26.12.14

Είπαν:

Δεν είμαι ούτε ένας βουλευτής πλούσιος. Ε9 νομίζω ότι έχω μικρότερο από τον καθέναν βουλευτή. Το έχω δηλώσει πολλές φορές και στα τοπικά μέσα και παντού εγώ έχω μάθει να ζω και με 1.500,00 ευρώ


Μαρία Αντωνίου
βουλευτής ΝΔ Καστοριάς | Flash τηλεόραση

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 2 Οκτωβρίου 2014, αρ. φύλλου 758

Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/12/14

    Κι αυτά τώρα είναι ...ελληνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καστοριανός πολίτης26/12/14

    Έχει μάθει να ζει με 1.500 ευρώ η Μαρία μας! Από πότε; Από πάντα; Μήπως το επάγγελμά της της εξασφάλιζε περισσότερα; Μήπως η δουλειά του άντρα της; Η δήλωσή της αυτή σημαίνει πως τώρα τα οικονομικά της είναι περιορισμένα στα 1.500 ευρώ. Σε ένα πλήθος συμπολιτών της το 1.500 ήταν προ κρίσεως και ήταν τα πιο ανθηρά οικονομικά τους. Η Μαρία αγνοεί το τεράστιο πλήθος χαμηλοσυνταξιούχων και των με διαλυμένο μισθό λόγω κρίσης, που ζουν με πολύ λιγότερα από 1.500 κι από 1.000 κι από 500 ακόμα; Πώς γίνεται να μην τηρεί ούτε τα προσχήματα και να προκαλεί με τέτοιου είδους δηλώσεις; Πώς γίνεται βουλευτής να μην σέβεται αυτούς που την ψήφισαν και να τους λέει ότι αυτή αρκείται στα διπλάσια και τριπλάσια απ' όσα παίρνουν οι ίδιοι και που με αυτά αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα με τους ΕΝΦΙΑ κι όλες τις άλλες απαιτήσεις που έχουν εκτιναχτεί στα ύψη; Μαρία, κάποιες φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, δεν το 'χεις καταλάβει; Δεν σου το είπε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/12/14

    Κυρία μου, δεν είστε "ένας βουλευτής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/12/14

    Τώρα αν νομίζεις κ. Αντωνίου, ότι καμαρώνω που εκπροσωπείς πολιτικά την Καστοριά, κάνεις μεγάλο λάθος. Στην κυριολεξία το χαμηλό πολιτικό σου προφίλ είναι ανεπανάληπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/12/14

    #4#
    Κι εγω δεν καμαρώνω [..."κακαρώνω" θάταν το πιο σωστό]
    Χρειαζόμαστε τελικά καποιον με "ψηλά ρεβερ" στην πολιτική.
    Το χαμηλό προφίλ ...μας έχει ...παρεξηγήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/12/14

    Πρόβλεψη: Μετά τις 25 Ιανουαρίου, προφανώς θα επιστρέψει στην Υπηρεσία της. Δηλαδή θα επιστρέψει στα 1.500 ευρώ. Πάλι τυχερή, αφού οι άλλοι Δημόσιοι Υπάλληλοι την βγάζουν με τυρί και ψωμί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ