29.9.07

ΟΔΟΣ: Σιτιζόμενοι

Λίγο πριν κλείσει η ύλη του φύλλου και παραδοθεί η εφημερίδα για την εκτύπωση, ξέσπασε ραδιοτηλεοπτικός πόλεμος μεταξύ της ΔηΠΕΚα που αμυνόταν στις επιθέσεις του κατασκευαστή οργάνων του ΚεΒυΤ κ. Παλαιοδημόπουλου, υποστηριζόμενο από τους κ.κ. Αθ. Χατζηζαμάνη και Ι. Σίσσιου, οι οποίοι με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, τάχθηκαν ανεπιφύλακτα υπέρ μίας χρόνιας νοσηρής κατάστασης, για την οποία ήδη από την πλευρά του Δήμου Καστοριάς, εκφράζονται ανοικτά υπαινιγμοί για κακή οικονομική διαχείριση και για κατασπατάληση κατά το παρελθόν.

Παρά την μακροχρόνια αφάνεια της σχολής οργανοποιΐας και το μάταιο του εγχειρήματος Παπουλίδη-Χατζηζαμάνη την δεκαετία του ΄90, υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας τάχθηκε δυστυχώς ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κ. Κοντόπουλος (τόσα χρόνια δεν πείθουν;).

Κάποιοι ίσως να μην έχουν καταλάβει ακόμη, ότι η διακοπή της λειτουργίας της σχολής, βρίσκει σύμφωνη την κοινή γνώμη της Καστοριάς, η οποία δεν ανέχεται άλλο να πληρώνει από το υστέρημα του καστοριανού λαού, τις διάφορες παρεούλες, στο όνομα ενός δήθεν πολιτισμού από αραβικά ούτια και μπαγλαμάδες, που δεν ήρθε ποτέ, παρά τα περίπου 10 χρόνια των... πολιτιστικών πειραμάτων της προηγούμενης δημοτικής αρχής να ενισχύσει τέτοιες νοοτροπίες, σε μία Καστοριά που γέμισε σιτιζόμενους και παρασιτιζόμενους, και οι οποίοι αγωνίζονται για τα εισοδήματά τους, χωρίς να ενδιαφέρονται για το πραγματικό συμφέρον του καστοριανού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ