1.2.14

Λόγος & Αντίλογος


ΟΔΟΣ 26.9.2013 | 708

Στο μακροσκελές τετρασέλιδο δημοσίευμα του τεύχους της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Οδός” —της Πέμπτης, 26 Σεπτεμβρίου—, στα όσα ο ανώνυμος συντάκτης θέτει ως ερωτήματα εν είδη "αδιέξοδων" επιχειρημάτων για το τι είναι "δίκαιο" και τι "άδικο" και ποιο είναι το "ακατανόητο" και ποιο το "μυστήριο" στα πλαίσια των διεκδικήσεών μου και της υποψηφιότητάς μου.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά. Κατά γενική ομολογία, δεν υπάρχει διάκριση στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων κάθε πολίτη. Είναι τόσο απλό. Οι δικαστικές διαμάχες μου αφορούν εκείνα στα οποία θίγομαι, εξαιτίας των παράνομων “εμπλοκών” του Δήμου σε επιχειρηματικές μου δράσεις και στους τομείς των δραστηριοτήτων μου. Ως πολίτης, ξέρετε, έχω κάθε δικαίωμα να λειτουργώ βάσει των μέσων που ο νόμος μου παρέχει. Αλίμονο! Αυτό οφείλεται να υφίσταται για κάθε πολίτη. Διαφορετικά δεν νοείται δικαιοσύνη, ισονομία και ισοπολιτεία. Θεωρώ λοιπόν ότι θίγομαι και διεκδικώ τα όσα δικαιούμαι.

Εάν με απόφαση της Δικαιοσύνης δεν υφίστανται οι διεκδικήσεις μου, θα το δεχτώ, σεβόμενος την απόφασή της. Αυτό λοιπόν, πώς ακριβώς και σε τι έχει να κάνει με το θέμα της υποψηφιότητάς μου; Ζήτημα χρηματικών διεκδικήσεων τίθεται απέναντι στον Δήμο ως νομικό πρόσωπο. Αυτή είναι η οδός που μπορώ να ακολουθήσω —η δικαστική—, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μου προτείνετε μήπως έναντι αυτού να σιωπήσω, να κάνω ότι δεν θίγομαι, να αρνηθώ να διεκδικήσω τα όσα δικαιούμαι, να υποταχθώ στο πνεύμα σιωπής, γιατί απέναντί μου στέκεται ο Δήμος και να απαρνηθώ τα δικαιώματά μου ως πολίτης; Με αποτρέπετε από το να θέσω υποψηφιότητα ως Δήμαρχος, έχοντας την "απορία" για τον λόγο που δεν υπάρχει θεσμοθετημένο ασυμβίβαστο για την εκλογή στο αξίωμα αυτό κάποιου, ο οποίος έχει άλλου είδους “αξιώσεις” …προφανώς, βρίσκεστε σε σύγχυση. Τι σχέση έχει το νομικό πρόσωπο κάθε Δήμου με το πρόσωπο του εκάστοτε Δημάρχου;

Ξεκάθαρα, πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει τελεσιδικήσει καμία απόφαση μέχρι σήμερα για τις δικαστικές μου διαμάχες με τον Δήμο και τις αντίστοιχες αποζημιώσεις. Οι τελεσίδικες αποφάσεις, όταν αυτές υπάρξουν, θα εμφανίσουν ταυτόχρονα και τα πρόσωπα, τα οποία ευθύνονται για τις παράνομες αυτές δράσεις. Κατόπιν αναμενόμενης δικαίωσής μου, θα στραφεί ο Δήμος με τη σειρά του εναντίον των προσώπων αυτών, που ευθύνονται για τα αδικήματα αυτά. Τα διαφυγόντα κέρδη θα δοθούν από τα πρόσωπα αυτά και όχι από τους πολίτες. Αυτή είναι η σειρά της νομικής διαδικασίας.

Όσον αφορά τα πρόστιμα, στα οποία αναφέρεστε, εμένα προσωπικά δεν με αφορούσαν, καθώς ανήκαν σε τρίτα πρόσωπα, τα οποία ήταν είτε αγοραστές είτε εκμισθωτές —ας τονιστεί πως ένας από τους παραβάτες ήταν και η ίδια η ΔΟΥ, της οποίας οι παραβάσεις λύθηκαν με απλή αναθεώρηση της οικοδομικής αδείας—. Το όνομά μου σε όλα αυτά αναφέρεται και διαδίδεται απλά ενδεικτικά και γενικά, ως ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου τμήματος του εμπορικού κέντρου. Η υπόθεση ενός παράνομου προστίμου, το οποίο επιβλήθηκε σε εμένα προσωπικά και αφορούσε έναν χώρο νομιμότατο, βρίσκεται σε διαδικασία εκδίκασης στο διοικητικό εφετείο Θεσσαλονίκης και στο Συμβούλιο της Επικρατείας σε αναμονή της απόφασής τους. Όλες οι υπόλοιπες αυθαιρεσίες, οι οποίες αφορούν χώρους τρίτων, καθώς και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε αυτούς, έχουν τακτοποιηθεί και νομιμοποιηθεί τους από τους ίδιους με τον νόμο περί αυθαιρέτων. Εμένα προσωπικά η επιτροπή αυθαιρέτων του Δήμου με απάλλαξε από τα προηγούμενα πρόστιμα, ως μη συμμετέχοντα στις πράξεις των εκμισθωτών και των υπολοίπων ιδιοκτητών. Επίσης η ίδια επιτροπή, καθώς εκκρεμούσε το θέμα της διαγραφής των προστίμων στο όνομά μου, απέστειλε το θέμα αυτό και στα ποινικά δικαστήρια και η τελεσίδικη ομόφωνη και αθωωτική απόφαση αυτών με απάλλαξε από οποιαδήποτε ευθύνη και καταβολή προστίμου.

Τον λύκο, που φυλάει τα πρόβατα, δεν θα τον βρείτε λοιπόν σε καμία περίπτωση στο πρόσωπό μου. Θα τον βρείτε σε όσους κακοδιαχειρίζονται τα οικονομικά των δημοτών και κρύβουν τις παρανομίες τους. Θα τον βρείτε σε αυτούς, οι οποίοι χειρίζονται τα οικονομικά του Δήμου προς όφελός τους. Δεν θα τον βρείτε στο πρόσωπό μου αγαπητέ συντάκτη. Οι λύκοι μπήκαν στο μαντρί εδώ και πολλά χρόνια και πρόβατο δεν έχει μείνει "αδάγκωτο" …τα έχουν αποδεκατίσει, επιβαρύνοντας τους Δημότες με υπέρογκα ποσά δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης. Ειδικά το μεγάλο φαγοπότι γίνεται με τη συμβολή του Δήμου στην κακοδιαχείριση της ΔΕΥΑΚ. Μιλάμε για τεράστια ποσά για τα οποία θα έπρεπε να υπάρξει μέριμνα, ώστε να τεθούν υπό έλεγχο.

Δεν μπορείτε να βρείτε κανένα νομικό κώλυμα στην υποψηφιότητά μου αγαπητέ, καθώς δεν υπάρχει. Δεν διεκδικώ να κρύψω καμία ενέργειά μου και κανένα έσοδό μου. Στέκομαι καθαρός απέναντί σας και απαντώ με ηρεμία. Η δική μου ομάδα συνεργατών έρχεται, για να διώξει τους όποιους λύκους αυτήν τη στιγμή βρίσκονται μέσα στο μαντρί και λυμαίνονται τους δημότες. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την απόφασή μου να κινηθώ εθελοντικά και κατόπιν τεράστιας αγανάκτησης όλων αυτών των χρόνων για το νοικοκύρεμα του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ …τόσο ξεκάθαρα …όσο κι αν σας πικραίνει προς το παρόν να το αποδεχτείτε έτσι όπως είναι.

Όσον αφορά το σχόλιό σας περί της ΔΟΥ, δεν μιλάω με δήθεν επιχειρηματολογίες, όπως μου προσάπτετε. Καθαρά επιχειρηματικά επιδιώκω τη μετεγκατάσταση της ΔΟΥ, η οποία σήμερα ενοικιάζει στο κτίριό μου 2000 τετραγωνικά μέτρα. Ας τεθεί σε γνώση των δημοτών ότι το Υπουργείο Οικονομικών μείωσε 2 φορές αυθαίρετα και παράνομα το αρχικό ενοίκιο κατά 20% (σύνολο 40%) χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μου και θέτοντάς με σε κατάσταση απόγνωσης, λόγω του ότι με το χαράτσι, τον φόρο εισοδήματος και τον φόρο ακίνητης περιουσίας απομένει προς όφελός μου το ελάχιστο τίμημα του 1,5 ευρώ/μ2 (με τωρινό μίσθωμα 5 ευρώ/μ2). Απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις δεν κινήθηκα δικαστικά, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα λήγει η σύμβαση του μισθώματος με την ΔΟΥ και δεν πρόκειται εκ μέρους μου να ανανεωθεί ξανά …όποιο κι αν είναι το τίμημα. Υπάρχουν σήμερα πολλές προτάσεις μεταστέγασης επαγγελματικών γραφείων, όπως γιατρών, λογιστών, δικηγόρων και άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι αναμένουν με αγωνία τη μετεγκατάστασή τους στα γραφεία της ΔΟΥ και οι οποίοι σήμερα βρίσκονται σε περιοχές δύσβατες για την πελατεία τους (πλατεία Βαν Φλιτ, οδός Ερμού, οδός Μητροπόλεως κλπ.).

Είναι σαφές ότι μετά τις κοινοποιήσεις του προεκλογικού μου προγράμματος, άρχισαν οι υπονομευτικές αυτές δράσεις εις βάρος μου. Μα εγώ ο ίδιος είμαι αυτός, ο οποίος τόνισα την επιθυμία μου να μετεγκατασταθούν οι δημόσιες υπηρεσίες από το κτίριό μου. Εδώ και τέσσερα χρόνια δρω και ενεργώ γι' αυτό ακριβώς. Έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις από εμένα και οι υπεύθυνοι παράγοντες σιωπούν. Η ΔΟΥ ας μεταφερθεί σε δημόσια ή δημοτικά κτίρια. Αυτό προτρέπω και επιθυμώ διακαώς κι εγώ. Ας "μετακινηθούν" από το κτίριό μου —για να μη πω "ξεκουμπιστούν"—. Επιθυμία μου είναι να είμαι σε θέση να χειριστώ το κτίριο κατ' ιδίαν και όχι να υπόκειμαι σε αυθαίρετες πράξεις εναντίον μου και να τίθεμαι συνεχώς σε δύσκολη θέση. Αυτό βέβαια έπρεπε να είχε ήδη εδώ και πολλά χρόνια δρομολογηθεί …Ήδη από δημαρχείας Παπουλίδη, Τσαμίση και Χατζησυμεωνίδη —με τον τελευταίο διατελώντας διευθυντής της ΔΟΥ και αφήνοντας έως και σήμερα το θέμα αυτό σε εκκρεμότητα—. Πληροφορούμαι βέβαια ότι μετά τις προγραμματικές μου δηλώσεις έσπευσαν να επιληφθούν του θέματος προς χάριν εντυπώσεων.

Ας μας απαντήσει λοιπόν κάποιος αν υφίσταται τέτοιο μίσθωμα (5 ευρώ/μ2) στον Δήμο Καστοριάς. Σε κανένα κτίριο, παλιό ή και νέο, δεν αντιστοιχεί τέτοιο ποσό που σε εμένα δίνεται. Γιατί αναφέρεστε λοιπόν μόνον σε εμένα και στο μισθίο μου αγαπητέ; Γιατί θέλετε να αποπροσανατολίσετε τους πολίτες; Αν θέλετε να φανείτε δίκαιοι, ξεκινήσετε μια έρευνα για το τι μισθώματα δίνονται από τις δημόσιες υπηρεσίες για τη στέγασή τους σε ιδιωτικά κτίρια (ΔΕΗ, ΟΑΕΔ, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση κλπ.) και εγώ είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό σας για τις όποιες πληροφορίες επιθυμείτε να έχετε. Καλό είναι λοιπόν οι πληροφορίες να δίνονται σε κοινή βάση για όλους και όχι επιλεκτικά και σκόπιμα εις βάρος μου με σκοπό να βλάψουν τη δημόσια εικόνα μου.

Βαγγέλης Ζέρβας

ΥΓ. Καθώς ο συντάκτης της επιστολής τυγχάνει για όλα τα παραπάνω θέματα τουλάχιστον κακώς πληροφορημένος, ας τον ενημερώσουμε —αυτήν τη φορά από έγκυρη πηγή— ότι έως σήμερα είμαι ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές απέναντι στον Δήμο, καθώς το 1998 δώρισα το οικόπεδό μου, στο οποίο τελείται η σημερινή λαϊκή αγορά της Τετάρτης (αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ) και δυστυχώς οι "διωγμοί" που δέχθηκα επί μία δεκαπενταετία εκ μέρους του Δήμου και των υπηρεσιών του, οι οποίες εκτελούσαν τις παράνομες εντολές των ανωτέρων τους, είναι παροιμιώδεις. Η παραπάνω λοιπόν παράλογη, αυθαίρετη, άδικη και αχάριστη συμπεριφορά του Δήμου απέναντι στο πρόσωπό μου, επιβάλλει εκ μέρους μου και τον ανάλογο τρόπο αντιμετώπισης …Και, καθώς "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" —και την αχαριστία δεν την συγχωρεί ΚΑΝΕΝΑΣ—, κατέφυγα στη Δικαιοσύνη προς κατάργηση της συγκεκριμένης δωρεάς …αυτήν τη στιγμή αναμένω την απόφαση του Αρείου Πάγου.


* * * 

Η απάντηση της ΟΔΟΥ


Η ΟΔΟΣ καταχωρεί το πλήρες κείμενο της απάντησης του κ. Ευαγγέλου Ζέρβα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας (φύλλο 708 / 26.9.2013), που ήδη έχει καταστήσει γνωστή την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς στις προσεχείς εκλογές. Αναγνωρίζει η εφημερίδα την λεπτή ισορροπία που πρέπει να τηρήσει η κριτική, απέναντι σε κάθε υποψήφιο.

Πρέπει όμως με όλη την διάκριση να τονιστεί ότι, είναι απαράδεκτο να ισχυρίζεται ότι πληροφορώντας τους αναγνώστες για μερικές από τις πτυχές των δικαστικών διενέξεών του σε βάρος του Δήμου Καστοριάς, που επιδιώκει να κυβερνήσει, η εφημερίδα είναι αυτή που… αποπροσανατολίζει τους αναγνώστες της. Και όχι όσοι τάσσουν λαγούς με πετραχήλια.

Επίσης ότι η ΟΔΟΣ δεν αποτρέπει, ούτε προτρέπει κανένα από την υποψηφιότητα του υποψηφίου και δεν έχει κανένα λόγο να πικραίνεται (!) από τις απαντήσεις του. Ούτε αναφέρθηκε η ΟΔΟΣ σε πρόστιμα για τα οποία κάνει εκτενή αναφορά στην απάντησή του, επικαλούμενος μάλιστα και κατάσταση απόγνωσης.

Πρέπει ακόμη να σχολιαστεί ότι καθώς δεν έχει εκλεγεί -όχι τουλάχιστον ακόμη- στο αξίωμα του δημάρχου δεν προέβη ποτέ σε προγραμματικές δηλώσεις όπως ο κ. Ε. Ζέρβας ισχυρίζεται στην απαντητική του επιστολή. Και αφού δεν προέβη σε… προγραμματικές δηλώσεις αλλά σε προεκλογικές υποσχέσεις, παραμένει προς το παρόν υποψήφιος της υποψηφιότητας για το αξίωμα του πρώτου δημότη της Καστοριάς. Και μάλιστα με το νέο σύστημα χωριστής εκλογής από το δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που τον καθιστά αυτομάτως, αυτοτελές υποκείμενο κριτικής.

Χρήσιμο θα είναι επομένως να γνωρίζει ότι πρέπει να συνηθίσει την γνώμη των άλλων. Ιδίως αν προβαίνει με μακροσκελή μανιφέστα σε υποσχέσεις έργων, παροχών και δράσεων χωρίς την παραμικρή νύξη σε πολλά ζητήματα απ’ αυτά που θα περίμενε κανείς λύσεις. Αλλά και σε πραγματικά, σοβαρότατα ζητήματα αντιδικιών του με τον Δήμο Καστοριάς.

Σε άλλες χώρες, άλλης γης άλλα μέρη, τα προσωπικά, επιχειρηματικά και τα δικαστικά συμφέροντά του, οι αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και οι αντιδικίες του, θα είχαν από καιρού γίνει φύλλο και φτερό από το σύνολο των ΜΜΕ. Παρά την γενικευμένη συστολή και την αμνησία, καθήκον της ΟΔΟΥ είναι να πληροφορήσει στους αναγνώστες της για γεγονότα τα οποία δυνητικά δημιουργούν στον Δήμο Καστοριάς, προβλήματα.

Πάντως και η απλή ανάγνωση της εντυπωσιακής απάντησης, ιδίως σε αντιπαραβολή με τα όσα σχολίαζε το πρωτοσέλιδο άρθρο της ΟΔΟΥ της 26ης Σεπτεμβρίου σε σχέση με το προφανές δεοντολογικό αλλά και… αντικειμενικό ασυμβίβαστο της ιδιότητας κάποιου ως αντιδίκου του Δήμου σε υπόθεση αξίωσης εκατομμυρίων ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και ηθική βλάβη, καθιστά ίσως περιττή κάθε ανταπάντηση.

Ο ισχυρισμός του ότι είναι δωρητής, την στιγμή που ο ίδιος ανακάλεσε την δωρεά όπως απαντά, με αποτέλεσμα αν δικαιωθεί, η Καστοριά να στερηθεί χώρου της λαϊκής αγοράς, δεν μπορεί να γίνει άκριτα αποδεκτός. Οι ανέλπιστες και μάλλον πρωτοφανείς για την υπεραπλούστευση τους εξισώσεις και γενικεύσεις της απάντησης του κ. Ζέρβα είναι ομολογουμένως απροσδόκητες.

Διότι η απάντηση του κ. Ευαγγέλου Ζέρβα, είναι (δυστυχώς) πολύ εύγλωττη. Ο κ. Ζέρβας, υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς θεωρεί απολύτως φυσικό να είναι δανειστής και ταυτοχρόνως να διοικεί τον οφειλέτη Δήμο Καστοριάς. Σαν να πρόκειται να γίνει η πόλη Κοπεγχάγη, εγγυάται ο ίδιος προσωπικά, ότι θα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και στους δυο ρόλους. Από την μια το ego και από την άλλη το alter ego. Παπάς και ζευγάς. Έστω κι’ αν συγκρούονται.
Επίσης, αναρωτιέται τι σχέση έχει το νομικό πρόσωπο του Δήμου με τον δήμαρχό του; Απλοϊκό ερώτημα, αποκαλυπτικό το πολιτικό βάρος της άποψης που εκφράζει και της εκτίμησης που εκδηλώνει, κυρίως για τον Δήμο. Και για την νοημοσύνη.

Αλλά πράγματι, τι σχέση να έχει άραγε ο δήμαρχος με το… νομικό πρόσωπο του Δήμου; Μάλιστα κατηγορεί την ΟΔΟ ότι βρίσκεται σε σύγχυση! Ο ορισμός της σύγχυσης ιδιοτήτων.

Με την απάντησή του, ότι ο επόμενος δήμαρχος, συνεπώς και ο ίδιος αν τύχει να εκλεγεί, θα ζητήσει από τον Δήμο (με τον οποίο εννοείται κατά την άποψή του δεν έχει σχέση ο δήμαρχος) να στραφεί κατά των υπαλλήλων και γενικά των υπαιτίων, για την ζημιά που υπέστη ο ίδιος ως ιδιώτης, όχι μόνο επιτρέπει συνειρμούς, που δεν είναι της παρούσης, αλλά προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά: Ως δήμαρχος ο κ. Ευάγγελος Ζέρβας θα υποστηρίξει με τον ίδιο ζήλο αν ήταν κάποιος τρίτος τις θέσεις και τα συμφέροντα του Δήμου Καστοριάς αντιδικώντας με τον ιδιώτη κ. Ευάγγελο Ζέρβα;

Με τον ισχυρισμό του ότι θα απαλλάξει την Καστοριά από τους λύκους που την λυμαίνονται, αναλαμβάνει την επιπλέον υποχρέωση να τους κατονομάσει, αφού αφήνει να εννοηθεί, ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και παρά ταύτα δεν τα δημοσιοποιεί. Ποιοι είναι αυτοί που σύμφωνα με τις καταγγελίες του, δημοτικοί αξιωματούχοι και υπάλληλοι παρανόμησαν; Και γιατί δεν τους αποκαλύπτει, αν όντως έτσι είναι; Πότε θα το κάνει; Και γιατί δεν το πράττει, τώρα;

Η απάντηση του κ. Ευαγγέλου Ζέρβα αν και ειλικρινής δεν ήταν η αναμενόμενη για την ΟΔΟ. Ωστόσο, αφού ο ίδιος απαίτησε να καταχωρηθεί, η εφημερίδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκριθεί στην επιθυμία του. Η απάντησή του ξεκαθαρίζει τα πράγματα και είναι αποκαλυπτική. Και έτσι η ενημέρωση, σφαιρική.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 10 Οκτωβρίου 2013, αρ. φύλλου 710.


Σχετικό κείμενο:


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/2/14

    Χωρίς καμία επικριτική διάθεση
    και επειδή είμαι απ' αυτούς
    που δεν τα ξέρουν όλα...

    εκτός από τα επιμέρους πρόσφατα,
    θα ήθελα να δημοσιεύσουν επιτέλους
    και οι υποψήφιοι δήμαρχοι
    ένα συνοπτικό αλλά έγκυρο
    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαργαριτάρια και Διαμάντια1/2/14

    H απάντηση του κυρίου Ζέρβα είναι... Μνημείο Πολιτικού Λόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φρου-φρού κι Αρώματα1/2/14

    Αγαπητοί μου 1 και 2,
    εκτός από το βιογραφικό δικαιούνται οι πολίτες να έχουν υπόψιν και το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.
    (κακό δεν είναι να υπάρχει διαφάνεια στην απόκτηση τέτοιου πλούτου που επιτρέπει και τέτοιες δωρεές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεπεσμός1/2/14

    Πού κατάντησαν (στη κυριολεξία) οι τοπικές εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λουλουδάκι του μπαξέ1/2/14

    Καλό μήνα !
    Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, Καλοκαίρι θα μυρίσει.

    (ισχύει και ως απάντηση στον "Ξεπεσμός")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Athena1/2/14

    Δεν έχω τίποτε προσωπικό κατά του κ. Ζέρβα, εξάλλου δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Μου κάνει όμως εντύπωση όταν αποφασίζουν όχι απλώς να πολιτευθούν, αλλά να διεκδικήσουν κατευθείαν μια τόσο υψηλή θέση άνθρωποι οι οποίοι επί χρόνια δεν εμφανίσθηκαν συμμετέχοντες στα κοινά. Και οι ελάχιστες προηγούμενες εμπειρίες έχουν τη σημασία τους.
    Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ