28.2.23

Είπαν


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Θα ζητήσω την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου προς το πρόσωπό μου, θεωρώντας πως επανεκλεγόμενος θα είμαι ακόμη πιο ισχυρός και αποτελεσματικός. Η μια έδρα στην Καστοριά απαιτεί, ο μοναδικός πλέον βουλευτής της να έχει γνώσεις, εμπειρία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα.
Ζήσης Τζηκαλάγιας
βουλευτής Καστοριάς 

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 2 Φεβρουαρίου 2023, αρ. φύλλου 1160.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/23

    "Πήγε σε όσες εκδηλώσεις πρόλαβε ο Ζήσης Τζηκαλάγιας και είπε κι ένα τραγούδι!"
    Έτσι πιστεύει ότι θα πάρει ψήφο ο Ζήσης. Με πανηγύρια και φαγοπότια όπως αυτό της φωτογραφίας (σέλφι με την σύζυγο και ένα "παλαίμαχο προσκοπάκι").
    https://www.tzikalagias.gr/wp-content/uploads/2023/02/1-10.jpg
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Καστοριάς έχει 5 μέλη. Όταν προσφαίρεσαι για το σέλφι του βουλευτή (που δεν υπήρξε ποτέ πρόσκοπος) μην περιμένεις να σε πάρουν στα σοβαρά οι υπόλοποι.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/23

    Ένας ισχυρός μπορεί να κληροδοτήσει την έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/23

    "Οι γνώσεις, η εμπειρία, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η αποφασιστικότητα."

    Γνώσεις σε κρασιά και πεπόνια από τις επισκέψεις σε αμπέλια και μποστάνια, εμπειρία στις πίτες, σοβαρότητα στα καρναβάλια, υπευθυνότητα στις συμβουλές για τον κορωνοϊό, αποφασιστικότητα για φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ