9.6.21

"Η Συμμορία"

ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Με αφορμή τα ευτράπελα της "Μακεδνός" έχει ανοίξει μια συζήτηση ακόμη παραπέρα από αυτό καθ’ εαυτό το θέμα της παραχώρησης του λατομείου και της ηρωποίησης της δημοτικής ανεμελιάς ή και τεμπελιάς. Θέμα που και πάλι αφορά την διαπλοκή. Και όλα αυτά γίνονται στο όνομα των βασικών αρχών του φιλελευθερισμού όπως ισχυρίστηκε ο κ. Τζηκαλάγιας. Ανάλογο «φιλελευθερισμό» εφαρμόζει και η κομμουνιστική Κίνα, η Τουρκία, η Ρωσία και το Λάγκος της Αφρικής.

"Η Συμμορία"

ΟΔΟΣ 13.5.2021 | 1079



Απόσπασμα (αποσαφήνιση) από το πρωτοσέλιδο "Η Συμμορία": «Συμπτωματικά πάντως και πάλι εξ Αθηνών, την ίδια χρονική περίοδο, ο πανελληνίως γνωστός δημοσιογράφος κ. Μανώλης Καψής με ανάρτησή του, παρουσίασε ένα βιβλίο που έγραψε άλλος δημοσιογράφος για την Κύπρο και συγκεκριμένα ένας από τους πιο σπουδαίους κυπρίους δημοσιογράφους, ο Μακάριος Δρουσιώτης, για την πραγματικότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το βιβλίο έχει τον συγκλονιστικό τίτλο "Η Συμμορία" και περιγράφει το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας στην Κύπρο».

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/21

    Χτες ήταν καλεσμένος ο Ζήσης και στα δύο καθεστωτικα ραδιόφωνα. Για λατομείο δεν υπήρξε ερώτηση. Μόνο για την επίσκεψη Αυγενάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/21

    1.000.000 € η μελέτη για το ΔΗΝΑΚ... Τους κατσαδιασε για τα καλά ο Υπουργός. Αν είναι δυνατόν τόσα χρήματα για μια μελέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/21

      Με 1.000.000 κατασκευάζει καινούργιο κωπηλατοδρομιο και δώρο οι βάρκες. Γελάνε στο Υπουργείο Αθλητισμού και Εσωτερικών. Μπορούν όμως να στείλουν οικονομικό [....] αντί να γελούν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/6/21

      Μπορούν όλες αυτές οι εταιρείες/ οργανισμοί που κάνουν όλες αυτές τις μελέτες για οτιδήποτε να μας δώσουν αναλυτικό λογαριασμό κόστους. Τι διάολο, τι υλικά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό χρησιμοποιούν και πόσους υπαλλήλους για την εκάστοτε μελέτη. Γιατί άραγε ο δήμος δεν προβαίνει ακόμα και σε διεθνή διαγωνισμό ακόμα και για την μελέτη...;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/6/21

      Έργο 1.000.000 πρέπει υποχρεωτικά να προβεί σε διεθνή διαγωνισμό. Φυσικά υπάρχει και το κόλπο του μερισμού.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/21

    Ειχε καλο Μεντωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/6/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/6/21

      Ε ναι ρε φίλε, πού είναι περίεργο; Αν ήταν περίεργο οι Αρχές θα έπρεπε να παρέμβουν....

      Διαγραφή
  4. Αυτονόητη επισήμανση: η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι σε καμμιά απολύτως περίπτωση δεν συμφωνεί απαραίτητα ούτε με την φρασεολογία, ούτε με την βασιμότητα πραγματικών ισχυρισμών που περιλαμβάνουν τα σχόλια που δημοσιεύονται. Καλεί τους αναγνώστες σε επιφυλακτική ανάγνωση τους και για έλεγχο των σχολίων που δεν πρέπει να εκλαμβάνονται όλα ως αληθή. Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/21

    Άκυρες και ανυπόστατες οι αποφάσεις του ΔΣ της ΜΑΚΕΔΝΟΣ της δημοτικής αρχής Κορεντσίδη σύμφωνα με την γνωμοδότηση της νομικού συμβούλου της επιχείρησης. Είναι αυτές οι αποφάσεις τις οποίες υπεραμύνονταν με σθένος οδηγώντας σε απραξία με λαθεμένες κινήσεις την επιχείρηση από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων του νέου ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/21

    Ζητείται έμπειρος λαλιστατος Οικονομολόγος για να χωρίσει δυο γαιδαρων άχυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/21

    Το διοικητικό συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και έχοντας υπόψη την εισήγηση του προέδρου

    αποφασίζει κατά πλειοψηφία

    αποδέχεται τη γνωμοδότηση σχετικά με την ακυρότητα και το ανυπόστατο των αποφάσεων και αποφασίζει για τη ματαίωση των διαδικασιών που στηρίχτηκαν στις άκυρες και ανυπόστατες αυτές αποφάσεις και το θέμα της μίσθωσης να επανέλθει εκ νέου στο Δ.Σ. για να αποφασιστεί ή όχι αν θα μισθωθεί με έγκυρη απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/21

    Ο γενικός γραμματάεας της Ένωσης Δήμων
    επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Καστοριάς.
    Ο ίδιος δήλωσε: η ΚΕΔΕ βρίσκεται στο πλευρό όσων δείχνουν πάθος και αγωνίζονται για την τοπική κοινωνία και κλπ, κλπ...καλά εε μιλάμε και για πολύ προχώ δήλωση...!!!

    Ο πρωτοσύγκελος Αλφόνσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/6/21

      Βρεφικοι Λατομείο ένα φουρνελο δρόμος...Με Rally ΟFF road... Κομματικέ Πρόεδρε της ΚΕΔΕ...

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ