16.2.22

Να κρατήσουν οι χοροί!

 

Στο πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας της Καστοριάς, καλά κρατούν οι χοροί! Με ομπρέλες προστασίας από την βροχή και τους ψεκασμούς. Περισσότερα στο φύλλο της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου του 2022 και όχι του Σωτηρίου έτους 2015, όταν στο δημοψήφισμα των ΣυΡιζΑ – ΑνΕλ στην πλατεία Συντάγματος, ενθουσιασμένοι σαν αναστενάρηδες στο κατακαλόκαιρο, χόρευαν πιασμένοι χέρι-χέρι οι ψεκασμένοι που γλεντούσαν γιατί το "Όχι" έγινε "Ναι" εν ριπή και η Ελλάδα εισήλθε στην εποχή των μνημονίων. Διότι στην φωτογραφία είναι η Καστοριά σήμερα, σε συγκέντρωση  διαμαρτυρίας.


Σχετικά: 

30 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/2/22

    Ο Πωλητής με συνεταιρα Πωλήτρια ιδιωτικού ρεύματος που είχαν ψηφίσει την αύξηση δημοτικών τελών ήταν εκεί..;; Γιατί δεν πήγαν να κάνουν μια συμφέρουσα προσφορά ρεύματος στους καταστήματαρχες..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/2/22

    Μόνο ο Τζηκαλάγιας και η Αντωνίου έλλειπαν από το κάδρο για να ολοκληρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/22

      και η... ΝΟΔΕ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/22

      Θα δειτε σύντομα διορισμούς μελών ΝΟΔΕ σε καίριες θέσεις με μισθό χιλιάδες ευρώ μηνιαίως...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/2/22

    Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε περίτρανα, γιατί ο τόπος πάει κατά διαόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/2/22

    Θα μπορούσαν να αντιδράσουν όταν ήταν εδώ ο Υπουργός αλλά ή έδειξαν αργά αντανακλαστικα ή δεν ήθελαν να στεναχωρησουν τους Νεοδημοκρατες Αιρετούς φίλους τους.... Τώρα είναι αργά για δάκρυα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/22

      Όταν ήταν ο Υπουργός εδώ, έπεφταν σάλια...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/22

      Έτσι φίλε δυστυχώς... Σάλια selfie και fredo espresso...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/2/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/2/22

    Καλά μιλάμε έριξα ΤΟ γέλιο με τα βίντεο που βγήκαν από την μάζωξη στο θεατράκι, κανονική θεατρική παράσταση ήταν αυτό όχι συγκέντρωση διαμαρτυρίας, επιθεώρηση.

    Απίστευτα πράγματα, καινούριο συκώτι έκανα σας λέω από τα γέλια. Τα γνωστά [….] που κλαίγονται λόγω των μέτρων της πανδημίας 2,5 χρόνια τώρα και μας απειλούν(!) ότι θα κλείσουν τα μαγαζάκια τους που κολλάνε [….] ένσημο την βδομάδα στα νέα παιδιά της πόλης (αυτά που απέμειναν τέλος πάντων) και μερικούς φοιτητές που δουλεύουν για τα ψίχουλα που τους πετάνε και με το ζόρι το λες και χαρτζιλίκι μαζεύτηκαν να κλαφτούν ότι το ρεύμα τους κλείνει. Να βάλετε κεράκια ρεσό παιδιά και για μουσική να φέρετε καμιά λατέρνα ή και μουσικούς να παίζουν live για να μην πιάσουμε και τους καλλιτέχνες τι έχουν τραβήξει αυτά τα δυο χρόνια. Να σου από δίπλα και κάτι ξενοδοχο-κομματικοί παράγοντες να χαζογελάνε και να παριστάνουν τους ζορισμένους. Παιδιά υπάρχει και για εσάς λύση! Μετατρέψτε τις δομές σας αγροτουριστικές, έτσι ρουστίκ να παίρνει ο επισκέπτης μια γεύση από την αγροτική ζωή χωρίς ρεύμα του 1880, είναι και της μόδας. Είπαμε δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις δημοκρατίες και πάτος στην [….].

    Είδαμε επίσης μία αντιπεριφερειάρχη που ακόμα δεν μπορεί κρύψει την χαρά της που [….] από τις εξοντωτικές βάρδιες του νοσοκομείου ενώ δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και έχει παντελή άγνοια των προβλημάτων, μία βουλευτή που έβγαλε δίσκο για ψηφαλάκια και ένας μονίμως υποβασταζόμενος από πατερίτσες το τελευταίο τρίμηνο δήμαρχος που αύξησε τα δημοτικά τέλη με το καλημέρα της εκλογής του ο οποίος στο κλείσιμο του λογίδριου δεν ξέχασε να επισημάνει ότι πρέπει κάτι να κάνουν όλοι μαζί πέρα από κόμματα και πολιτικές μη τυχόν και βρεθεί σε δυσμένεια από την νεοφιλελέ [….] που κυβερνάει! Και πέφτει και το χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης από το κοινό.

    Bonus act, ο εξαγριωμένος πολίτης που επιτέθηκε στην βουλευτή της αντιπολίτευσης και όχι στον δήμαρχο που του αύξησε τα δημοτικά τέλη και χαρίζω το πληκτρολόγιό μου αν αυτός ο κύριος ξέρει τι σημαίνει χρηματιστήριο ενέργειας.

    Θα σας πω εγώ τι πρέπει να κάνετε λοιπόν, ή μάλλον θα σας θυμίσω, γιατί κάποιοι θυμόμαστε τα λόγια σας, τις δηλώσεις σας, τις πράξεις σας κλπ. Πάει κάπως έτσι:

    “Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την [….] την μάνα που σας γέννησε.”

    - Ζοζέ Σαραμάγκου

    Υ.Γ.: Αγαπητό λούμπεν παρεάκι, εγώ θυμάμαι πριν λίγα χρόνια έναν υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά που απαντούσε σε ερώτηση για την τότε ακρίβεια που αντιμετωπίζαμε συλλογικά σε βασικά είδη με το επικό "Να ρίξει την μύτη της η νοικοκυρά και να κοιτάξει πιο χαμηλά στο ράφι, έχει και πιο φθηνά προϊόντα". Για να ξηγιόμαστε λοιπόν και για να ξέρετε γιατί σε τέτοιου είδους μαζώξεις θα είμαστε πάντοτε από την απέναντι, εσείς τους ψηφίζατε και τότε, εσείς τους στηρίζετε σήμερα και εσείς θα τους ψηφίσετε και αύριο. Οπότε κάντε μας την χάρη και πιείτε όλο το ποτήρι της τετραετίας και εύχομαι ολόψυχα άλλες δυο τετραετίες.

    https://www.youtube.com/watch?v=5SwbSou9-Qo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/2/22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/2/22

    Καταρχήν απαράδεκτοι όλοι οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες που συμμετείχαν. Η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν είναι ο σύλλογος λιμενεργατών Ελλάδος ή ο σύλλογος εργατών μετάλλου για να βγαίνει στο πεζοδρόμιο. Οφείλει να υποστηρίζει κάθε κατηγορία εργαζόμενου κάθε δημότη.
    Εάν υιοθετεί αγοραία συμπεριφορά θα είναι στους δρόμους κάθε μέρα.

    Οφείλει να δουλεύει για το καλό όλων μας εκεί που του πρέπει του καθενός (γραφεία, αποθήκες υλικού αμαξοστάσια, συνεργεία κλπ).

    Δηλαδή μεθαύριο θα πάει και στα μπλόκα των αγροτών; Στις καταλήψεις των φοιτητών και των μελισσοκόμων στα χωράφια...;!

    Όσο για το [....] που αδυνατεί εξακολουθητικώς εμφανιζόμενο με βοηθήματα στήριξης αν δεν μπορεί να προβαίνει σε διεκπεραίωση των καθηκόντων του ας μας απαλλάξει με μία αναρρωτική... πάντως προξενεί κατάπληξη μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα καταστάσεων, συνθηκών, εξελίξεων και προσώπων, η απουσία παντελώς ενεργειών και δράσεων της αντιπολίτευσης του δήμου.

    Κατανοώ ότι τα μετάξια αρώματα και χρώματα είναι πιό ελκυστικά αλλά τι διάολο εκλεγμένος είσαι να ασκείς έλεγχο βρε αδελφέ και να υποβάλεις προτάσεις...!!!

    Ρίξε και κανένα έτσι αβολίδωτο στον γάμο του Καραγκιόζη...

    Έρρωσθε οι αβολίδωτοι

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/22

      Υπό βαστάζεται από πέτρα δεξιάς πλευράς μέχρι να ανατείλει το άστρο. Το αδαμάντινο.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος17/2/22

    Λάθος των διοργανωτών της εκδήλωσης που άφησαν όλο το κακό συναπάντημα να μιλήσει. Η παρουσία των αρχών έπρεπε να περιοριστεί στο να ακούσουν και μόνο, άντε και σε καμιά σέλφι μην πάει χαμένος ο αγώνας τους(χαχαχα). Θα μου πεις εδώ μίλησε και ο ψηλός ο γυμναστής, οπότε δεν θα μιλούσε ο Γιάννη;
    ο Ανήσυχος Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/2/22

      Πήγε ο ψηλός κι ο κοντός να κάνουν το κομμάτι τους... Βρε Ουστ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/2/22

      Εεεμ γιαυτό το οργάνωσαν, γιαυτό και ο κόσμος τους έγραψε και ήταν μόνοι τους στην συγκέντρωση "singing in the rain"

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/2/22

      Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι σιγά μην ασχοληθεί με τις σκοπιμότητες τους...

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/2/22

    Να χαμε λέγαμε και να χαμε να πούμε... Κύριος Αυγολέμονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/2/22

    Αυτά είναι. " Με ενέργειες του δήμου Καστοριάς αποκαταστάθηκε το σήμα τηλεόρασης στην Ν. Λεύκη και Μανιάκοι παρόλο που δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του δήμου και με κατάλληλες παρεμβάσεις.
    Άλλα της ο δήμος. Πολύ προχώ και χάι τέκ. Βρέ μπάς και τραβούσε το σήμα ο σταυρός ( βόηθεια μας...) στο ύψωμα.....;;!!

    Πρεσβύτης Μετοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος18/2/22

    Με ανακοίνωση της η Μαρία (μία είναι η Μαρία ναί;) δήλωσε ότι σε συναντήσεις που είχε στην Αθήνα( άλλα της,το τσίμπησε το ταξιδάκι και τα εκτός έδρας εις τας Αθήνας...) με την υπουργό πολιτισμού και γ.γραμματέα αθλητισμού επικεντρώθηκε σε θέματα πολιτισμού....!!!!;;;;
    Ποιός η Μαρία θέματα πολιτισμού.....ήμαρτον ρε που έλεγε κι ο Γεωργίου από τηλοψίας!!!!

    Έρρωσθε οι απολίτιστοι

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/22

      Μαρία με τα κίτρινα, ποιον.... καλύτερα;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/2/22

      Να δω τη Μαρία να επιστρέφει στο Δασαρχείο και να μετράει Οξυες στο Γράμμο με αρβύλα και παντελόνι...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/2/22

      Να το δω αυτό κι ας πεθάνω!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/2/22

      Θα τις μαρκάρει με ανεξίτηλο κυανό μέλανα.....και τεμπεσίρι τα πεύκα και βελανιδιές. Κολατσιό χορηγία μήλα από Τοιχιό και σουβλάκι από το Άργος.
      Κάθε δεύτερη Τρίτη εκάστου μηνός δωρεάν δελτίο αγορών στην Λαική καθότι και λαικό κορίτσι κατά δήλωσή της...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/2/22

      Απο τα καλιστεία στα δασαρχεία και από ψηλοτάκουνα σε γαλότσες. Ερε γέλια που θα ρίξουμε.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος21/2/22

    Για να είμεθα δίκαιοι πρός την Μαρία (μία είναι η Μαρία ναί;) με παρέμβασή της η υπεύθυνη του Πρωθ.Γραφείου ( αυτού στην Σαλονίκη για...) ζήτησε από τον ΕΛΓΑ Κοζάνης την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής αποζημιώσεων για την περίοδο'21 (όχι του 1821 εε...) στους φασολοπαραγωγούς.....!!!
    Ο ίδιος ο κομισάριος, εε συγγνώμη υπεύθυνος δεσμεύτηκε μέχρι και τις 10 Μαρτίου. Τι είπατε κυρία μου; Μα ασφαλώς τον Μάρτιο του τρέχοντος.
    Ορίστε. Άκου άχρηστο το πρωθ.γραφείο στο Σολούν......

    Βαρώνος Μυνχάουζεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/22

      Αν είναι την Μαρία να ψηφίσουμε για Βουλευτή αφού είναι τόσο καλή...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/2/22

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/2/22

      Προφανώς δεν κατάλαβες τον σαρκασμό και την ειρωνεία οπότε δεν σου αξίζει απάντηση καν.
      Εγκέφαλο αμοιβάδας. Ελπίζω μόνο να μην ψηφίζεις...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13/3/22

    Την δημοτική παρέα του Γιάνη θα έπρεπε να λουστείτε για δύο ακόμη τετραετίες. Δυστυχώς όμως η πέτρα του σκανδάλου, κάτι καλύτερο σας ετοιμάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ