9.10.15

Λόγος & Αντίλογος

Αγαπητέ κύριε Μπαϊρακτάρη.

Επ’ ευκαιρία της βραβεύσεως της κας Σόνιας Ευθυμιάδου με το Βραβείο «Κ.Π. Δεμερτζή-στον Έλληνα Δάσκαλο», στέλνω από την Αθήνα τα συγχαρητήριά μου στην ίδια, αλλά και σ’ εσάς, ως εκδότη της εφημερίδας στην οποία αρθρογραφεί. Παρακολουθώ όσα άρθρα της δημοσιεύονται στην ΟΔΟ και τα βρίσκω εξαιρετικά.

Πιστεύω ότι είναι ικανότατη αρθρογράφος, άξια συγγραφεύς, και, συγχρόνως, καταπληκτική εκπαιδευτικός. Έχω καταλάβει το ήθος της, την ακεραιότητά της, την αγάπη της για τα παιδιά και, κυρίως, την αγάπη της για την πατρίδα.

Διότι όλοι γνωρίζουμε ότι η αγάπη για τα παιδιά είναι αγάπη για το μέλλον της πατρίδας και η αγάπη για το μέλλον της πατρίδας είναι το άλφα και το ωμέγα για την Ελλάδα του αύριο.  Και πάλι τα συγχαρητήριά μου.

Μηλίτσα Αγιαννίτου 
Ιατρός - Αθήνα


Σχετικά:
ΟΔΟΣ: Απονεμήθηκαν τα βραβεία του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου 2015


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 4 Ιουνίου 2015, αρ. φύλλου 791



2 σχόλια:

  1. Αναγνώστης9/10/15

    Η κ. Μηλίτσα Αγιαννίτου δεν είναι μόνο γιατρός κι ας υπογράφει έτσι. Έχει γράψει και το εξαιρετικό βιβλίο "Εκεί που άρχιζε η θάλασσα" (εκδ. Λιβάνης), την πραγματική ιστορία των προερχόμενων από το Μοναστήρι (σήμερα στα Σκόπια) προγόνων της, μια ιστορία ξεριζωμού και προσφυγιάς που είναι πραγματικά συναρπαστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναναγνώστης9/10/15

    Την κ. Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου δεν την τίμησαν μόνο από μακριά αλλά και από κοντά. Η Σχολική Σύμβουλος και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαυροχωρίου.
    Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ