25.9.21

Επίσκεψη στην Αθήνα



Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου. Συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με τον οποίο συζήτησε για την πορεία ένταξης των έργων που έχει υποβάλλει ο δήμος Άργους Ορεστικού στο πρόγραμμα "Α. Τρίτσης", την κάλυψη των υπόλοιπων θέσεων καθαριότητας από την προκήρυξη 3Κ, καθώς και τη δυνατότητα χρήσης των λεωφορείων του δήμου από τους πολιτιστικούς, αθλητικούς και λοιπούς συλλόγους. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για τη διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων που σχετίζονται με την κατασκευή των μόνιμων εγκαταστάσεων για το 9ο Rally Greece Offroad που θα πραγματοποιηθεί το 2022 και πάλι στο Άργος Ορεστικό, αλλά και με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη για τη διερεύνηση της δυνατότητας χρηματοδότησης έργων του δήμου Άργους Ορεστικού μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο κ. Κεπαπτσόγλου επισκέφθηκε επιπλέον το Πράσινο Ταμείο για τη διευθέτηση της πληρωμής των δύο έργων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί και την υπογραφή σύμβασης για νέο έργο, καθώς επίσης το Ταμείο Εθνικής Άμυνας για τη συνολική διευθέτηση ενεργών και μη στρατοπέδων λόγω κλεισίματος του Κτηματολογίου το 2022.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/9/21

    1. "συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για ..... κατασκευή των μόνιμων εγκαταστάσεων για το 9ο Rally Greece Offroad"
    2. "επιπλέον επισκέφθηκε το Πράσινο Ταμείο"
    Στο Πράσινο Ταμείο γιατί πήγε; για να χρηματοδοτήσει το Πράσινο Rally;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ