4.9.12

Βιβλίο

ΝΑΝΣΥ ΧΑΤΖΗ

Φύλακες Άγγελοι

Περιπέτεια τέταρτη: Το μυστικό του πρίγκιπα

Εκδόσεις Ζήτη (Κεντρική διάθεση: Αρμενοπούλου 27, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2392072222, Στοά Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, τηλ. 2103211097, info@ziti.gr)
ISBN: 978-960-456-320-3


ΟΙ ΦΙΛΟΙ μας ανεβαίνουν στο πλοίο με προορισμό τη μαγευτική Κωνσταντινούπολη. Το ταξίδι τους ξεκινά, όμως η κρουαζιέρα τους στο πανέμορφο Αιγαίο δε θα είναι και τόσο ξέγνοιαστη όσο θα ήθελαν. Η γνωστή συγγραφέας Έλενα Αστερίου ταξιδεύει μαζί τους. Τα παιδιά προσπαθούν να την πλησιάσουν και να τη γνωρίσουν από κοντά. Σύντομα όμως θα καταλάβουν πως «Το μυστικό του πρίγκιπα» δεν είναι απλώς ο τίτλος του νέου της ευπώλητου βιβλίου αλλά μια επικίνδυνη πραγματικότητα.
Ποιος είναι ο άγνωστος άντρας που παρακολουθεί τη συγγραφέα; Ποια είναι τελικά η πραγματική ταυτότητά της; Μέσα στο πλοίο τα παιδιά θα μάθουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν με την πρώτη ματιά και πως όλοι κρύβουν μυστικά. Μια ανατρεπτική παρουσίαση βιβλίου, μια περίεργη εξαφάνιση, μυστικά σημειώματα, απαγωγές και απειλές θα κάνουν το ταξίδι τους μια επικίνδυνη θαλασσινή περιπέτεια.
Θα καταφέρουν άραγε να μάθουν το μυστικό του πρίγκιπα και να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από τους ανθρώπους που τον κυνηγούν; Θα μπορέσουν να φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη και να δουν το μυστικό που παραμένει κρυμμένο χρόνια ολόκληρα;


  • Η Νάνσυ Χατζή γεννήθηκε στην Καστοριά το Δεκέμβριο του 1977. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σήμερα ζει και διδάσκει στην Καστοριά. Η αγάπη της για τις παιδικές ιστορίες την έκανε να ξεκινήσει να γράφει από μικρή ηλικία. Το "Φύλακες άγγελοι" είναι το πρώτο βιβλίο που θέλησε να μοιραστεί σε μικρούς και μεγάλους. Είναι μέλος του «Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου-Ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα (IΒΒΥ)» και συμμετέχει στο πρόγραμμα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) «Συγγραφείς και εικονογράφοι στα σχολεία» με στόχο την προώθηση της ανάγνωσης βιβλίων. Η αγάπη της για τις παιδικές ιστορίες την έκανε να ξεκινήσει να γράφει από μικρή ηλικία. Το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο, «Φύλακες Άγγελοι- Περιπέτεια πρώτη: Αποστολή στο κολέγιο Αφθονία», με μεγάλη επιτυχία. Η θερμή αποδοχή του από το παιδικό αναγνωστικό κοινό συνέβαλε στην σύντομη έκδοση και της δεύτερης περιπέτειας της σειράς «Φύλακες Άγγελοι» - «Σώστε τον Απ Βασίλη», καθώς και το τρίτο βιβλίο της σειράς Οι «Φύλακες Άγγελο - Διακοπές στα Κύθηρα» που αγαπήθηκε τόσο από μικρούς και μεγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ