12.5.21

Οφθαλμοφανές



   
[...] Tα οικονομικά συμφέροντα είναι σημαντικά. Συμφέροντα πραγματικά και γνήσια ή κατά φαντασία μόνο μεγάλα. Όπως και να έχει γνωστό είναι ότι στην Καστοριά παρατηρείται ένα είδος «αλληλεπίδρασης» ή και απλά διαπλοκής. Και ότι το χρήμα, διακινείται μόνο μεταξύ λιγοστών χεριών. Συγκοινωνούντα δοχεία όπως ο υδροφόρος ορίζοντας.

Οφθαλμοφανές

ΟΔΟΣ 18.3.2021 | 1072


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/5/21

    Ορκωτός λογιστής θα μπεί κάποτε να 'ξεψαχνίσει' τα οικονομικά του Δήμου Καστοριάς για τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια..;;;!!!
    Επίσης θα δούμε κάποτε ισολογισμό του Δήμου ή έστω μία κατάσταση εξόδων,δαπανών,και εσόδων....;;!!!
    Ή μήπως τα πιό πάνουν 'τζίζζ'...
    Επιτέλους φτάνει πιά. Για δεκαετίες η Καστοριά 'σέρνεται' στην ανυποληψία και στην εξαθλίωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/5/21

      OXI

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/5/21

      Κάποιοι "σέρνονται" στην ανυποληψία και στην εξαθλίωση, κάποιοι άλλοι τρώνε με δέκα μασέλες από τον κρατικό κορβανά και επέπλεαν με θαλασσοδάνεια μέχρι το πρόσφατο παρελθόν. Οι θέσεις και τα πόστα είναι από καιρό πιασμένα από μικροπρεπείς και εγωπαθείς ανθρώπους στην πλειοψηφία και πλέον γίνονται μικροεξυπηρετήσεις για τα ψηφαλάκια, κάνας σύμβουλος, καμιά ειδική μεταχείριση στα οχτάμηνα του ΟΑΕΔ και απευθείας αναθέσεις υπέρογκων ποσών σε σχέση με την πραγματική αξία των προϊόντων/υπηρεσιών στην πραγματική αγορά. Αυτή είναι η κατάσταση, φυτοζωεί η πόλη για να παίρνουν δουλειές λίγοι, οι πολλοί στην πείνα και είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα στην νότια παραλία.
      Μια βόλτα στην Διαύγεια και ο πλέον αφελής εύκολα σχηματίζει εικόνα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί, αυτούς τους ξέρουμε από τι πάστα είναι και ποια η στόφα τους, το πρόβλημα είναι οι πολίτες-σφουγγοκ@λάριοι που ακόμα προσπαθούν να βολέψουν τον εαυτό τους ή/και το παιδί τους κάπου και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι η Καστοριά έχει πεθάνει και μας τελείωσαν και τα κόλλυβα. Κάνοντας τα στραβά μάτια ας κρατήσουν για τελευταία εικόνα τα παιδιά τους που κάποιοι (και όχι ο τόπος) τα έδιωξαν μακριά. Όλα εδώ πληρώνονται μπέτσκες μου.

      Υ.Γ.: Άμα μπει ορκωτός λογιστής θα βγει όλη η βρωμιά που κρύβεται κάτω από το χαλί τόσα χρόνια και κάποιοι δεν θα έχουν μούτρα να βγουν στον δρόμο. Έτσι φίλε μου δεν χτίζονται σχέσεις διαπλοκής, και οι σημερινοί δεν έχουν καμιά διάθεση να την καταπολεμήσουν, είναι μέρος της.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/21

    Εδώ Καστοριά, εδώ Καστοριά, μια πόλη που μπορεί να βρίσκεται τόσο μακρυά μας.
    Μιά πόλη σε τυμπανιαία κατάσταση σήψης
    που περιμένει κάποιος να υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτονόητη επισήμανση:

    Η ΟΔΟΣ διευκρινίζει ότι σε καμμιά απολύτως περίπτωση δεν συμφωνεί απαραίτητα ούτε με την φρασεολογία, ούτε με την βασιμότητα πραγματικών ισχυρισμών που περιλαμβάνουν τα σχόλια που δημοσιεύονται.

    Καλεί τους αναγνώστες σε επιφυλακτική ανάγνωσή τους και για έλεγχο των σχολίων που δεν πρέπει να εκλαμβάνονται όλα ως αληθή.

    Η ΟΔΟΣ προσπαθεί να περιορίσει μόνο τυχόν εξώφθαλμα εξυβριστικές ή συκοφαντικές αναφορές στα σχόλια που αναρτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ