27.10.21

Camp


ΟΔΟΣ_εφημερίδα_της_Καστοριάς


[...] Κι’ αν πέρσι επιβλήθηκε το lockdown και υπήρχαν περιορισμοί της κυκλοφορίας, ώστε η ερήμωση να μοιάζει τεχνητή, φέτος που δεν θα υπάρχουν αυτοί οι περιορισμοί, αλλά αναμένεται εκτόξευση τιμών σε είδη πρώτης ανάγκης, ίσως τα πράγματα να μην έχουν πια κανένα προηγούμενο τόσο κακό για να συγκριθούν. Και είναι τόσο παράδοξο, που οι εκλεγμένοι της Καστοριάς δεν έχουν την ανάγκη ούτε καν της διπλωματικής συγνώμης.

Οι εκλεγμένοι του camp

ΟΔΟΣ 23.9.2021 | 1096


10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/10/21

    Ποια «διπλωματική συγνώμη» ψάχνετε και από ποιους ακριβώς; Από αυτούς που βάζουν το κόμμα πάνω από τον τόπο και τον μισθό τους πάνω από το «καθαρό κούτελο» στην κοινωνία; Τους φιλελεύθερους που χωρίς κρατικό χρήμα δεν πάνε ούτε μέχρι το περίπτερο; Τους επαγγελματίες ΕΣΠΑτζήδες και λοιπούς επιχειρηματίες που δεν άντεξαν 1 χρόνο κλειστοί χωρίς κρατικές ενισχύσεις;

    Τα άτομα είναι με μία λέξη, πωρωμένα, δεν πα να πεθαίνει ο συμπολίτης τους δίπλα τους; Θα του δώσουν και μια κλωτσιά να πάει να ψοφήσει παρά δίπλα να μην τους χαλάει το αφήγημα της Ελλάδας 2.0, ξαναψηφίστε τους να θυμούνται το έλλειμμα του 7,3% όταν τους ζητάτε να μειώσουν το ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα για να μην παγώσετε αλλά να πανηγυρίζουν για την ανάπτυξη όταν μοιράζουν δις για όπλα και εκατομμύρια στα ΜΜΕ και σε περιπολικά όσο τοπικά θα πέφτει σιγή ασυρμάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/10/21

      Ασε μας ρε φιλε που θα μας κανεις μαθημα τι θα ψηφισουμε,οταν σε κανει μαγκιες ο τουρκος ΝΑΙ πρεπει να αγορασεις και οπλα γιατι χωρις αυτα δεν γινεται τιποτα εκτος αν νομιζις οτι με γιουργια και γιαταγανια θα μας φοβηθουνε,εσυ ψηφισε αν θελεις τσιπροκαμμενους και βελοπουλους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/10/21

      Δεν πάτε να κάνετε κανένα μάθημα Ιστορίας καλύτερα που ειρωνευόσαστε κιόλας; Όσο μας έσωσαν οι εξοπλισμοί στην Κύπρο και στα Ίμια άλλο τόσο θα μας σώσουν και τώρα. Σε βόλεψε η Ν.Δ. πουθενά και γέμισες πετρέλαιο την δεξαμενή για φέτος ή το κάνεις αφιλοκερδώς λόγω μειωμένης αντίληψης; Πόσα εκατομμύρια είπαμε ότι χρωστάει το κόμμα πατριώτες; 350; Και εις ανώτερα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/21

    Από το μπλόγκ του 20σάρικου: το καραβάκι Ολυμπιάς ξεκινάει αύριο 29/10 τα δρομολόγια για να θαυμάσουν οι επισκέπτες της Καστοριάς την ομορφιά της λίμνης.
    Παρατίθεται νούμερο κινητού τηλεφώνου για κρατήσεις και πληροφορίες και είναι το: 6978775801.
    Απορία καλοπροαίρετη και δίχως εριστική διάθεση, ποιός νηογνώμονας έδωσε την πιστοποίηση αξιοπλοίας; Βάση ποιάς τεχνικής επιθεώρησης και από ποιόν ξαναγυρνάει στο νερό; Επειδή θα μεταφέρει επιβάτες είναι ασφαλισμένο;
    Εάν μείνει ακυβέρνητο καταμεσίς της λίμνης ποιός θα μεριμνήσει να ρυμουλκήσει; Εάν υπάρξει κίνδυνος ναυαγίου ποιός θα ενεργήσει για την διάσωση των επιβατών;
    Περιβαλλοντολογική μελέτη υπάρχει για την χρήση του;
    Και τόσα άλλα μικρής ή μεγάλης σημασίας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/21

      Και μην ξεχνάμε το καπετάνιο. Υποθέτω με επαγγελματικό δίπλωμα για μεταφορά επιβατών με πλοίο και όχι δίπλωμα κουμπαριάς.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/10/21

      αριθμός κινητού τηλεφώνου για κρατήσεις και πληροφορίες: 6978775801
      Δηλαδή o τύπος που βρίσκεται και δεν έχει σταθερό τηλέφωνο; Στις ξαπλώστρες του Πετρόπουλου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/10/21

      Ή στου ξαπλώπουλου.....ίσως....

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος29/10/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος29/10/21

      Βιάστηκαν οι ανιδιοτελείς ΔΗΜΙΟΙ να κάνουν την τσάρκα με το καραβάκι και δημοσίευσαν τις εντυπώσεις τους. Όλα υπέροχα. Μπράβο Γιάνη

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/21

    Λάλησε πάλι o Ζήσης και ανέβασε το τελευταίο του σελφι. Μόνο που τώρα που τον ενδιαφέρει o εμβολιασμός είναι πνευμονολόγος βουλευτής ενώ όταν χρειαζόμασταν πνευμονολόγο ήταν βουλευτής πνευμονολόγος. Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ