1.5.21

Κεφαλλογιάννης-Τζηκαλάγιας: «Άλματα»


Ζήσης Τζηκαλάγιας: «Άλματα σε όλες τις μεταφορές. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρεί ως στρατηγικό σχεδιασμό την σιδηροδρομική σύνδεση με την Αλβανία. Ανεξαρτήτως της τελικής διαδρομής είναι απολύτως διασφαλισμένο πως το τραίνο "θα σφυρίξει" στην Καστοριά διαψεύδοντας τους εκπροσώπους του ΣυΡιζΑ που τον τελευταίο καιρό συνεχίζουν να προσπαθούν να παραπλανήσουν αν και μας είχαν εκτός σχεδιασμού».

* * *
Κινηματογραφικό στιγμιότυπο του 1902 (η κατασκευή του ξεκίνησε το 1898) από το εναέριο τραίνο Σβέμπεμπαν (Schwebebahn) στο Βούπερταλ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, που λειτουργεί μέχρι σήμερα.

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/5/21

    Δηλαδή, το βίντεο είναι 10 χρόνια πριν την Απελευθέρωση της Καστοριάς!!!
    Εδώ, τα τραίνα δε σφυρίζουν, κάνουν: "θα, θα, θα, θα, θα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/21

    Μ αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς.... Μάστορα πιάσε ένα καρφάκι θα πω κι άλλα ανέκδοτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/21

    Νιγρίτα και έναν καιρό ανέβασαν στο συγκεκριμένο τραίνο έναν ελέφαντα τσίρκου για να κάνουν διαφήμιση το τσίρκο. O ελέφαντας φοβήθηκε και σε πανικό εσπάσε την πόρτα τη καμπίνας, έκανε ένα μεγαλο άλμα και επεσε στο ποτάμι.
    Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε στο μυαλό το περιστατικό σε σχέση με την είδηση. Μάλλον το υποσυνειδητο συνέδεσε τα άλματα, το τραινο, το τσίρκο με τους εν λόγω ελέφαντες.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/21

    Μάλλον το υποσυνείδητο σου συνδύασε το βίντεο με το τσίρκο για το τραίνο που παρουσιάζουν μερικά αυτόχθονα παχύδερμα που μιλάνε όλη την ημέρα για μεγάλα άλματα. Στις επόμενες εκλογές θα πάθουν το ίδιο που έπαθε ο φουκαράς ο ελέφαντας στο Βούπερταλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/21

    Και η [....] κάνει άλματα παρκάροντας παράνομα επί της οδού Χλόης Φαντάζομαι το δικαίωμα στην παρανομία της το δίδει η θέση της στο γραφείο στην [....]. Την επόμενη φορά θα δημοσιεύσω φωτό του σούπερ παράνομου παρκαρίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/5/21

    Νούμερα..μας τα έχετε κάνει μπαλόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ