7.7.21

Δήμος Καστοριάς: ενώπιον

 

Η ΟΔΟΣ δεν καταχωρεί την απάντηση του δημάρχου Καστοριάς και του συνδυασμού του στην ανακοίνωση της κ. Κατερίνας Σπύρου, καθ’ όσον δεν την παρέλαβε ποτέ. "Τυχεροί" αυτοί που θα την δημοσιεύσουν, αφού το περιεχόμενό της αποτυπώνει το χαμηλό επίπεδο που κυριαρχεί και ευτελίζει τον δημόσιο λόγο της Καστοριάς.

Πάντως για πρώτη φορά στην δημοτική ιστορία της Καστοριάς, δήμαρχος Καστοριάς, και συγκεκριμένα ο Ιωάννης Κορεντσίδης που έχει προσλάβει για σύμβουλό του δημοσιογράφο, αντιδημοκρατικά αποκλείει τοπική εφημερίδα (απέκλεισε την ΟΔΟ εδώ και μήνες) από την αποστολή δελτίων τύπου και εν γένει από την ενημέρωση. Νομίζουν ίσως ότι έτσι θα ελέγξουν την ενημέρωση ή θα τιμωρήσουν την κριτική. 

Κατά τα άλλα, στο όνομα της Δημοκρατίας, ακόμη και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς κ. Κίμων Μηταλίδης, που εκπροσωπεί τον κατ' εξοχή δημοτικό θεσμό για την ανταλλαγή και σύγκρουση των απόψεων, όπως και οι άλλοι, σιωπούν. 

Παράλληλα από μήνες τώρα, έχουν αμοληθεί ανώνυμοι υβριστές, όλοι υποστηρικτές του κ. Κορεντσίδη. 

Η δημόσια ζωή της Καστοριάς βιώνει την πιο μελανή ιστορία της. Και ο βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγας, απευθύνει στον δήμαρχο συγχαρητήρια για τον «φιλελευθερισμό» του!

ΟΔΟΣ


* * *


Κατερίνα Σπύρου:

«Απάντηση στο απαράδεκτο δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής "Ώρα για δουλειά"»


Κύριε δήμαρχε, κύριοι συνάδελφοι του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, με αφορμή το δελτίο τύπου το οποίο εκδώσατε ως απάντηση στην κριτική που σας άσκησα ως αντιπολίτευση για τον Τουριστικό σχεδιασμό του δήμου μας, σας ενημερώνω πως ξεπεράσατε τα όρια της γελοιοποίησης του θεσμού τον οποίο υπηρετείτε.

Σας καλώ σε τάξη, να αναλογιστείτε ότι όταν απαντάτε από την θέση σας ως δημοτική αρχή και ως δήμαρχος θα πρέπει να δείχνετε τον πρέποντα σεβασμό πρώτα στον θεσμό, έπειτα στους δημότες οι οποίοι είναι οι κύριοι αποδέκτες των μηνυμάτων σας, και τέλος στο πρόσωπο μου (εκφράζοντας την μείζον αντιπολίτευση) και ταυτόχρονα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πολιτών το οποίο μας στήριξε στις εκλογές.

Η ανικανότητα διοίκησης του δήμου σε πάρα πολλούς τομείς είναι φανερή και δεν θα την κρύψουμε, διότι δεν θέλουμε να είμαστε «συνένοχοι στο έγκλημα το οποίο διαπράττετε» στον δήμο Καστοριάς. Πρέπει να καταλάβετε ότι η δική μας θέση είναι να σας ελέγχουμε, να σας συμβουλεύουμε αλλά και να ψηφίζουμε ή να καταψηφίζουμε το σχέδιο σας με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου. Η δική σας θέση είναι να διοικείτε, να αγωνίζεστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς, να διαφυλάσσετε την δημοτική περιουσία με σύνεση και διαφάνεια, να μας ενημερώνετε για τον στρατηγικό σας σχεδιασμό, να απαντάτε στις ερωτήσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο όταν σας το ζητάμε, να τοποθετήστε επί του θέματος και μόνο δημόσια σε θέματα που απασχολούν τον Δήμο, να σέβεστε τον θεσμό του δημοτικού συμβουλίου, να σέβεστε την αντιπολίτευση και την κοινωνία η οποία σας στήριξε. Όταν δε απαντάτε μέσα από δελτία τύπου θα πρέπει να απαντάτε με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει για την δική σας δημοτική αρχή. Από την αρχή της θητείας σας «πουλάτε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες», έχοντας στο πλευρό σαςκάποιους φίλους σας «δημοσιογράφους» να σας κάνουν λίφτινγκ και μπότοξ για να βγείτε όμορφοι. Δυστυχώς για αυτούς η πτώση τους είναι δεδομένη μαζί με την δική σας.

Δεν μας απαντήσατε σε τίποτα από αυτά για τα οποία σας κατηγορούμε αλλά υπεκφεύγετε για άλλη μια φορά μέσα από ύβρεις και ανάρμοστα αστεία που μιλούν για «ήλιο και φραπέδες». Αυτό για μια δημοτική αρχή σημαίνει πάτος!!! Από τον οποίο δεν βλέπω να βγαίνετε εύκολα. Αναφέρεστε στην ομάδα μου και στις καλοκαιρινές διακοπές που θα πάω με την οικογένεια μου, που δεν αφορούν κανέναν γιατί απλά δεν είμαι εγώ αυτή που πληρώνεται με τον παχυλό μισθό του Δημάρχου. Σας προκαλώ δε να δημοσιεύσετε τις απουσίες μου και τις δικές σας κύριε δήμαρχε από τα δημοτικά συμβούλια. 

Δεν σας χρωστώ όμως καμία απάντηση για το πως περνάω τον προσωπικό μου χρόνο. Ντροπή σας! Δεν σας επιτρέπω και σας προειδοποιώ ότι αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη, γιατί στο κάτω κάτω λόγω της ιδιότητας σας η δική σας ζωή «πουλάει περισσότερο»! Αφήστε λοιπόν τις δικές μου διακοπές και φροντίστε να μην γυμνάζεστε τα πρωϊνά εν ώρα εργασίας σε γυμναστήρια παρουσία πολιτών διότι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και γενικότερα φροντίστε να είστε αξιοπρεπής όπως πρέπει να είναι ο πρώτος πολίτης του δήμου.

Όσο για τις προτάσεις που συνεχώς ζητάτε αρκεί να συνεχίσετε να μελετάτε το προεκλογικό μας πρόγραμμα, όπως ήδη κάνετε, και θα βρείτε πολλές εκεί. Πάντως όταν θα αναλάβουμε εμείς το τιμόνι του δήμου, σίγουρα δεν θα περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για να διοικήσουμε, διότι φροντίζουμε ήδη προεκλογικά να έχουμε στρατηγικό σχεδιασμό, σε αντίθεση με εσάς που ούτε προεκλογικά ούτε μετεκλογικά έχετε κάποιο πρόγραμμα και αφήνετε την Καστοριά να «πουλάει από μόνη της»!

Υ.Γ Κύριε δήμαρχε σας αναφέρουμε την σοφή παροιμία που λέει: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται...». Έτσι για να την γνωρίζετε!


Με τιμή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη "Ενέργεια για τον δήμο Καστοριάς"
Αικατερίνη Σπύρου 



* * *

Είχε προηγηθεί προχθές η εξής ανακοίνωση της κ. Σπύρου:

Κυρίες και κύριοι, με αφορμή τις τελευταίες εξαγγελίες από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ρήμο Αθανάσιο, αλλά και τις ενέργειες που γίνανε από την πλευρά της δημοτικής αρχής να προβάλουν τουριστικά την πόλη μας πανελλαδικά, είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε την αγανάκτηση μας για ακόμη μία φορά δηλώνοντας πως όχι μόνο ο τουριστικός σχεδιασμός είναι μηδενικός αλλά είναι και καταστροφικός για τον τόπο μας.

Συγκεκριμένα, η αντιδημαρχία τουρισμού τις τελευταίες ημέρες κάλεσε δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα, τους οποίους αφού φιλοξένησε, τους ενημέρωσε και τους ξενάγησε στην πόλη μας δίνοντας τους το πράσινο φως να μας «διαφημίσουν». Έτσι έγραψαν άρθρα τα οποία αναφέρονται σε ηλεκτρικά τρενάκια τα οποία μεταφέρουν τους πολίτες, σε καραβάκια που τους ταξιδεύουν στην λίμνη μας και άλλα πολλά, τα οποία είναι στην πρόθεση τους να λειτουργήσουν ίσως, αν και όταν, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον αντιδήμαρχο για δεύτερη φορά αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ο ίδιος μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ προσκάλεσε τους τουρίστες να έρθουν στην πόλη μας και να απολαύσουν διαδρομές με το ανύπαρκτο καραβάκι στην λίμνη. Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι διοικούν τον δήμο με ψέματα και όχι μόνο.

Το σημαντικότερο όμως ατόπημα στο οποίο υπέπεσαν είναι ότι διάλεξαν να «διαφημίσουν» την πόλη εξευτελίζοντας την γούνα, η οποία αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν του τόπου μας, το οποίο όλα αυτά τα χρόνια καθιστά αδιαμφισβήτητα την Καστοριά γνωστή σε όλον τον κόσμο. Φαίνεται επίσης, σύμφωνα με τα λεγόμενα των άρθρων, ότι η δημοτική αρχή του Γιάννη Κορεντζίδη επέλεξε έναν τουριστικό σχεδιασμό δίχως γούνα, αφού γίνεται αναφορά μόνο στην βυζαντινή κληρονομιά, τον οινικό τουρισμό και την γαστρονομία. Τέλος, γίνονται αναφορές για κατάρρευση της βιομηχανίας της γούνας αλλά και για επιχειρηματίες οι οποίοι αφήνουν τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις τους και επενδύουν σε άλλες οι οποίες αφορούν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό, ενώ άλλο άρθρο έχει ως τίτλο «Καστοριά – καλοκαίρι χωρίς γούνα».

Είναι ξεκάθαρο πως ο δήμαρχος Γιάννης Κορεντζίδης – πρώην γουνοποιός και πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών "Προφήτης Ηλίας", στην κρίση που περνάει ο κλάδος της γούνας δίνει την χαριστική βολή, υποτιμώντας τόσο το προϊόν όσο και τους επιχειρηματίες γουνοποιούς, βυρσοδέψες, και εκτροφείς γουνοφόρων ζώων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και επενδύουν εκατομμύρια ευρώ.

Μιλούν εδώ και δύο χρόνια για ισχυρό brand name, το οποίο προφανώς δεν γνωρίζουν τί σημαίνει αφού δεν έχουν γίνει ούτε τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Πχ, ακόμη δεν υπάρχει επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου μας στην οποία μπορούν να ανατρέξουν οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες και τουριστικοί πράκτορες. Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (στην οποία ο δήμαρχος μας είναι και αντιπρόεδρος) http://www.visitwestmacedonia.gr/category/θρησκεία, δεν αναφέρονται οι βυζαντινοί και μεταβυζαντινοί ναοί της Καστοριάς οι οποίοι αποτελούν μια τεράστια πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά (ούτε καν η Κουμπελίδικη η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της πόλης μας), τα μουσεία μας, το σπήλαιο κα. [σ.σ. σχετικά: ΟΔΟΣ: Ούτε μία λέξη]. Αξίζει να αναφέρουμε πως, ως αντιπρόεδρος ο δήμαρχος μας δεν έκανε καμία κίνηση σύμφωνα με το tornosnews, το οποίο αναφέρεται σε αδυναμία ενεργοποίησης του ΕΣΠΑ και της ολοκλήρωσης πρόσληψης αναδόχου υλοποίησης της δράσης «Υπηρεσίες συμβούλου τεχνικής υποστήριξης τμήματος τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την προετοιμασία και υλοποίηση δράσεων τουριστικής ανάπτυξης» από την Τεχνική βοήθεια του ΠΕΠ ΔΥΜ, το οποίο οδήγησε σε αναστολή υλοποίησης των βασικών αξόνων του συνολικού τουριστικού σχεδιασμού.

Τέλος, ποτέ δεν δώσανε λόγο για την αποτυχημένη τους παρουσία στην έκθεση philoxenia στην Θεσσαλονίκη το 2019, αφού έλαβαν μέρος με ένα άδειο περίπτερο, χωρίς φυλλάδια και διαφημιστικά, χωρίς προβολή και φυσικά χωρίς ελπίδα, όπως και ποτέ δεν μας εξήγησαν τί πήγε στραβά με το πρόγραμμα "Βυζαντινή οικουμένη". Άραγε αυτό αξίζει στην Καστοριά μας; Μια πόλη στην οποία ζει το Βυζάντιο, έχει μοναδικά προϊόντα, έχει απαράμιλλη ομορφιά! Πού είναι η εξωστρέφεια που κάνανε σημαία προεκλογικά και οι συναντήσεις με κινέζους επενδυτές και «σοβαρούς παίχτες τους τουρισμού»; Όλα γίνανε άνεμος αφού έπειτα από 2 χρόνια προσπαθούν ακόμη να δικτυωθούν στο εσωτερικό χωρίς καμία ελπίδα. Άλλωστε σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου «η Καστοριά πουλάει από μόνη της».

Δυστυχώς η ανικανότητα διοίκησης του δήμου και στο κομμάτι του τουρισμού είναι ολοφάνερη, ενώ χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ την πόλης «ευλογούν τα γένια τους» διαρκώς για δήθεν πετυχημένες κινήσεις οι οποίες έχουν αποτέλεσμα. Ζητούμε για ακόμη μια φορά να αναλογιστούν την βαρύτητα της θέσης τους, να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να σταματήσουν να σπαταλούν τα χρήματα του Δήμου σε καταστροφικές τακτικές. Η Καστοριά αξίζει πολλά περισσότερα!

Με τιμή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη "Ενέργεια για τον δήμο Καστοριάς"
Αικατερίνη Σπύρου 



115 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/21

    Καληνύχτα Καστοριά, καληνύχτα καστοριανοί όπου κι αν είστε.
    Ίσως μπορέσετε κάποτε να βγείτε από το Σπήλαιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/21

    Η ανακοίνωση των ώρα για Δουλειά ήταν μέτρια...
    Η απάντηση της ενέργειας ήταν κλάσεις ανώτερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/21

    Ευτυχώς υπάρχει η Δημοκρατική Οδός και διαβάζουμε και την ανακοίνωση της Αντιπολίτευσης που πραγματικά τους τσάκισε.... Φτάνει να την κοινοποιησουμε όλοι στο FB.... Τα υπόλοιπα Φασιστικα blogs στις τρύπες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/21

    Ο Γιάννης πηγαίνει τα πρωϊνά στο γυμναστήριο... Μόνο την πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου πήγε 7:00 στο Σκαπερδειο γιατί είχε ραντεβού με τη διακοσμήτρια, κουρτίνες βαψίματα χάλια γραφείο καρέκλες πίνακες κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Μα τι τα θέλει αφού τελειώνει σε λίγο.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/21

      Ενώ το γυμναστήριο, σου λέει θα πάω για σεζόν σε νησί να είμαι σε καλή κατάσταση.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/7/21

    Όλοι οι "Νεοδημοκράτες" μαζεύτηκαν την αυγή με τη δροσιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος7/7/21

    Πιο χαμηλό επίπεδο δε θα μπορούσε να γράψει κανείς, σε ανακοίνωση του Δήμου Καστοριάς. Απίστευτες [....]. Η εκτροπή του Δήμου δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/7/21

    Κατερίνα Σπύρου: «Δεν σας χρωστώ όμως καμία απάντηση για το πως περνάω τον προσωπικό μου χρόνο. Ντροπή σας! Δεν σας επιτρέπω και σας προειδοποιώ ότι αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη, γιατί στο κάτω κάτω λόγω της ιδιότητας σας η δική σας ζωή «πουλάει περισσότερο»! Αφήστε λοιπόν τις δικές μου διακοπές και φροντίστε να μην γυμνάζεστε τα πρωϊνά εν ώρα εργασίας σε γυμναστήρια παρουσία πολιτών διότι εκτίθεστε ανεπανόρθωτα και γενικότερα φροντίστε να είστε αξιοπρεπής όπως πρέπει να είναι ο πρώτος πολίτης του δήμου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      "αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη"
      Με μια και μόνο φράση ξεφτίλισε & αποδόμησε τον θεσμό του "πρώτου πολίτη".
      Ας πρόσεχε γιατί όπως λέει και ο λαός "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για θηλιές"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/21

      Άλλο θηλιές κι άλλο θηλές [....]

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/7/21

    Τι ζούμε;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Παρατράγουδα Αννίτα. Τι φτανς; χαρτιά πειζ; μου κανε στο πάτωμα χαραγματιες με τα ηχεία. Μου λεγε ψεματα πως πήγαινε σε ιερατικη σχολή.

      Διαγραφή
  11. Πολίτης Καστοριάς7/7/21

    Παραιτηθειτε κύριε Κορεντσιδη, αν φυσικά σας έχει απομείνει "φιλότιμο", αν δεν καταλαβαίνετε τη λέξη μην ζητήσετε την ερμηνεία της στους ειδικούς-συμβούλους-δημοσιογράφους που έχετε προσλάβει και τους πληρώνουμε εμείς, βγείτε μόνος σας έξω και ρωτήστε τους πολίτες της Καστοριάς. Αν έχετε τα κότσια βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Η πιο αδιάφορη - προκλητική - θρασυτατη Σκαπερδειος αρχή χωρίς ίχνος σεβασμού στους Δημότες. 35 χρονών είμαι, τέτοιο πράγμα πρώτη φορά.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/21

      Άλλο φιλότιμο κι άλλο θράσος και πρόκληση κύριε Πολίτη. 2 χρόνια πέρασαν κι ακόμη φταίνε οι προηγούμενοι εκ των οποίων 3 προηγούμενους έχει Αντιδήμαρχους 1 Ειδικό Συνεργάτη κι 1 Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής.... Όχι άλλο κάρβουνο σταματήσετε το κάρβουνο...

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/7/21

    Κατερίνα Σπύρου βγάλε τα προσωπικά τους στη φόρα μήπως κι αλλάξουν πόλη ή και χώρα και ησυχάσουμε από δαύτες και δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Στην Καστοριά είναι γνωστά... Αν μιλήσει η Κατερίνα θα μάθουν τα χαίρια του και στα 44 Χωριά....

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/7/21

    Φευ! Γκρινιάζουν όλοι για την παρούσα δημοτική αρχή σαν να έλειπαν την ημέρα των εκλογών και κάποιοι άλλοι τους φύτεψαν με το 46,96% που πήραν. Μα τι λέω, όντως λείπανε, 40.597 οι εγγεγραμμένοι, 36,92% η συμμετοχή ήτοι 14.988 σήκωσαν το κουφάρι τους να πουν την άποψή τους. Κάτσε ρε συ, θα πει κάποιος, σιγά μην είμαστε τόσοι, τόσοι ήταν με την απογραφή του 2011, κάτσε να δούμε στην φετινή πόσοι είμαστε πραγματικά. Λες και αυτό θα εξηγήσει το τεράστιο ποσοστό αποχής ούτως ή άλλως.

    Κοιτάξτε να δείτε λίγο «αγανακτισμένοι» αγαπητοί συν-σχολιαστές του blog της ΟΔΟΣ, κανείς, μα κανείς δεν σας δίνει σημασία γιατί πολύ απλά είστε μειοψηφία και αν δεν θέλετε να λογίζεστε ως τέτοιοι καλά θα κάνετε στην επόμενή σας ευκαιρία να πράξετε τα δέοντα και μέχρι τότε να συμπαρασύρετε μαζί σας και όλους τους υπόλοιπους που ενστερνίζονται τις απόψεις σας για την κατάντια αυτού του τόπου η οποία έχει ονοματεπώνυμα. Από την στιγμή που το 39,62% του Δήμου Καστοριάς θεωρείται η πλειοψηφία δια της αποχής σας είστε συνυπεύθυνοι για την κατάσταση. Αν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει αυτός ο τόπος σε έμψυχο δυναμικό είναι η ομάδα του νυν δημάρχου, της νυν μείζον αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων παρατρεχάμενων τότε κάποιος να κλείσει και το φως φεύγοντας. Διαβάζω τα άρθρα και τα σχόλια της ΟΔΟΣ και αναρωτιέμαι, γιατί κρύβονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι από το να αναλάβουν ουσιαστικές δράσεις μιας και φαίνονται να ενδιαφέρονται τόσο και σίγουρα δεν τους λείπει η Παιδεία και ο Πολιτισμός; Μήπως επειδή όλα αυτά είναι εντελώς επιφανειακά; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

    Να λείπουν τα κλασσικά ότι και οι άλλοι υποψήφιοι τα ίδια πάνω κάτω ήταν, όχι, καμία σχέση και το ξέρατε το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών όταν αφήνατε ανεξέλεγκτους τους νεόπτωχους μεγαλογουναράδες που κατέστρεψαν τον τόπο να εκλέξουν τον αχυράνθρωπό τους. Τι περιμένατε δηλαδή; Ότι θα κρατούσαν έστω τα προσχήματα; Ποιοι ακριβώς; Δεν είχατε ιδέα μήπως για ποιους μιλάμε;

    Σίγουρα καμία Σπύρου, κανένας Πετκανάς, κανένας Ταμήλιας και κανένας Τίγκας δεν θα έσωζαν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος αλλά όταν οι 8/10 περιμένουν να μάθουν προεκλογικά ποιος έχει το άτυπο (πλέον) χρίσμα από την γαλάζια παράταξη για να αποφασίσουν τι θα ρίξουν στην κάλπη, ή προσπαθούν να σφυγμομετρήσουν την «πιάτσα» για να μην βρεθούν με τους ηττημένους και κοπούν τα κονέ, δεν πείθετε κανένας για το τάχα ενδιαφέρον, την αγωνία και την αγανάκτηση που εκτοξεύεται καθημερινώς. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με όλους τους υπόλοιπους αλλά και πάλι, σαρξ εκ της σαρκός κύριοι μην αυταπατάστε.

    Από την στιγμή που ο Καστοριανός πολίτης δεν αναζητά εναλλακτική στα προβλήματά του, επιμένει να αναζητά λύση με τις ίδιες αποτυχημένες πολιτικές επιλογές και θεωρεί την δύστυχη αυτή λιμνούπολη στην γωνιά αυτής της χώρας κάστρο του οικονομικού και πολιτικού φιλελευθερισμού αναπολώντας περασμένα μεγαλεία και κήπους κρεμαστούς θαυμάζοντας ξεπεσμένες τοπικές δήθεν περσόνες του χθες στα κοινωνικά δίκτυα να φιγουράρουν το δήθεν καημό τους για τον τόπο δεν φταίει κανένας Κορεντσίδης, ότι και να κάνει και πάρτε το χαμπάρι. Αυτοί που το πήραν χαμπάρι νωρίς εγκατέλειψαν αυτόν τον τόπο εδώ και πολύ καιρό, αλλά όταν φώναζαν εσείς γελούσατε. Σταματήστε λοιπόν την κλάψα γιατί μόλις πιάσετε και εσείς το κουτάλι τα ξεχνάτε όλα, το έχουμε ξαναδεί το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Σπύρο εσύ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/21

      "Καλές διακοπές και προσοχή από τον ήλιο και τους φραπέδες"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/21

      Τι μπλα μπλα κατεβατό είναι αυτό; πες τι θες; με δωσαν 20ρικο να γράψω αυτά ή είμαι ειδικός σύμβουλος κ θα κάνω τα πάντα για το μηνιάτικο; κάνεις μπαμ από μακρυά κ τώρα τράβα γωνία να δεις αν ερχόμαστε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/21

      Το ευχάριστο είναι πως οι Ώρα για Κωλοτούμπες διαβάζουν Οδό... Το δυσάρεστο είναι πως δεν ψιχαλίζει...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/7/21

      Εξαφανίστηκαν οι ανώνυμοι υβριστές, και εμφανίστηκαν τα ανώνυμα τρολς των 20 ευρώ!
      Κάτι είναι κι αυτό!
      Εύγε εκεί στο [....] και καλούς φραπέδες.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος7/7/21

      Δυστυχώς με τις απαντήσεις στο παραπάνω αντιλαμβάνομαι ότι τελικά όντως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για αυτόν τον τόπο. Οπαδικές συμπεριφορές και μηδενική αυτοκριτική, κατά τα άλλα μας φταίνε οι σημερινοί. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους όσους νομίζουν ότι τα παραπάνω είναι τρολάρισμα ή εντεταλμένη υπηρεσία. Αν δεν θέλουν κάποιοι να δουν την αλήθεια κατάματα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί κανείς για αυτόν τον τόπο, συνεχίστε ελεύθερα, απλώς με επιβεβαιώνετε.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος7/7/21

    Η Σπύρου έγραψε Ιστορία με την απάντηση της. Μπούμερανγκ του γύρισε του Κορεντσίδη τα προσωπικά. Ειρήνη υμίν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/7/21

    "Αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη"
    "Αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη"
    "Αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη"
    "Αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη"
    "Αν ασχοληθώ εγώ με την προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε πόλη"
    Δε χορταίνω να το διαβάζω. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/7/21

      Μπράβο γιατί; Στο survivor νομίζει ότι βρίσκεται η κυρία; Αν αυτή είναι η εκλογή καληνύχτα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/7/21

      Ξέρεις τι είναι να έχεις συμβούλους 1700€/μήνα ολόκληρο επιτελείο και να σε κατατροπώνει η Κατερίνα με 13 λέξεις....;;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/7/21

      Ο άλλος νομίζει πως είναι στο Survivor και πηγαίνει κάθε πρωί γυμναστήριο... Κι αυτή η Ελευθερία Ελευθερίου η Κυπρια η μαυρισμένη από το Survivor τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...;;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/7/21

      Ο Κορεντσίδης ξεκίνησε με τα προσωπικά! Κοτζάμ [....]

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος7/7/21

      Σςςςςςςς μην ενοχλείτε τον δήμαρχο, γυμνάζεται.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/7/21

      Και η κυρία πρέπει να κατεβεί στο επίιπεδό του; Τότε ποιά είναι η διαφορά;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος8/7/21

      Οι διαφορές είναι πολλές.... Σπουδές, τρόπος ζωής....

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος8/7/21

      Η συμπεριφορά της όμως δεν είναι διαφορετική από αυτή του Γιάνη. Πολύ κατινισμός ρε παιδιά.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος8/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος8/7/21

      Φυσικά και είναι διαφορετική η συμπεριφορά της!!! Έχει σοβαρότητα πάνω από όλα!!!!
      Και αντέδρασε / ανταπάντησε έτσι, επειδή ένας δήμαρχος, έβγαλε Δελτίο Τύπου λες και βρίσκεται σε κομμωτήριο!!!!

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος8/7/21

      Η διαφορά είναι πως δεν πληρώνεται από τους φόρους μας, και κριτική κάνει στον Γιάνη. Ο Γιάνης κάνει κριτική στους πάντες. Κι αν δεν κάνω λάθος απάντηση έγραψε η γυναίκα στην απρόκλητη προσωπική επίθεση των Ώρα για Επίθεση!!!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος7/7/21

    Βγήκαν τα φερεφωνα-παπαγαλάκια για να ρίξουν κ πάλι τις ευθύνες στους πολίτες. Μπράβο στην Κατερίνα Σπύρου. Παραιτησου Κορεντσιδη κ πάρε κ τους ειδικούς μαζί σου. Φτου ξελεφτερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτονόητη επισήμανση:

    Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι σε καμμιά απολύτως περίπτωση δεν συμφωνεί απαραίτητα ούτε με την φρασεολογία, ούτε με την βασιμότητα πραγματικών ισχυρισμών που περιλαμβάνουν τα σχόλια που δημοσιεύονται.

    Καλεί τους αναγνώστες σε επιφυλακτική ανάγνωσή τους και για έλεγχο των σχολίων που δεν πρέπει να εκλαμβάνονται όλα ως αληθή.

    Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/7/21

    “δε δικαιούστε διά να ομιλείτε” είπε ο Νεοδημοκράτης (λέμε τώρα) Πρόεδρος [....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/21

      Δημοκρατικά πράγματα. Βόρεια Κορέα....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/21

      Λίγα τα λόγια σου για τον σύντροφο Κιμ.....εδώ έχουμε τους ντεκαφεινέ Κιμ Γιάν Τόσκ και άλλες εκδοχές....

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος8/7/21

    Κορεντσίδης: "Ευχόμαστε, της Τουρίστριας Σπύρου, καλές διακοπές και προσοχή από τον ήλιο και τους φραπέδες…"!
    Είναι λόγια αυτά, ενός Δημάρχου, προς την Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/21

      Είδες φωτογραφία με το μπικίνι που της έβαλε ο ευλογημένος;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/7/21

      Λάτρης του ωραίου...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  23. Η ΟΔΟΣ παρακαλεί τους σχολιαστές να συγκρατούν τα σχόλιά τους, να τοποθετούνται επί της ουσίας των αναρτήσεων, να αποφεύγονται προσωπικά σχόλια και προσβολές ακόμη και σε ανώνυμους σχολιαστές και να είναι πιο κόσμιοι στις εκφράσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος9/7/21

    Βρισκει και τα κάνει. Σε [....] δεν απαντάς με κατινισμούς του Survivor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος9/7/21

    Τούς [....] τους γελοιοποιείς με έξυπνο σαρκασμό, κάτι που σίγουρα δεν κατέχει η κυρία Σπύρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος9/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος9/7/21

    Συμφωνώ, ούτε η Σπύρου κράτησε επίπεδο γιατί μάλλον δεν έχει. Φαίνεται η φτωχή επιλογή ψήφου των καστοριανών αντικατοπτρίζεται και στην αντιπολίτευση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/21

      Πάντως η Σπύρου είναι πολύ πιο σοβαρή πολιτικά από τον Κορεντσίδη. Αποδείχθηκε εδώ και δύο χρόνια. Μη ξεχνάμε, ότι παρά λίγο θα εκλεγόταν αυτή Δήμαρχος. Και αυτό είναι που φυσάει τόσα χρόνια και δε κρυώνει ο Κορεντσίδης. Με γαλάζιους Θεούς και μαύρους Δαίμονες, και με ένα τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας, κόμματος, ΜΜΕ, ρυθμισμένων γουνοποιών, χρήματα, αρώματα και [....] έχασε από μία άγνωστη έως τότε γυναίκα.
      Χμ! .... Ούτε στο χειρότερο εχθρό σου τέτοια εμπειρία!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/21

      Ούτε τον Γιάννη ήξερε ο κόσμος, γι αυτό και τον ψήφισε πατώντας την μπανανοφλουδα... Τώρα τον γνώρισε, τον άκουσε, τον έμαθε...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/7/21

      Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να ξεπεράσεις τους άχρηστους. Τώρα αν η Σπύρου είναι η άλλη εκλογή για την πόλη τότε σταματήστε την Γή να κατεβώ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/7/21

      Αυτό ακριβώς.Κανένας αξιόλογος στην πόλη δεν ασχολείται με την πολιτική έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα μας....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/7/21

      Ο Πρόεδρος FB είναι πολύ αξιόλογος, άριστος γνώστης Οικονομικών, των νόμων και της Ελληνικής γλώσσας!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος10/7/21

      Και της Δημοκρατίας [....]!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/7/21

      Ο Πρόεδρος είναι γνώστης και λάτρης της Δημοκρατίας... Δεν επιτρέπω διακοπας, δεν έχετε τον λόγο...

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος10/7/21

    Με αφορμή το Δελτίο Τύπου του Δήμου Καστοριάς για την:

    Επίλυση χρόνιων και ζημιογόνων προβλημάτων από τη δημοτική αρχή σε όλες τις δομές του Δήμου Καστοριάς

    που αφορά, όπως είδατε στην ανέλκυση του πλοίου «Ολυμπία» (κόστους 12.896 €) για επιθεώρηση, ώστε να αποκτήσει άδεια πλεύσης και μετά να προγραμματιστούν τακτικά δρομολόγια, να ξεκινήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/21

      12.896 € για να σηκώσει ο γερανός για 2 ώρες το καράβι στον αέρα... Ωρε που πάμε...;;

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος10/7/21

    12.896 ευρώ μόνο για την ανέλκυση. Πόσα μεροκάματα χρειάστηκε ο γερανός και για πόσο...;;;!!!!
    Πόσες μέρες δούλευε δηλαδή.....
    αα ρεεε σύντροφο Κιμ που θέλετε να κόβει τα άκρα πρώτα με αυτές τις αμοιβές που υπογράφετε και τα κουφάρια σας στο ενυδρείο για ψαροτροφή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/21

      Επί 7ετιας η Μομα και ο Στρατός θα έκαναν ανέλκυση τζάμπα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/21

      Στο χωριό μου, εγώ πληρώνω τον γερανό 150 € την ώρα.

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος10/7/21

    Σας πέφτει λίγος ο Κορεντσιδης μετά από τα κορμιά που είχαμε τόσα χρόνια για δημάρχους. . Αλλά και η Σπύρου, αν είχε ικανότητες, θα τις είχε δείξει έως τώρα, δε θα ασχολούνταν μόνο με τους παιδικούς σταθμούς και το λατομείο. Να είμαστε λίγο ρεαλιστές και να έχουμε υπομονή να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο. Αλλά δυστυχώς, είμαστε σαν πόλη απαισιόδοξοι και αντίθετοι σε όλα.... Από ένα έναν νέο, ασυνταχτο σε πολιτικές γραμμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/21

      Είναι σαν να λες πως ο Μητσοτάκης ασχολείται με τον Αντιπολίτευση που του κάνει ο Τσιπρας και τον κατηγορεί πως δεν του κάνει καλή Αντιπολίτευση.... Θα μου πεις ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος από Τσιπρα Σαμαρά Παπανδρέου και Καραμανλή.. Θα πω ναι ο Μητσοτάκης είναι χειρότερος κι ας προσπαθεί ο ΣΚΑΙ να μας πείσει...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/7/21

      Ασύνταχτος; Φίλε ασύνταχτος στην Ελλάδα δεν γίνεσαι ούτε σκουπιδιάρης.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/7/21

      Απόλυτα όχι. Καμμία υπομονή. Δύο χρόνια έχουν περάσει. Εάν δεν ήξερε τις λύσεις ή δεν μπορούσε τότε είπε ψέμματα. Όχι καμμία ανοχή και σε κανέναν και για τίποτα. Όλοι αυτοί είναι διαχειρισταί της δικής μας βούλησης και απέτυχαν όπως και οι προηγούμενοι και οι προηγούμενοι και οι προηγούμενοι....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος11/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος11/7/21

      Αυτοί είναι χειρότεροι όλων των προηγούμενων... Ώρα για Ψεματα και Ειρωνεία

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος11/7/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/7/21

    Το ότι διαγράφηκαν χρεη από Διαδυμα ΔΕΗ κτλ δε σου λέει κάτι εσένα? Μπατακωμενοι ειμασταν, περιμένεις θαύματα σε δύο χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/21

      Να τις έκανε τις ρυθμίσεις ο Νιονιος όσο ήταν Αντιδήμαρχος του Αγγελή...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/7/21

      Η ΝΔ διέγραψε τα χρέη στη ΔΙΑΔΥΜΑ. Ο Γιάνης διόρισε εκεί τον παιδικό του φίλο από τη Βόρεια Παραλία, να τα λέμε κι αυτά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/7/21

      Δηλαδή, από ρουσφέτια και δούλεμα καλά πάμε. Από δουλειά;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος12/7/21

      Αν τότε ήμασταν μπατακωμενοι όπως λες τώρα είμαστε στα σκατά μέχρι το στόμα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος12/7/21

      Ο Πέτρος με τον Γιάννη θα μπορούσαν να πάνε Μύκονο να δώσουν τα φώτα τους για το αποχετευτικο...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος11/7/21

    Πράγματι ο Γιάνης έχει καλύτερο κορμί από τους προηγούμενους καθώς γυμνάζεται καθημερινά ώρες Γραφείου. Ωστόσο ο καλός Δήμαρχος δεν κρίνεται από τη σωματική του διάπλαση αλλά από έργα και πράξεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/21

      Μάλλον το πρότυπό του θα είναι ο Schwarzenegger. Αλλά αυτός έγινε κυβερνήτης στην Καλιφόρνια επειδή παντρεύτηκε τίποτα λιγώτερο από μία Kennedy. Αγνοώ ποιά θα ήταν η ανάλογη υποψήφια στην Καστοριά.

      Διαγραφή
  35. Ανώνυμος12/7/21

    Η αντιπολίτευση έπρεπε νυχθημερόν να ξεσκονίζει όλες τις δαπάνες, όλες τις αναθέσεις, το κάθε έξοδο, από γομολάστιχα μέχρι γερανούς, πελαργούς και κουκουβάγιες..αλλά δεν....θα φάνε καλά κι αυτοί. Όπως θα εξαφανισθεί ο γιάνης του παραχρόνου έτσι θα εξαφανισθεί και η μαντάμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/21

      Θα έχει κανείς από αυτό το Συμβούλιο, το θράσος να ζητήσει ξανα σταυρό σε 2 χρόνια; Πόσο πια;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/21

      Αυτή τη δουλειά την περιμέναμε από τους Καθηγητάδες... Αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/7/21

      Επειδή τα 4 μύρια είναι αρκετά σοβαρό ποσό κι αν όλοι αυτοί πιστεύουν στην άμεση δημοκρατία, να βάλουν μία εφαρμογή στον ιστότοπο του δήμου όπου όποιος δημότης θέλει να μπαίνει να κάνει εγγραφή και να ψηφίζει ηλεκτρονικά ναί ή όχι σε τέτοια σοβαρά ζητήματα και επίσης να παρακολουθεί ζωντανά την όποια εξέλιξη.
      Τι πιό άμεσο, δημοκρατικό, ηθικό και φθηνό...;;!!

      Έρρωσθε οι φορολογούμενοι

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/7/21

      Μόνο ο Νιονιος και Πέτρος θα ξαναζητήσουν ψήφο, καθότι επαγγελματίες πολιτικοί. Οι υπόλοιποι μετά το στραπάτσο θα εξαφανιστούν.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος13/7/21

      Οι Καθηγητάδες κάνουν εικονική αντιπολίτευση. Αμέεε

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/7/21

      Θράσος ίσως έχει και ο Πρόεδρος...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/7/21

      Να δω τον Πρόεδρο με σορτσάκι στο Survivor κι άλλο τίποτα...

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος12/7/21

    Ειλικρινά θα ήθελα να άκουγα το σκεπτικό των ηλιθίων που τους ψήφισε όλους αυτούς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/21

      Οι ηλιθιοι δεν έχουν δική τους σκέψη απλά ακολουθούν Αντώνη και ΣΚΑΪ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/7/21

      Καλά ρε παιδιά υπάρχουν ακόμη καστοριανοί που βλέπουν τον Αντώνη; Εγώ είχα την εντύπωση ότι ο μοναδικός λόγος που υπάρχει το πρόγραμμα στην τηλεόραση είναι για να μην κοιμηθούν οι γιαγιάδες το απόγευμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/7/21

      Δεν υπάρχουν πλέον...

      Διαγραφή
  37. Ανώνυμος14/7/21

    Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν 3 ώρες ως… Survivors, με παρουσιαστή-εμψυχωτή τον πρώην παίκτη του γνωστού reality show, Στέλιο Κρητικό, ο οποίος οργώνει την Ελλάδα με το γιο του για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στον στίβο της μάχης με μια φουσκωτή πισίνα…
    21 Αυγούστου στο δασάκι της Μεσοποταμίας και 22 Αυγούστου στην Καστοριά.
    Και πολύ καλά κάνει, δηλαδή, αφού καταφέρνει να κλείσει παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, εξαργυρώνοντας τη φήμη που του έδωσε η εμπειρία του αυτή.
    Ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Πέτρος Δοκόπουλος, «πέρασε» από την Οικονομική επιτροπή τη δαπάνη 7000€ για να μπορέσουν να μυηθούν κάποιοι μικροί επίδοξοι Καστοριανοί survivors, στα σκληρά αγωνίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/21

      Κωτσο τον πιάσανε τον Κρητικό. Μπράβο στα σαινια Άρχοντες μας... 3 ώρες Σάββατο και 3 ώρες Κυριακή μόνο 7000€. Πολύ καλό Deal.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/7/21

      Δεν διαβάζουν όλοι οι αναγνώστες όλα τα άρθρα της Οδού... Οπότε καλά έκανε ο φίλος... Τίποτα κρυφό...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/7/21

      Ρε είσαστε καλά; Δεν υπάρχουν φράγκα για άλλα αναγκαία και σείς θα δώσετε 7 χιλιάρικα στις [....];!!
      Και το εγκρίνατε κιόλας; Εε ρεε [....] που σας περιμένει....τελικά δεν θα το γλυτώσετε [....] ολοταχώς εκεί θα καταλήξετε όλοι σας στον δήμο. Συμπολίτευση αντιπολίτευση...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/7/21

      Πες μας πόσα πήρες ρε φίλε και μας φλόμωσες με το μήνυμα. Να τζονταρουμε όλοι μαζί πέντε τάλιρα να στα δώσουμε και να ησυχάσουμε. Μας τα εχεις πρήξει με τα κατορθώματα αυτού του άχρηστου.

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος15/7/21

    Δήμος είναι ο Γιάνης και η Γιάννα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ