15.12.14

ΟΔΟΣ: 1+1



Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός
για το μπαλέτο "Οι περιπέτειες της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων" του Christopher Wheeldon από την ROH


Οι 30 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638 και e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ.  Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 768 της Πέμπτης 11.12.2014) την ημέρα της αναμετάδοσης από το Λονδίνο, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 στις 21:20, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. 
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ

  • Απ’ ευθείας από την Royal Opera House του Λονδίνου (Covent Garden) την Τρίτη 16.12.14 στις 21:20 στο ΤΕΙ Καστοριάς

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση «Μανόν» του Αβά Πρεβό, σειρά έχει το μεγάλου μήκους μπαλέτο «Οι περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων» του Christopher Wheeldon που βασίστηκε στο έργο του Lewis Carroll. Πρόκειται για ένα παραμύθι γεμάτο ζωντάνια και αναγνωρίσιμους χαρακτήρες, όπως ο Τρελοκαπελάς που χορεύει κλακέτες, ο μονίμως τσιτωμένος Άσπρος Κούνελος και η γρουσούζα και φωνακλού Ντάμα Κούπα. 

Ο Wheeldon, μαζί με τον συνθέτη Joby Talbot και τον σκηνογράφο Bob Crowley, δημιούργησαν ένα γνήσιο μπαλέτο για όλη την οικογένεια, στο πνεύμα του αγαπημένου κλασικού παιδικού βιβλίου του Carroll.

Το συγκεκριμένο μπαλέτο είναι, πάνω απ’ όλα, μια ιδιοφυής απεικόνιση του παράλογου ονειρικού κόσμου του Carroll, με εκπληκτική χορογραφία, συναρπαστική μουσική και μαγευτική σκηνοθεσία, ενώ οι λάτρεις του είδους θα εκτιμήσουν τις αναφορές σε άλλα γνωστά έργα –υπάρχει μια παρωδία του Rose Adagio από την Ωραία Κοιμωμένη με τάρτες μαρμελάδας αντί για λουλούδια!

To καστοριανό κοινό έχει πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσει -εκτός από τις αριστουργηματικές μεταδόσεις από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, εξαιρετικές παραγωγές, σε απευθείας μετάδοση από το Covent Garden του Λονδίνου, μεγάλα κλασικά μπαλέτα και έργα όπως του Frederick Ashton και του Kenneth MacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.

Αλίκη: Lauren Cuthbertson. Τζακ/Φάντης Κούπα: Federico Bonelli. Χορογραφία: Christopher Wheeldon. Μουσική: Joby Talbot. Ενορχήστρωση: Christopher Austin, Joby Talbot. Σκηνικά - κοστούμια: Bob Crowley. Φωτισμοί: Natasha Katz. Ορχήστρα του Royal Opera House. Μουσική διεύθυνση: David Briskin. Royal Opera House, Antenna Group & Δήμος Καστοριάς.
  • Τιμές εισιτηρίων: 15,00€. Μαθητικό, φοιτητικό ανέργων: 10,00 € (με το "κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1" για δύο άτομα: 15,00 )
Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο Πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) κ. Ανδρέας Κυπαρίσσης τηλ. 2467028999. ΟΔΟΣ: Μητροπόλεως 4, Καστοριά τηλ. 2467029638.


  • Επόμενες αναμεταδόσεις από την ROH:
17 Μαρτίου 2015 Marius Petipa: Η λίμνη των κύκνων
5 Μαΐου 2015 Frederick Ashton: Η κακοφυλαγμένη κόρη

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ