13.7.16

Λόγος & Αντίλογος

Κύριε Διευθυντά,

Πού είναι η αλήθεια;

1. Πορίσματα εισαγγελικά μετά διετή έρευνα καταλήγουν ότι υπάρχει πρόβλημα (μέγα κενό) στους λογαριασμούς του ταμείου του ΠαΣοΚ (όπως και άλλων κομμάτων). Αρμόδιοι, όμως, του ΠαΣοΚ χαρακτηρίζουν «μυθεύματα» τα σχετικά με την υπόθεση δημοσιεύματα. Βεβαίως κάποτε θα έχομε δικαστική απόφαση, αλλά ως τότε τι και ποιον να πιστεύει ο ελληνικός λαός;
Κατά τα άλλα η Δημοκρατία έχει «βάθεμα και πλάτεμα», με τα συνεχή ή αλλεπάλληλα σκάνδαλα, τους διορισμούς ημετέρων και την διαπλοκή. Οψόμεθα πώς θα το ξεκαθαρίσει το θέμα ο τότε αρμόδιος του ΠαΣοΚ κος Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

2. Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη  προ καιρού με τη δήλωσή του για την κακοποίηση από τα ΜΑΤ των συνταξιούχων του ΠΑΜΕ, επεχείρησε να δικαιολογήσει και να ελαφρύνει την συμπεριφορά των ανδρών των ΜΑΤ σε βάρος των διαδηλωτών. (Παρενθετικά,  ο υποφαινόμενος ριζικά διαφωνεί με την ιδεολογία και συμπεριφορά του ΠΑΜΕ  στις διάφορες διαδηλώσεις του). Ο υπουργός ξεχνάει τις εμπρηστικές δηλώσεις και βολές του κ. Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣυΡιζΑ σε ανάλογες περιπτώσεις  των ΜΑΤ επί Σαμαρά, περί αστυνομικού κράτους, περί κρατικης βίας, αντιδημοκρατικών μέσων κ.λ.π. Τώρα, κατά την λογική… και την προτίμηση όλων των Συριζαίων, τα χτυπήματα και οι επιθέσεις με globs κατά διαδηλωτών και η χρήση αερίων δικαιολογούνται!, είναι απαλά, πιο ήπια… Απολαύομε όλοι και χαιρόμαστε για την δημοκρατική εξήγηση!

Με εκτίμηση
Λάζαρος Γ. Νικηφορίδης

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 10 Μαρτίου 2016, αρ. φύλλου 826

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ