21.9.21

ΟΔΟΣ: Ώρα για δουλειά

 
ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.1.2021 | 1063

Les Schtroumpfs


Σήμερα στην Καστοριά, μετά την κυκλοφορία του ετήσιου φύλλου της ΟΔΟΥ για τα πρόσωπα του 2020, στα οποία στην κορυφή των αρνητικών κρίσεων φιγούραραν οι Ιωάννα Λούσιου του καναλιού του κόμματος Βελόπουλου και ο Ιωάννης Κορεντσίδης, όπως και ο Πέτρος Τόσκος ο «Σώπασε Κυρά Δέσποινα», ξεχύθηκαν για μια ακόμη φορά οχιές στερημένοι, με νοσηρά και εξωπολιτικά επιχειρήματα, σε βάρος προσώπων...



Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ δημοτική αρχή της Καστοριάς λησμονεί ότι εκλέχτηκε στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2019, κερδίζοντας δύσκολα την εκλογική μάχη, από μία έως τότε άγνωστη στα κοινά υποψήφια. Αν και στο «Κάστρο της Νέας Δημοκρατίας»  με την υποστήριξή της, την υποστήριξη της τοπικής Μητρόπολης, την υποστήριξη της κ. Μαρίας Αντωνίου και των τοπικών στελεχών της ΝοΔΕ Καστοριάς, την υποστήριξη —όπως τουλάχιστον αναφέρουν στα πηγαδάκια οι χαμένοι— και ισχυρών οικονομικών παραγόντων (με χαρισμένα δάνεια) που συμπεριφέρονται στην Καστοριά σαν σε Μπανανία. Βεβαίως εκλέχτηκε και με τις ελπίδες πολλών ψηφοφόρων που πίστεψαν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. 

Σήμερα, με τις συνεχείς παρεμβάσεις αλλά και την σχετική πληρωμένη προβολή τους, την δημοτική αρχή εκφράζουν και εκπροσωπούν οι κ. Ιωάννης Κορεντσίδης δήμαρχος πρωτίστως, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κίμων Μηταλίδης, που δεν αποστασιοποιείται ούτε στις αθλιότητες, εξισώνοντας θύτες και θύματα και επιμένει να διατηρεί λογαριασμό στο facebook με την πρόταξη του αξιώματός του, με δικαίωμα σχολιασμού στις αναρτήσεις του μόνο σε «φίλους» του!



ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.1.2021 | 1063 | σ.3



ΕΠΙΣΗΣ την εκπροσωπεί ο πολύς πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Πέτρος Τόσκος, που αναγορεύεται σε πόλο της ίδιας πρακτικής, έμπειρος άλλωστε από την μακρά θητεία του στις αποτυχημένες 4ετίες του παρελθόντος· και λιγότερο οι αντιδήμαρχοι που μάλλον συμπεριφέρονται σαν πειθήνιοι οπλίτες, θα μπορούσε να απαντά στην κριτική.

Θα μπορούσε να απαντά η δημοτική αρχή επικαλούμενη φυσικά τα έργα της. «Μιλούν τα έργα μας» να ανακοινώνει. Αλλά δεν το πράττει. Διότι πολύ απλά, δυστυχώς για όλους, δεν υπάρχει έργο. Τουλάχιστον έως στιγμής, ο αέρας είναι κοπανιστός. 

Θα μπορούσε ακόμη να επικαλείται το ηθικό πλεονέκτημά της. Το «νέο» που επικαλούνταν μόλις 1 με 1,5 χρόνο προηγουμένως. Όμως δεν το κάνει. Η «νέα» δημοτική αρχή γέρασε ασυνήθιστα σύντομα. Αγγελής, Τσαμίσης και Χατζησυμεωνίδης είναι τα πρόσωπα που άρχισαν να νοσταλγούν οι δημότες. Και να κρατούν το ηθικό πλεονέκτημα.

* * *




Κάθε φορά που κάποιος ασκεί κριτική στον σημερινό, παροδικό δήμαρχο Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη, ξεμυτούν επίστρατοι ή αυτόκλητοι υβριστές, συκοφάντες, χυδαιολόγοι του πεζοδρομίου, άρρωστοι στερημένοι, με τον Ιωάννη Κορεντσίδη να μη διαθέτει ούτε την πολιτική ευφυΐα για τυπική έστω καταδίκη. Έχασε χρόνο, ώστε ακόμη κι’ αν το πράξει τώρα, κανένα δεν θα πείσει.





Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ δημοτική αρχή έφερε την Καστοριά, στο επίπεδο του δημόσιου λόγου τουλάχιστον στο Ιράν, αν ξέρουν που πέφτει, τι είναι και πόσο θυμίζουν. Στον Μεσαίωνα των ανώνυμων ψευδών fakes που με την σιωπή τους τόσους μήνες, έχουν ήδη αναλάβει την πολιτική ευθύνη και πατρότητα.

Επιπλέον όλοι τους σχεδόν, υποδύονται ότι πολιτικά εκπροσωπούν την ανανεωτική Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που συναγελάζονται στις σχέσεις τους με τον Τύπο μέσω της συμβούλου τους και άλλων διαφημιστών τους από τα ΜΜΕ, με ένα άλλο Κυριάκο, τον Βελόπουλο, της Ελληνικής Λύσης. Ρωσόφιλους και Ψεκασμένους. Έως στιγμής κανείς τους δεν έχει διαφοροποιηθεί.

Ο κόσμος το έχει πλέον βούκινο ότι κάτι τρέχει, και οι ίδιοι, έχουν πολιτικά κλειστεί στο δημαρχείο. Ολοένα και περισσότερο θυμίζουν —πάντα με πολιτική έννοια— τα Στρουμφάκια (les Schtroumpfs γαλλιστί), το βελγικό παραμύθι που επικεντρώνεται σε μια φανταστική κοινότητα μικρών γαλάζιων πλασμάτων τα οποία ζουν σε ένα χωριό, μέσα στο δάσος. Έτσι άρχισαν να μοιάζουν.




ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.1.2021 | 1063 | σ.4



ΚΑΠΟΤΕ ο Δημήτριος Αβραμόπουλος, τέως υπουργός, βουλευτής διπλωμάτης, επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ε.Ε., τέως αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και τέως πρόεδρος του δικού του κόμματος, στην προεκλογική περίοδο του 1994 έτους, όταν για αντίπαλό του στην διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου των Αθηνών είχε τον τέως υπουργό κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, χαρακτηρίσθηκε από τον τελευταίο ο «Κύριος τίποτα».

Ως εκείνη την εποχή ήταν τέως διπλωμάτης από το 1980 και σύμβουλος στο υπουργείο εξωτερικών. Όμως σε καμμιά περίπτωση αυτή η διαδρομή δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ο «Κύριος τίποτα» από τον πληθωρικό αντίπαλο του, που έχασε στις εκλογές. Όμως προφανώς ούτε κι αυτός κυριολεκτούσε. Πιθανότατα εννοούσε (όπως και ο ίδιος εξηγούσε αργότερα), ότι ο νικητής εκείνων των εκλογών, δεν είχε περγαμηνές πρακτικών λύσεων και ότι ήταν απλά ένας κομψευόμενος τύπος, χωρίς ουσία που πουλούσε κοπανιστό αέρα. Μπλα μπλα δηλαδή. 

Η ιστορία βέβαια τον διέψευσε. Καθώς ο Δημήτριος Αβραμόπουλος, αποδείχθηκε στην συνέχεια ένας αρκετά καλός δήμαρχος Αθηναίων για δυο θητείες, από το 1995 έως και το 2003. Βασικά με την κυριλέ αισθητική του (που σίγουρα θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη) βοήθησε την Αθήνα να σταματήσει να αποτελεί αισθητικά παρωχημένη τσιμεντούπολη της Μέσης Ανατολής και της έδωσε ένα ευρωπαϊκό αέρα. Επάνω του "πάτησαν" οι επόμενοι δήμαρχοι, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη κ.λπ. και βοηθούντων των μεγάλων δημόσιων έργων η Αθήνα, σε μια εκτεταμένη της ζώνη, απέκτησε τον δικό της, νοτιοευρωπαϊκό αέρα, με έμφαση στα μνημεία της και τα νεοκλασσικά στοιχεία. Η Αθήνα τα κατάφερε. 




ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.1.2021 | 1063 | σ.5



ΒΕΒΑΙΑ ο Δ. Αβραμόπουλος δεν είχε, όχι τουλάχιστον δημοσίως, και πολλά σούρτα-φέρτα με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και γενικά με τον κλήρο, ενώ σίγουρα δεν πήγε το δημοτικό συμβούλιο σύσσωμο να προσκυνήσει, να πάρει το λουκούμι, την εικόνα της Παναγίας και την ευλογία με τις ανάλογες φωτογραφικές πόζες. Μάλλον είχαν διαφορετικές προτεραιότητες. 

Ευτυχώς πάντως για τον Θεόδωρο Πάγκαλο που χαρακτήρισε αυστηρά τον δήμαρχο Αθηναίων, δεν ξεμύτισαν όπως σήμερα ξεμυτούν στην Καστοριά, κάθε φορά που κάποιος ασκεί κριτική στον σημερινό, παροδικό δήμαρχο Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη, επίστρατοι ή αυτόκλητοι υβριστές, συκοφάντες, χυδαιολόγοι του πεζοδρομίου, άρρωστοι στερημένοι, με τον τελευταίο να μη διαθέτει ούτε την πολιτική ευφυΐα για τυπική έστω καταδίκη. Έχασε χρόνο, ώστε ακόμη κι’ αν το πράξει τώρα, κανένα δεν θα πείσει. 

Στην εποχή του Πάγκαλου ήταν βέβαια ακόμη αργό το ίντερνετ. Αργότερα και συγκεκριμένα 10 χρόνια μετά, το 2014 στις εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, η Νέα Δημοκρατία είχε και πάλι για υποψήφιο, ένα super κομψευόμενο πολιτικό τον κ. Άρη Σπηλιοτόπουλο, που σπούδασε από το 1985 στο τμήμα πολιτικών και οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση του έκανε διπλά μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου στην πολιτική επικοινωνία και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας Είχε ήδη χρηματίσει βουλευτής, υπουργός κ.ο.κ. αλλά απέτυχε παταγωδώς. Μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας διότι παρά τις περγαμηνές του, σ’ αυτόν μάλλον κυριάρχησε το στυλ και όχι η ουσία. 

Αυτόν πάλι, ο Καρατζαφέρης, σύντροφος του Βελόπουλου, που έκανε και κάνει κάθε βράδυ προπαγάνδα στην Καστοριά στο τηλεοπτικό κανάλι που εργάζονταν η Ιωάννα Λούσιου, σύμβουλος επί του Τύπου του Ιωάννη Κορεντσίδη, του οποίου ο αδελφός ήταν σύμβουλος της Μαρίας Αντωνίου, που βόλταρε αλά μπρατσέτα με την βουλευτή της Χρυσής Αυγής. 




ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.1.2021 | 1063 | σ.6



ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ  θα θύμιζαν συγκοινωνούντα δοχεία, εάν όλοι τους δεν ήταν όπως δηλώνουν απλοί Νεοδημοκράτες; Που ψωνίζουν στου Βελόπουλου που δεν κρύβεται η αίσθηση ότι είναι ρωσόφιλος. Όπως θεωρούνταν ότι είναι παρεμπιπτόντως και ο μακαριστός μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, που αναγορεύτηκε σε συγκυβερνήτη τους. Συμπτώσεις όλες αυτές οι οσμώσεις; 

Στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, όπου δεν είναι Ρωσία ούτε Τουρκία, αυτές τις ημέρες επιφανείς πολιτικοί, εκφράζονται με τέτοιο τρόπο για τον απερχόμενο αλλά εν ενεργεία ακόμη και σίγουρα πανίσχυρο πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ, που αν κανείς τολμήσει να τα χρησιμοποιήσει στην Καστοριά, για να ασκήσει κριτική κάθε κινήτρου στον Ιωάννη Κορεντσίδη, θα ξεχυθούν οι ύαινες του ίντερνετ και από το μολυσμένο μυαλό και στόμα τους, θα στάζει δηλητήριο. 

Τέλος πάντων, ούτε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, που είχε και το ανάστημά του, ήταν υπό την σκέπη ή την προστασία μητροπολίτη. Όπως τέθηκε για παράδειγμα στην Καστοριά, πολιτικά αποδείχθηκε λίγος. 

Σήμερα στην Καστοριά όμως, και μετά την κυκλοφορία του ετήσιου φύλλου της ΟΔΟΥ για τα πρόσωπα του 2020, στα οποία στην κορυφή των αρνητικών κρίσεων φιγούραραν οι Ιωάννα Λούσιου, του καναλιού του κόμματος Βελόπουλου και ο Ιωάννης Κορεντσίδης, όπως και ο Πέτρος Τόσκος ο «Σώπασε Κυρά Δέσποινα», ξεχύθηκαν για μια ακόμη φορά οχιές στερημένοι, με νοσηρά και εξωπολιτικά επιχειρήματα, σε βάρος προσώπων, που περιγράφουν με ψευδώνυμα δικολαβίστικα, τάχα για να μην υπάρχει ευθεία παράβαση. 




ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.1.2021 | 1063 | σ.7



ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ τον ξεπεσμό, αίφνης παρενέβη και ο κ. Κίμων Μηταλίδης —ποιος ξέρει για ποιο λόγο επιμένει να αυτοκτονεί— που είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, όχι βεβαίως της Βουλής, αλλά σε κάθε περίπτωση θα άξιζε να είναι πιο έξυπνα προσεκτικός όταν πραγματοποιεί παρεμβάσεις για την ελευθερία του λόγου, την στιγμή που βάλλεται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου,  εξυβρίζονται άτομα και σπιλώνονται υπολήψεις, εις το όνομα του... αρχηγού του. 

Και ενώ έχει μπροστά του τόσους μήνες τα στοιχεία πως τα fake προφίλ που υποστηρίζουν τον Κορεντσίδη, χύνουν δηλητήριο σε κάθε πολίτη της Καστοριάς που εκφράζει επώνυμα τις απόψεις του, ο ίδιος εξισώνει με απαράδεκτο τρόπο, τα fake προφίλ με όσους φοβούμενοι τις οχιές του Κορεντσίδη, εκφράζουν ανώνυμα τις απόψεις, τις θέσεις και την κριτική του! Και μάλιστα τις περιγράφει ως «κατάπτυστες»!  

Εντυπωσιακό και καθόλου συνετό για όποιον νομίζει ότι προβαίνει σε κάτι βαρυσήμαντο τονίζοντας δημοσίως το «εγώ» και το «θάρρος» της γνώμης του, για να λάβει τα likes και τις καρδούλες του Κορεντσίδη,  του Τόσκου και της Λούσιου. Ίσως ακόμη και του "Ζοοριάδη" ή του "Κρεμμύδα". Θα πίστεψε ότι δεν τον αφορά. Οι αθώοι, ένιψαν τα χέρια τους.

«Η πολιτική και η κριτική δεν είναι δυνατόν να γίνεται με fake profiles και ανώνυμους κριτές. Και οι δύο κατηγορίες είναι κατάπτυστες και προβοκατόρικες», ψέλλισε μεταξύ άλλων —και μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ— ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου —ή πιο ορθά ο δικός τους πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς στο facebook. 

Και βέβαια η κριτική μπορεί να είναι και ανώνυμη. Μόνο στην Τουρκία του Ερντογάν δεν μπορεί. Υπάρχουν και περιπτώσεις που ο άλλος φοβάται. Δεν έχουν όλοι τις καρδούλες του δημάρχου. Δεν γνωρίζετε ότι είναι θεσμοθετημένη η ανώνυμη καταγγελία; Δεν γνωρίζει ο κ. Μηταλίδης, ότι η μυστικότητα της ψηφοφορίας και των εκλογών ακριβώς την ίδια αρχή (ανωνυμία) εκφράζει; Το κυτίο των παραπόνων; Επίσης αλήθεια για τον κ. Μηταλίδη, η αργυρώνητη επώνυμη κολακεία είναι θεμιτή;

Και έτσι ο Δήμος Καστοριάς παρουσιάζεται να είναι το ίδιο εγκλωβισμένος στην ανέξοδη πολιτική των σχέσεών του με σχεδόν όλους τους παράγοντες της ενημέρωσης της Καστοριάς, όπως κάνει ο Ερντογάν στην Τουρκία. 

Αλλά το θέμα κύριε Μηταλίδη, δεν είναι η ανώνυμη κριτική. Ακόμη και ο "Ζοοριάδης" έχει δικαίωμα να γράφει ανώνυμα. Άλλο είναι το θέμα. Αλλά προφανώς δεν σας συμφέρει να το συζητήσετε δημόσια. Πόσο μάλλον να το καταδικάσετε. 


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Ιανουαρίου 2021, αρ. φύλλου 1063.




ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 7.1.2021 | 1062



Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:



28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/21

    Σύντομα να μας αδειάζουν τη γωνιά, Γιάννης Γιάννα Πέτρος Κίμωνας Ειρήνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/21

      Όταν ακούσουν το αντίπαλο ψηφοδέλτιο προβλέπω να λένε :Δήμαρχε δεν θέλω να ξαναείμαι υποψήφιος αλλά σε στηρίζω....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/9/21

    Τους γλεντησε ακόμη μια φορά η Κατερίνα Σπύρου.... Γιάνη ο Κυριάκος ακόμη να σε δεχτεί σε ραντεβού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/21

      Σιγά το γλέντι. Άντε μην σ'αρχίσω και σένα. Πιό άκαπνη και ουδέτερη αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει. Μουγγή και κουφή, μα τελείως θεόκουφη.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/21

      Πιο άκαπνη Αντιπολίτευση είναι του Αλέξη στον Κυριάκο.... Της Κατερίνας μια χαρά είναι... Είδαμε και τους καθηγηταδες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/9/21

      Η φάση είναι πάρε τον έναν και βάρα τον άλλο. Άμα νομίζει κάποιος ότι η Σπύρου θα έκανε πολλά πράγματα διαφορετικά ή απλά έχει συμφέρον από την εκλογή της ή είναι εντελώς χαζοβιόλης. Μπορεί να μην έκανε τέτοια αίσχη αλλά ο πυρήνας των πολιτικών για την Καστοριά θα ήταν ίδιος. Το έγραψα πολλές φορές, η Καστοριά πάσχει από έλλειψη ανθρώπων που πραγματικά αγαπάν τον τόπο τους πρώτα και δεν ενδιαφέρονται για πολιτική καριέρα, αυτοδημιούργητων και το πιο σημαντικό, καλλιεργημένων, γιατί πτυχία έχει και η κουτσή Μαρία.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/21

    Καφέ δερμάτινα παπούτσια, μαύρη βερμούδα, μπλε μπλούζα, χακί καπέλο σαφάρι.... Πανδεσια χρωμάτων για τον τουρίστα στη Νήσο Ίο.... Σίγουρα έχει στυλίστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/9/21

    Ότι χειρότερο έχει περάσει τα τελευταία χρόνια....
    Είναι απόλυτα σίγουρο ότι αυτή θα είναι
    Η μοναδική πρωτιά..την οποία δεν θα μπορέσει κανείς άλλος να τους την στερήσει...το απόλυτο μηδέν...
    Το άσχημο είναι ότι η ζημιά που έχει προκληθεί...από το απόλυτο μηδέν είναι τεράστια...Με αποτέλεσμα να μιλάμε για μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.... Η απομάκρυνση τους πλέον είναι επιτακτική ανάγκη.. μήπως και σωθεί κάτι..από την καταστροφική τους μανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/21

      Κάποιοι τα κονόμησαν και ανοίγουν και μαγαζιά - πλυντήρια-αισθητικής με δωρεάν γυψοσανιδαδες ηλεκτρολόγους και τιμολόγια....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/9/21

    Εκείνοι οι [....] [....], εκφωνητές, ξεφωνητές και ξεφωνημένοι... μα πόσα "πιάνουν" ρε παιδί μου, για να τα καταπίνουν όλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/9/21

    Αργά κατάλαβε ότι πρέπει να απομακρύνει από τη δημοσιότητα τις λανθάνουσες επιλογές αντιδημάρχων. Όσο και να τους κρύβει τη ζημιά τους την έκαναν. Θα αναρωτηθεί κανείς γιατι δεν τους αντικαθιστά ;; Μήπως μαζί τα μοιράστηκαν ;;;
    Το έχασε πολύ χωρίς το παιχνίδι ο Γιανης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/21

      Αφού τον συμβουλευουν λανθανοντες δημοσιογράφοι.... Ετοιμάζει βαλίτσες σιγά σιγά....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/9/21

      Σίγουρα του πούλησαν θαυματουργή κηραλοιφή που λύνει όλα τα προβλήματα, την ίδια που πουλούσαν στις γιαγιάδες την εποχή που δούλευαν στο μαγαζί του Βελοπουλου.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος23/9/21

    Έτσι είναι όταν δεν έχεις εμπειρία ζωής και κοινή λογική και κριτική σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/9/21

    Εάν ο Δήμαρχος θεωρεί ότι καλώς πράττει και είναι πετυχημένος ας περπατήσει μόνος του χωρίς την κουστωδία μέχρι τους πάγκους της λαικής ή ας περπατήσει στην παραλία ...

    Πρωτοσύγκελος Αλφόνσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/21

      Έχει προστασία Βινκ Τσου με 1800/μήνα μισθό και γεμάτους κάδους να ξεχειλίζουν από σκουπίδια....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/9/21

      Κάποιοι άλλοι της Δημοτικής Αρχής κυκλοφορούν κάθε Τετάρτη στη λαϊκή και χωρίς συνοδεία. Να τα λέμε όλα για να μην γίνουμε σαν αυτούς. Εμείς είμαστε δίκαιοι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/9/21

      Και ο Γιάννης από το Μανιάκοι ο λουλουδας κυκλοφορεί στη Λαϊκή κάθε βδομάδα με γραβάτα. Να τον κάνουμε αυτόν Αντιδήμαρχο ρε Νιονιο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/9/21

      Ο Βινκ Τσου δεν ασχολείτο πλέον με την προστασία του Δημάρχου, εκτελεί χρέη οδηγού σχολικού λεωφορείου με το υπηρεσιακό Navara ή τζιπάκι (όταν δεν έχει καύσιμα !!) κάθε πρωί ...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/9/21

      Όλη η πόλη σχολιάζει τον Βινκ Τσου. Δάσκαλοι γονείς γείτονες. Ο Αντώνης δεν τον είδε ακόμη.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος24/9/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/9/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/9/21

    Σε λίγο καιρό.... έρχεται ο λογαριασμός
    Το 22 είναι κοντά....
    Για να δούμε....πως θα πληρωθεί...
    Είναι .. κάποιες.. αποδείξεις... τιμολόγια...που δεν έχουν λογική εξήγηση... μαμά... αντιδήμαρχος.. κόρη
    Συνεργάτης [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/21

      Θα βάλουν μεικαπ και κραγιόν από το καινούριο κατάστημα του Δημοτικού Συμβουλου μ'ένα μισθό και 3 παιδιά κι όλα καλά....

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος29/9/21

    Ο Γιάννης ο λουλουδάς απ' τους Μανιάκους είναι σοβαρός, έμπιστος, εχέμυθος, εργατικός, κοινωνικός και πληθωρικός. Ο δικός μας Γιάνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ