29.10.15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 29.10.2015 | 809

who is the boss.


Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων που ξέσπασε μεταξύ του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας και των υπαλλήλων της ΠΕ Καστοριάς, με αφορμή την γραπτή παραίνεση του πρώτου προς τους υπαλλήλους της Καστοριάς, να εκτελούν τα καθήκοντά τους, χωρίς να απουσιάζουν αδικαιολόγητα από την θέση εργασίας τους, εξελίσσεται με ύβρεις σχολίων σε blogs. Ο σύλλογος υπαλλήλων, αντί να επιφυλαχθεί για διερεύνηση της υπόθεσης, με την επίσης γραπτή απάντησή του, επιδόθηκε φραστικά τουλάχιστον σε προειδοποιητικά (πολιτικά) πυρά. Με δηκτικά και ειρωνικά σχόλια, αλλά και πολιτική παρέμβαση.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Τα μνημονευμένα κι οι αμνημόνευτοι του Σαράντα
Για μια νύχτα γεμάτη γοητεία κάνουν λόγο οι Έλληνες που έζησαν το Σαράντα, όταν μιλάνε για την ιστορική νύχτα της 27ης με 28η Οκτωβρίου.

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Τα παλούκια
Κάποια μέρα μάθανε ότι το αλβανικό είχε καταρρεύσει. Οι άντρες επέστρεφαν σε μαύρα χάλια, κατάκοποι, νηστικοί και παγωμένοι από τα βουνά της Πίνδου. 

Λόγος & Αντίλογος
Αγανακτισμένος πολίτης:
Περί ΔΕΥΑΚ 
Έλεος, κύριοι της ΔΕΥΑΚ! Έλεος, όχι μόνο για τις διακοπές νερού που είναι πολλές.

ΧΡ. ΣΑΜΑΝΤΑ:
Νοείν και παρανοείν
Το ότι η γλώσσα ως όργανο εκφοράς του λόγου είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση του ανθρώπινου είδους και εξελικτικό μέσον του νοείν, δε χρειάζεται την ημέτερη συνηγορία.

-Τα πρώτα χρόνια της ζωής του Παρμενίωνος Τζίφρα

ΟΔΟΣ:
Τάνχωϋζερ: Ενα από τα πλέον εμβληματικά έργα του Ρίχαρντ Βάγκνερ
Όχι άδικα, πολλοί ισχυρίζονται ότι η ιστορία της δυτικής μουσικής ορίζεται στην προ και μετά τον Βάγκνερ εποχή.

Λόγος & Αντίλογος
Νίκου Πρώϊου:
Οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας
Αν φωνάξεις δημοσίως την λέξη «Πρόεδρε», θα εκπλαγείς γιατί θα σου απαντήσουν είκοσι διερχόμενοι διατελέσαντες πρόεδροι. Δεν μας έφτανε αυτό το κακό, τώρα κι άλλη μαγική λέξη κυκλοφορεί παράλληλα με την πρώτη: η λέξη «Αρχηγός».

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
ήτοι περί του ορθώς λέγειν τε και γράφειν
Με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της διπλής επετείου ( 1912 κ΄1940), οι πολιτικοί προέβησαν σε δηλώσεις έξω από τον ιερό ναό Α.Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη.

Κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 για την όπερα του Σαββάτου

Η πλατεία είναι πια στην εξουσία

...και άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 29.10.2015 | 809

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/10/15

    Βανδαλισμοί στην είσοδο ναού στο Ληξούρι. Δείτε τι έγραψαν για την εκκλησία:
    http://www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2015/10/lix.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/15

    @1 Τώρα τι σχέση έχει αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/15

    #ΔΟΞΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ#
    χμμμ. ΛΕΥΤΑ...όπως ΛΕΥΤ...εριά!

    α υ τ ό χ θ ω ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/10/15

    Θερμά συγχαρητήρια για το πρωτοσέλιδο! Σκέφτομαι πως αν υπήρχαν πολλά τέτοια πρωτοσέλιδα στη διάρκεια των χρόνων της κρίσης, ασφαλώς θα είχαν διορθωθεί κάποια από τα πολλά μας χάλια. Για έναν ακόμη λόγο: μπας και συμβεί να ντραπεί κανείς από τους μονίμως κοπανατζήδες του δημοσίου, που τους πληρώνει η κοινωνία για χρυσάφι και που αμαυρώνουν και τους συναδέλφους τους που δουλεύουν και δεν την κοπανάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/10/15

    Αναμενόμενο το περιεχόμενο και τα "επιχειρήματα" της αντίδρασης του προέδρου των υπαλλήλων που έλαβαν τις οδηγίες του περιφερειάρχη. Δεν περιμένουμε κάτι άλλο από τους κλασικούς προέδρους που σέβονται το ισνάφι τους και υπερασπίζονται τα "δικαιώματά" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/10/15

    Καστοριανός αντινομάρχης επί Λιάντση είχε κάνει παρόμοια δήλωση σε τοπικό κανάλι για γραφεία τελείως άδεια από υπαλλήλους και πολίτες που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν. Έκανε μάλιστα έκκληση όχι να μην γίνονται αδικαιολογητες απουσίες των υπαλλήλων, αλλά αυτοί να... απουσιάζουν εκ περιτροπής, φροντίζοντας να μη μένουν τα γραφεία της τότε νομαρχίας νυν περιφέρειας εντελώς άδεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/10/15

    Πρόκειται λοιπόν για παλιά υπόθεση και παλιά κακή συνήθεια, που είναι δύσκολο να καταργηθεί. Κι όποιος τολμάει να ακουμπήσει το θέμα των κοπανατζήδων καίγεται ο ιερόσυλος από το πυρ της κολάσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/10/15

    Οι υπάλληλοι, κ. πρόεδρε, δεν ντρέπονται όταν τους βλέπουν οι συμπολίτες τους στο παζάρι ή όπου αλλού σε ώρες εργασίας και ντράπηκαν ξαφνικά επειδή δημοσιοποιήθηκε το έγγραφο του Περιφερειάρχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ