φαίνεται εσείς δεν θέλετε να ανήκετε σε αυτούς.

Με τιμή
Νίκος Αχ. Πρώιος


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 26 Νοεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1056.



20 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/21

    Οι Κομμουνιστες κάνανε κάμπινγκ στο Νεστόριο για να τιμήσουν το 1946-1949 που πολέμησαν εναντίον του Ελληνικού Στρατού και της Ελληνικής Σημαίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/21

      ακριβώς όπως άλλοι κάνουν γιορτές στο Βίτσι για να τιμήσουν αυτούς που πολέμησαν εναντίον του ΕΑΜ. Η διαφορά;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/7/21

      Ελληνικού στρατού; Εκείνου που παρουσιάστηκε στους Αγγλο-Αμερικανούς με το εξαιρετικό "Στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας"? Ελληνικής σημαίας; Εκείνης που άπλωναν δίπλα από της Χιτλερικής Γερμανίας όσο κρατούσε η Κατοχή και συνεργαζόταν μαζί με τον κατακτητή προδώνοντας και κυνηγώντας τον εξεγερμένο λαό; Γιατί κάτω από αυτήν την σημαία αυτά τα άτομα πολεμούσαν. Κάνε μας την χάρη σε παρακαλώ, το χώμα που πατάς το ελευθέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, το ψωμί που τρως σας το έδωσε κάποιος Άγγλος ή Αμερικανός, όχι ο Ελληνικός λαός.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος5/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος5/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος5/7/21

      Ποιός Άρης ο Αθανάσιος Κλάρας ή ο επωνομαζόμενος και [....], ο δηλωσίας και ο ποινικός πριν τον πόλεμο...;;!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος5/7/21

      Αμετανόητοι οι ΚΚΕ ακόμη και σήμερα. Ζουν σε ένα φαντασιακό κόσμο.
      Ξύδι.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος5/7/21

      Αφήστε την προπαγάνδα με τα κονσερβοκούτια και τους βιασμούς... Αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα να πάτε στη Βουλγαρία και τη μαμά Ρωσία...

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος5/7/21

      Ο γέρος Καραμανλής τους νομιμοποίησε και τους έβαλε στη Βουλή αν είναι δυνατόν. Τους [....] των Ελλήνων Στρατιωτών.

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος5/7/21

      Oχι και οι συμμορίτες ήρωες ρε φίλε, ήμαρτον.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμος5/7/21

      Κι όμως οι περισσότεροι Κνιτες και Ρήγα Φερητες ελέγχουν σήμερα εφημερίδες, κανάλια και είναι σύμβουλοι της Κυβέρνησης ΝΔ.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμος5/7/21

      " Αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα να πάτε στη Βουλγαρία και τη μαμά Ρωσία"
      Jawohl mein Führer!

      Διαγραφή
    14. Ανώνυμος5/7/21

      Η Βουλγαρία καιη μαμά Ρωσία φίλε είναι πρότυπα στυγνού καπιταλισμού

      Διαγραφή
    15. Ανώνυμος5/7/21

      Ας πάνε στην Βόρεια Κορέα με τον Κιμ οι Κομμουνιστες...

      Διαγραφή
    16. Ανώνυμος5/7/21

      Ε ρε Κιμ σε παραδέχομαι. Είσαι φαινόμενο. Κατάφερες κάτι που δεν πέτυχαν o Στάλιν και o Λένιν μαζί. Κατάφερες να σε βλέπουν στον ύπνο τους όλοι οι φασίστες της υφηλίου και να παραμιλούν. Ούτε οι Καρντασιαν να ήσουν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/21

    Από την πόρτα σου περνώ...
    και τηγανίζεις ψάρια...
    και μου πετάς έναν κεφτέ,
    ευχαριστώ δεν καπνίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/21

    Για τις νατοϊκές βάσεις έχει να μας πει κάτι o κύριος Πρώϊος; Η μήπως αυτές ανήκουν στην αμυνα της πατρίδας και την υπερασπίζουν από τα ταλιμπανικά αεροπλάνα και υποβρύχια; Ε ρε μεγάλε Δία Θεέ των θεών, που καταντήσαμε. Πως μολύνουν κάποιοι το όνομα σου. Ρίξε τους έναν κεραυνό μπας και σε φοβηθούν λιγάκι και σταματήσουν να σε χρησιμοποιούν για την «πατριωτική» τους προπαγάνδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ