27.10.20

Aretha Louise Franklin (1942-2018)

 

21 χρόνια μετά την δική της τιμητική διάκριση από το διάσημο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κέννεντυ το 1994, η Αρίθα Φράνκλιν ξαναεμφανίζεται στην εκδήλωση της 38ης Ετήσιας Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων Κέννεντυ (38th Annual Kennedy Center Honors) στις 6 Δεκεμβρίου 2015, για να τιμήσει αυτή τη φορά την ερμηνεύτρια και στιχουργό Κάρολ Κινγκ που έγραψε το τραγούδι "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" ["(Με κάνεις να νιώθω σαν) μια φυσική γυναίκα"]. 



Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κέννεντυ (John F. Kennedy Performing Arts), από το 1978 απονέμει τιμητικές διακρίσεις σε Αμερικανούς που ασχολούνται με τις παραστατικές τέχνες για την συνεισφορά τους στον αμερικανικό πολιτισμό. Εκείνη την χρονιά, στην 38η Απονομή, τιμήθηκαν εκτός από την Κάρολ Κινγκ και η Ρίτα Μορένο, ο Τζορτζ Λούκας, ο Σέιτζι Οζάβα και η Σίσιλι Τάισον. Η Αρίθα  έχασε την μάχη με τον καρκίνο λίγα χρόνια αργότερα...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/20

    Αχ! Τι ωραία τότε με τον Ομπάμα. Ούτε Τραμπ ούτε "Ώρα για δουλειά", ούτε κορονοιό!
    Κι γούνα να διαφημίζεται με τη μακαρίτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/10/20

      Σίγουρα η γούνα ήταν DIOR και όχι καστοριανη.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ