7.10.21

Ερώτηση του ΣυΡιζΑ για την παρουσία στελεχών της ΝΔ στο Βίτσι



25 μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣυΡιζΑ  κατέθεσαν ερώτηση προς του πρωθυπουργό σχετικά με την παρουσία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Βίτσι.

Στο ερώτημα που κατέθεσαν στη Βουλή οι 25 βουλευτές, ερωτούν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «Εάν προτίθεται να διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια και να αποπέμψει τη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου, αποδοκιμάζοντας έτσι έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην εμφυλιοπολεμική γιορτή μίσους στο Βίτσι».

Το περιεχόμενο της ερώτησης, έχει ως εξής:

Θέμα: «Παρουσία βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και της διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη σε εμφυλιοπολεμικό επετειακό εορτασμό».

«Με την πράξη υπουργικού συμβουλίου 241 της 6ης Νοεμβρίου 1981 (ΦΕΚ 328, τχ Α, 23-11-1981) καταργήθηκαν «όλες οι “επετειακές εκδηλώσεις” του εμφυλίου» και κυρίως ο εορτασμός της 29ης-30ής Αυγούστου σε Γράμμο-Βίτσι που διεξαγόταν κάθε χρόνο σε όλη τη μετεμφυλιακή περίοδο και την περίοδο της Επταετίας. Σύμφωνα με την ίδια πράξη, δύναται μόνο να τελούνται «θρησκευτικά μνημόσυνα από συγγενείς νεκρών του εμφυλίου σε θρησκευτικούς χώρους χωρίς παρουσία αρχών». 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον μέχρι χτες βουλευτή της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνο Μπογδάνο, καθώς και σχετικά δημοσιεύματα, ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Ζήσης Τζηκαλάγιας παρέστη φέτος στον σχετικό εορτασμό, όπως και η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Αντωνίου, πρώην βουλευτής Καστοριάς για τη ΝΔ, παρά την επίσημη ιδιότητά της με την οποία εκπροσωπεί τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Επειδή η συγκεκριμένη «γιορτή μίσους», όπως αποκαλούνταν για χρόνια, την τελευταία δεκαετία έτυχε αναβάθμισης με πρωταγωνιστικό ρόλο της, καταδικασμένης σαν εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσής Αυγής και άλλων παραγόντων του ακροδεξιού και αντιδημοκρατικού χώρου και με μόνο σκοπό την ανακίνηση του εμφυλιοπολεμικού μίσους και τη νομιμοποίηση ακραίων αντιδραστικών ιδεολογιών και οργανώσεων,

-επειδή η ΠΥΣ της 6ης Νοεμβρίου 1981 που καταργεί τους επετειακούς εορτασμούς του εμφυλίου με παρουσία αρχών, τελεί ακόμη εν ισχύ,

-επειδή η διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού εκπροσωπεί τον πρόεδρο της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα,

-επειδή ο βουλευτής Καστοριάς παρέστη στη σχετική εκδήλωση με τη βουλευτική του ιδιότητα εκπροσωπώντας το κόμμα του και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας,

Ερωτάται ο κ. πρωθυπουργός:

Προτίθεται να διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Τζηκαλάγια και να αποπέμψει τη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου, αποδοκιμάζοντας έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην εμφυλιοπολεμική γιορτή μίσους στο Βίτσι;»

Σχετικά:


53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/21

    Η εμφυλιοπολεμική κατάσταση στην Καστοριά δε σταμάτησε ποτέ. Τη γέμισαν με κομματικά λαμόγια, [....] με ρυθμισμένους κλέφτες, με επιδοτούμενους απατεώνες, με καβαλημένους νάρκισσους, με κόλακες και [....] δημοσιογράφους, και αρσενικές θεούσες με κομποσχοίνια που κλέβουν και απατούν [....]. Μία μαφία κυβερνά. Γι' αυτό ο τόπος πάει κατά διαόλου! Καιρός να ξεβρωμίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/10/21

    Μιλάνε αυτοί που συγκυβέρνησαν με τον Καμμένο και πούλησαν την Μακεδονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/10/21

    Στο Γράμμο να πηγαίνει το ΚΚΕ όλοι το χαίρονται όμως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/10/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/10/21

    Είμαστε η μοναδική Σοβιετία στην Ευρώπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/10/21

    Πολύ καλά θα τους κάνουν να τους διώξουν από τη Νέα Δημοκρατία. Κούρασε το πράγμα. Ειδικά με την κυρία. Το "λαϊκό κορίτσι" δηλαδή... Αυτή η κολλητή του Γιάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος7/10/21

    ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!
    ΚΑΤΑΡΑ ΕΠΕΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/21

      Δασική Υπηρεσία Μαρία, αρβύλες και θα μετράς στοίβες ξύλα στο ΒΙΤΣΙ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος7/10/21

    Τι ωραίο δώρο θα ήταν αυτό για το Νομό. Σπιτάκι τους και οι δύο, από το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/10/21

    Χέρι-Χέρι Χέρι-Χέρι με τον Καρατζαφέρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/10/21

    Εκανες τη ΝΔ Ποταμάκι.... Μητσοτάκη Μητσοτάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/21

      Έτσι όπως το πάει ο Μητσοτάκης βλέπω Μαλεα και Μόσχο υποψήφιους με ΝΔ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/21

      Μα πάντα ήταν....

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος7/10/21

    Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας : Ο Πρόεδρος FB ποτέ δεν πήγαινε το Μπογδανος, τώρα τον πάει...;;; Ωστόσο στο Βίτσι ποτέ δεν είχε εμφανιστεί... Μόνο η Ειδική Συνεργάτης των Βουλευτών με τη Μαγική Τηλεφωνική ατζέντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/10/21

    Ευτυχώς άτομα στον πρόεδρο του FB ποτέ δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία να μας υπενθυμίζουν το ποιόν τους, δυστυχώς όμως παράλληλα στην τοπική κοινωνία είναι αρκετοί που ενστερνίζονται τις ίδιες απόψεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη πιο ακραίες. Αφού τον συμπαθεί πλέον τόσο πολύ τον Μπογδάνο ας βγει και ίδιος να δώσει καμιά λίστα με πεντάχρονα στην δημοσιότητα. Εκεί ποντάρουν για τον βιοπορισμό τους τέτοια άτομα, σε αμόρφωτους και συνάμα πεινασμένους οπαδούς που αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τους λόγους της μιζέριας στην ύπαρξής τους. Σε κυρ Παντελήδες που ενώ είναι χρεωμένοι πάνω από το κεφάλι, τα παιδιά τους υπό διωγμό από την πατρίδα τους σε αναζήτηση βιοπορισμού, την χώρα σε υποθήκη για τις επόμενες πέντε γενιές κλπ., φανατίζονται για τον Εμφύλιο Πόλεμο, καταθέτουν στεφάνια στους μεν, βρίζουν τους δε και όλοι μαζί βράζουν στο ίδιο καζάνι των δικών τους επιλογών αλλά είναι περήφανοι! Περήφανοι που το κόμμα τους χρωστά 342 εκατ. ευρώ, που έχει την αποκλειστική ευθύνη μαζί με το ΠΑΣΟΚ για την κατάντια της χώρας, που είναι τα καλύτερα πελατάκια για τις ξένες πολεμικές βιομηχανίες αλλά για τους ιθαγενείς δίνουν συμβολικές αυξήσεις των 12 ευρώ γιατί τόσα αντέχει η οικονομία και τα λεφτόδεντρα υπάρχουν μόνο για αγορές πολεμικών εξοπλισμών λόγω των απειλών της φίλης γείτονος(!) και συμμάχου(!) Τουρκίας. Περήφανοι που «ανήκωμεν εις την Δύσιν» και ταυτόχρονα στέλνουν πυροβολαρχίες Patriot στην Σ.Αραβία για να βομβαρδίζει την κατεστραμμένη Υεμένη μιας και μοιραζόμαστε πολλά πολιτιστικά κοινά με την συγκεκριμένη χώρα... Περήφανοι για τον Γρίβα, έναν άνθρωπο που φέρει την πλήρη ευθύνη μαζί την Χούντα των Συνταγματαρχών για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο έπειτα από το πραξικόπημά τους στον Μακάριο και τους προδοτικούς χειρισμούς τους καθ όλη την διάρκεια της εισβολής... Να την χαίρονται την περηφάνια τους στο Βίτσι εκεί μαζί με τους απόστρατους πολιτικάντιδες, θα είναι για πάντα το μνημείο της δουλικότητάς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/21

      Ευτυχώς που τέτοια σταλινικά απολιθώματα σαν και σένα η ιστορία σας έχει τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο. Η ζωή σας ξεπέρασε και θα παραμείνετε απαίσια φρικώδη εκτρώματα απόκοσμης μήτρας να ξερνάτε την χολή και το δηλητήριο σας εναντίον της πατρίδας του υπέροχου Ελληνικού Στρατού που ανέκαθεν ήταν ο θεματοφύλακας και το ατσάλινο χέρι προστασίας του έθνους και εναντίον όλων αυτών που συνθέτουν τον Ελληνισμό. Συνεχίστε βρωμερές έχιδνες να ξερνάτε το εθνοδιχαστικό σας δηλητήριο αλλά η πατρίδα έχει οπλιστεί με ισχυρό αντίδοτο.
      Θα εκφράζετε διαρκώς το απαίσιο,μιαρό πνεύμα του εφιάλτη....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/10/21

      "Ελληνικά στρατεύματα στο Μάλι θα αποστείλει η χώρα μας".
      Μπορεί κάποιος έλληνας πατριώτης να μου πεί τί ρόλο παίζει ο "υπέροχος Ελληνικός Στρατός" στο Μάλι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/10/21

      Καλώς τον πατριώτη που συσχετίζει την πατρίδα με τα ρυπαρά πεπραγμένα μερικών απόστρατων πολιτικάντιδων, μια κυβέρνηση εχθρό της κοινωνικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και απολογητή ορισμένων καλοταισμένων από τον κρατικό κορβανά κομματόσκυλων. Από όλο το σχόλιο στέκεστε στην τελευταία πρόταση γιατί πολύ απλά δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική σας καλοπέραση εις βάρος της πατρίδας. Λογικό, τι θα πείτε άλλωστε, ότι καταντήσατε την πατρίδα να εξοπλίζει μουσουλμανοφασιστικά κράτη για να βομβαρδίζει αμάχους; Όχι βέβαια, κομπάζετε για τα δις που ξοδεύονται σε όπλα όταν το 60% των Ελλήνων πολιτών είναι καταδικασμένο να ξύνει τον πάτο του βαρελιού για να παίρνουν μισθό όπως ο πρόεδρος του FB και η Γιάνα και την παχυλοί τους σύνταξη οι άκαπνοι πολιτικάντιδες απόστρατοι.
      Αυτός είναι ο ορισμός της πατρίδας για εσάς και το αποδεικνύετε πάντοτε.
      Την Μακονία μην ξεχάσετε και την ακύρωση της συμφωνίας όσο τα Τουρκικά πλοία κάνουν βόλτες ανοιχτά της Κρήτης πατριώτες.

      Υ.Γ.: «Στρατηγέ μου, ιδού ο(υπέροχος) στρατός σας»!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/10/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος8/10/21

      Εδώ είχαμε Ελληνικά Στρατεύματα πριν μισό αιώνα στο Βιετνάμ, πριν λίγα χρόνια στο Ιράκ, πριν λίγες μέρες στο Αφγανιστάν. Μπορείς να μας πεις Έλληνα πατριώτη τί ρόλο έπαιζε ο "υπέροχος Ελληνικός Στρατός" εκεί;

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος8/10/21

      Όλα για την πατρίδα.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος8/10/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/10/21

    Στον Ανώνυμο που αναφέρθηκε στο Μπάλι.
    Τα Γαλλικά Στρατεύματα τι δουλειά είχαν στη Ναυμαχία του Ναυαρίνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/10/21

      Υπεράσπιζαν τα οικονομικά συμφέροντα της Γαλλίας. Το ίδιο που κάνει o "υπέροχος Ελληνικός Στρατός" στο Μάλι. Υπερασπίζει τα ενεργειακά συμφέροντα της Γαλλίας που αν χάσει το Μάλι θα μείνει χωρίς ρεύμα από έλλειψη ουράνιου για τα ατομικά εργοστάσια. Κατάλαβες πατριώτη;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/21

      Το ίδιος υπερασπιζόμαστε και εμείς στο Μάλι: τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αλλά προφανώς, παλιά, ήσουν με τους Αγανακτισμένους, και σήμερα με τους Ψεκασμένους, και δε μπορείς να διανοηθείς την πολιτική.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/10/21

      Σεβόμενος τους υπόλοιπους αναγνώστες δεν θα ανταποδώσω τους χαρακτηρισμούς. Μπορείς να μου πεις όμως ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλαδας και τα δικα σου στο Μάλι αψεκαστε εφοπλιστή πατριώτη;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/10/21

      Είδα πόσο δεν ανταπέδωσες τους χαρακτηρισμούς. Ένυ γουέι. Τα συμφέροντα της Ελλάδας στο Μάλι, είναι τα συμφέροντα της χώρας μας, που ενώ οι Αμερικάνοι κι οι Γερμανοί, δε θάρθουν να μας υποστηρίξουν σε μία σύρραξη με τη Τουρκία, θα έρθουν όμως οι Γάλλοι. Μία παγκόσμια υπερδύναμη.
      Αυτό κάνουν οι σύμμαχοι και φίλοι. Μόνο να βοηθούν οι άλλοι τη Ψωροκώσταινα θέλουμε; Να μη βοηθούμε κι εμείς; Μόνο να μας υποστηρίζουν οι άλλοι θέλουμε; Να μη τους υποστηρίζουμε εμείς;
      Πολύ ομφαλός της Γης νοιώθεις και εσύ, σαν τους "Αγανακτισμένους" που ζητούσαν και τα ρέστα από τους Ευρωπαίους, ενώ μας έδιναν χρήματα.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/10/21

      Δεν νομίζεις ότι με τα λεγόμενα νομιμοποιείς την ισλαμική τρομοκρατία; Όταν εσύ υποστηρίζεις στρατιωτικά τους πλιατσικολόγους Γάλλους στο Μάλι με ποιό δικαίωμα χαρακτηρίζεις τρομοκράτες τους ντόπιους όταν αντιδρούν;
      Παράξενη λογική ρε παιδί.

      όσο για τα χρήματα που πήρες από τους Ευρωπαίους τα έχεις πληρώσει με το παραπάνω στις τράπεζές τους.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/10/21

      Από πότε η έκφραση "αψεκαστε εφοπλιστή πατριώτη" είναι αρνητική;

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/10/21

    'Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι' Τάκης Λαζαρίδης. Διαβάστε το τα κομμουνισταριά να ξεστραβωθείτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/21

      Εσύ παντού κομμουνιστές βλέπεις; Για εσένα υπάρχουν μόνο φασίστες ή κομμουνιστές; Άλλαξε γυαλιά φίλε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/21

      "Λαμόγια στο χακί" - Διονύσης Ελευθεράτος. Διαβάστε το τα ορφανά του Παπαδόπουλου να ξεστραβωθείτε...

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος9/10/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/10/21

    Σύνθημα του ΚΚΕ στο 3ο συνέδριο 1924: 'Ενιαία και ανεξάρτητη Μακεδονία - Ενιαία και ανεξάρτητη Θράκη'.
    [....] κουκουέδες και λοιπές αριστεράντζες [....] ακούτε Ελλάδα, πατρίδα και Στρατό και βγάζετε σπυράκια.[....]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/10/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/10/21

    ΟΥΛΕΝ Φενεό Περιστέρι Μελιγαλά Κορινθία Λιδωρίκι και τόσες άλλες περιοχές που πνίξατε στο αίμα σφάζοντας [....] δεν θα ξανακάνετε ορφανά του Μάρξ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/21

      Να απαγορεύσετε τα κονσερβοποιημένα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ γιατί φαίνεται ότι σας δημιουργούν ψυχολογικά κάθε φορά που τα βλέπετε και για τους παραπάνω τόπους που ανέφερες το μόνο δυστύχημα είναι ότι έγινε μισή δουλειά.

      Εθνικό φρόνημα, χριστιανοταλιμπανίκι και μπατσοκρατία μετράνε μόνο για το σοφό ελληνικό λαό και δη για το εθνικόφρων κομμάτι του, η φτώχεια και η εξαθλίωση αντέχονται. Χωρίς αναδρομικά και θέρμανση, με κομμένο το ρεύμα, αλλά με φουσκωμένο το εθνικό το φρόνημα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/10/21

      Έτσι σε ανάγκασα να εκδηλωθείς. Ακόμα αυτά πιστεύετε και επιδιώκετε σταλινικά αποβράσματα και κατσαπλιάδες τις σφαγές Ελλήνων. Θα φάτε καλά....

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/21

      Κανείς δεν επιδιώκει τίποτα, όλα αυτά αφορούν το παρελθόν και πάνω σε αυτό ορισμένοι, δυστυχώς όχι όλοι, πήραν αυτό που τους άξιζε ως συνεργάτες και προδότες. Για όσα δεινά τραβάει ο λαός στο σήμερα έχει την απόλυτη ευθύνη η πολιτική δύναμη που υπερασπίζεσαι.

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος9/10/21

    Μη δικαιώνουμε το Μπογδάνο εδώ, ούτε την Αντωνίου, Τζηκαλάγια και Κασιδιάρη. Αυτό επιδιώκουν: τη συνέχιση του Εθνικού Διχασμού. Αυτό κάνουν εξ άλλου τόσα χρόνια στην Καστοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/10/21

      Γιατί,ήμασταν ποτέ ενωμένοι; μετά την απελευθέρωση δημιουργήθηκαν ξένα κόμματα (Ρωσικό, γαλλικό κλπ.). Μετά έγιναν τα οικογενειακά που κυβερνούν μέχρι σήμερα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/21

      Κι αν βρε Καστοριανοι να ψηφίσετε την Αντωνίου και τον Τζηκαλαγια, γιατί δεν ψηφίζετε απευθείας Κασιδιάρη; Βίτσι ο ένας Βίτσι κι οι άλλοι...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/10/21

      Σωστός ο φίλος. Κασιδιάρης Δαγκωτό κι όχι λούσα και ταγιερ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/21

      Πάντα έτσι ήμασταν. Ψωμί και ελιά και Κωτσο βασιλιά έλεγαν οι πεινασμένοι της δεκαετίας του 60. Μόνο το όνομα άλλαξε από Κώτσο σε Κουλη.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/10/21

      Ψήφισε το αυθεντικό (Μοσχάρι) και όχι μαϊμού.

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος10/10/21

    Οι Κομμουνιστες έχουν πολλές επιλογές στην Κάλπη ΚΚΕ Σύριζα ΝΔ Κιναλ Μέρα25. Οι Έλληνες ψηφίζουν Έλληνες για την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/10/21

      Έτσι μπράβο, Έλληνες Γ.Τ.Π. το κόμμα, Γ.Τ.Π. και εσείς οι ίδιοι!

      «Αίμα, τιμή, δεν ήμουνα εκεί!»

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/10/21

      Γ.Τ.Π τι σημαίνει; Για Τα Πανηγύρια;

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος10/10/21

    Αυτό τι είναι πάλι; Μασονική στοά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ